60

gtf

преди 13 години

животинска му работа ...

59

Анонимен

преди 13 години

НЕ те знам дали пишеп за мен, но... да те *** и тебе. Тук споря какво е педофил, а не дали е редно това което правят цияганите или не.

58

Българин

преди 13 години

18 - и кой ще плаща издръжката на мангалетата в тия интернати-развъдници, които искаш да се строят?Защото аз не желая нито стотинка от моите данъци да отива за издръжката на ***, у които, освен анатомията, няма нищо човешко !!!

57

Роман от Рим

преди 13 години

*** е душътаааа ла ла .... дам. *** наистина са еднакви... с леки нюанси.

56

стига вече!

преди 13 години

къв си ти, бе ***!!! някой мазен ***, дето има достъп до инет! пък ако не си - още по-зле.хора, не разбрахте ли, че и ние може да не сме цвете за мирисане, ама трябва да сме единни срещу ***!! щот те са единни срещу нас и с помоща на политиците, на които им е удобно населението да е неграмотно и да можеш да го пидкупиш с 2 кебапчета и 5 лева, осъществяват геноцид спрямо българската раса!

55

Анонимен

преди 13 години

Ето ти какво мисли световната здравна организация. И спирам да пиша тук, защото няма по-глупаво нещо от спор в коментарите на днес.бгСпоред Световната здравна организация за педофили могат да се считат индивиди над 16-годишна възраст, ако проявяват постоянно и преобладаващо сексуално влечение към деца (момчета, момичета или и двата пола), при условие, че е налице възрастова разлика от поне 5 години.

54

Българин

преди 13 години

Как ли, още като прочетох заглавието, разбрах, че става дума не за румънци, а за *** ?!?САМО МАСОВА КАСТРАЦИЯ НА ГЪГНИВИТЕ *** ЩЕ НИ ОПАЗИ ОТ БЕЗРАЗБОРНОТО ИМ ПЛОДЕНЕ !!! КАТО *** СА... щях да кажа като плъхове, но прецених, че гризачите не са ми направили нищо, за да ги обиждам с подобни сравнения.

53

Чукундур

преди 13 години

53Е кое е педофилия в такъв случай? Секс с ембриони ли? Айде моля ви се, стига извращения на 10-11 годинки, това са ДЕЦА! Това е 100000000%-ва ПЕДОФИЛИЯ и ИЗВРАЩЕНИЕ! За такова нещо би трябвало (според закона) да се лежи в ЗАТВОР. А в тоя ЗАТВОР трябва да лежат както "съпругът", така и родителите на "булката", а ако "съпругът" също е дете - и неговите родители! 21-ви век? Да да!

52

Анонимен

преди 13 години

ненормална работа , как 8годишни са сгодени , на 11 да раждат , как деца ще отглеждат деца

51

Анонимен

преди 13 години

Пука ли ви дали катеричките или зайците в гората се размножават в твърде ранна възраст? И за *** не трябва да ви пука- тяхното разбиране за начин на живот и създаване на потомство се доближава все повече и повече до това на животните- ако има храна се плодят, ако има повече храна и условия още повече. С тези помощи, които им се дават, само се стимулират животинските инстинкти.

50

дан

преди 13 години

*** в цял свят са еднакви

49

скептик

преди 13 години

Хайде бе??? Никой не може да ме убеди че няма по-млада баба от тази!!!

48

ВОТ

преди 13 години

БЕБЕТА ГЛЕДАТ БЕБЕТА

47

Анонимен

преди 13 години

Ако *** беше над 18, а *** дете- разбирам да говодиш за педофилия. Но те са на 11 и 13- това не е педофилия. Не е редно, но не е и педофилия....

46

Анонимен

преди 13 години

пък нашите жени се перкат като шантави от 14 годишни с който им падне и на 30 се чудят защо още са стари моми и никой не ги иска и дават мило и драго някой да им направи поне едно дете, ама леваците започнаха да свършват. п.п. Честити Ви 8 март дами и продължавайте все така.

45

до 50

преди 13 години

ама не му е все едно дали има какво да яде на детето ,нали?:)нека дават помощи до 3 деца на семейство-толкова трябва да се поддържа естествения прираст.Който има повече -както се казва на негова отговорност,правищ 5 деца -ти си мислиш как да издържаш дугите 2 ,а не ДЪРЖАВАТА.

44

Д-р Косев

преди 13 години

Вие образованите и културните имате по едно дете защото сте мързеливи егоисти и не ви се занимава с гледане на деца. На детето му е все тая каква кола кара баща му или какви дрехи си купува майка му.

43

Анонимен

преди 13 години

EPIC

42

waffen ss

преди 13 години

браво д-р Менгеле! Оставяме на вас продължението на плана.

41

простак за №41

преди 13 години

Разходи се из някоя *** махала и ще видищ и бели,и руси,и ***,и черни като мачки и всякакви.То и в статията си пише-от ромската общност.По принцип си умират за "избелване",мнозина "джоревци" "джоровки"влачат бели и руси половинки.ДЖОРО-муле катър (циг.)-"мешана скара.