17

Бай Асан

преди 13 години

Спасениета на народите е само от великия Китайски народ кучета на запада лает най много когато умират

16

ЯШАР

преди 13 години

НИЕ *** СМЕ ЖИВАТА БАРИЕРА ,,,НА НАС АРАБИ, *** И КИТАЙЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ ТУК,,,,НИЕ СМЕ БАРИЕРАТА НА ШЕНГЕНА ,,,НИЕ СМЕ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА,,,ЩЕ Я ПАЗИМ С ТЕЛАТА СИ

15

хк

преди 13 години

експерти по заграбване напетрол

14

Анонимен

преди 13 години

великобритания на сухо няма да остане, преди продаваше оръжие на кадафи и му изпомпваше петрола, а сега праща помагачи на враговете му, както е казал един британец - няма вечни врагове, има вечни интереси

13

GOSHO

преди 13 години

ДО МИШО БИРАТАИ АЗ СЪМ МАСОН БРАТ.НА МАСАТА С ЧАШИТЕ ХА ХА

12

expert

преди 13 години

еврейте преебаха и кадафи най-накрая, използваха саркози, берлускони и блеър за примамки и му издърпаха чергата изпод краката

11

misho_birata.

преди 13 години

до 10 и аз съм МАСОН и мога да ви кажа че това са много достойни хора !!! не говорете така за хора на които не сте им на нивото !!!!

10

ДО 6

преди 13 години

САЩ И АНГЛИЯ СА ЕДНО ЦЯЛО НЕ ГЛЕДАЙ ,ЧЕ СА В ОТДЕЛНО ДЪРЖАВИ.КОМАНДВАТ ГИ МИРОВИНГИ -МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ.ЕВРЕИТЕ ИМАТ МНОГО СЛУГИ.БОРИСОВ Е ФРИМАСОН.НО НИКОГА НЯМА ДА СТЪПИ НА 33 СТЪПАЛО,БОРИСОВ БОРИСОВ СЕЛЯНИНО НАИВЕН.

9

Вили

преди 13 години

Британците и те искат достъп до "кранчето"... Че и от BP трябва да ядат, и от оръжейните заводи, и от... Не знаят с какво се заиграват - "зелената" ислямистка карта е губеща за всички!Виж, за разпространяването на неграмотността "copy-paste" технологията спомага прекрасно! Отново се появиха "амуниции за контрол на тълпи". Как никой не се научи, че патрони, снаряди и т.н. са "МУНИЦИИ"! А написаното по-горе са явно особен вид ХАМУТИ, с които овързват тълпите! Стига сте се излагали!

8

Анонимен

преди 13 години

За да не обвинят САЩ,че стоят зад "всенародната"революция, са изпратили най-верния си васал.Който между другото сега ще продаде оръжие и на опозицията. Абе алъш вериш да става.

7

срам

преди 13 години

Кото им ги върне кодафито едвали ще стават вече за експерти

6

Анонимен

преди 13 години

Сега ще се изпотрепат кой да гепи петрола. Какво значение има някакъв либийски народ.С тия хиени САЩ и Англия стана ни да имаш, ни да нямаш.

5

Анонимен

преди 13 години

Ще се накефя либийците да ги открият и да им разширят тунелите

4

Комунист

преди 13 години

"Правительство Китая ожидает роста экономики страны в 2011 году на 8 процентов. Такой прогноз, сообщает Agence France-Presse, содержится в докладе премьер-министра КНР Вэня Цзябао, с которым он выступил на сессии Всекитайского собрания народных представителей (высшего органа госвласти Китая), открывшейся в субботу, 5 марта. По итогам 2010 года, рост ВВП Китая составил 10,3 процента. Китай в 2010 году стал второй экономикой мира с ВВП 5,879 триллиона долларов, отобрав этот статус у Японии.

3

галактика

преди 13 години

Снощи при Слави гостуваха нашите медици, свързани с Либия ---- Здравко Георгиев каза, че редовно поддържа връзка с българи, които отдавна живеят в Либия, и които дори сега не искат да се връщат в България ---- Та не би било лошо да чуем и тяхната гледна точка ---- Вероятно имат какво да ни разкажат ---- Между другото, снощи в шоуто никой не спомена нещо за Ашраф, но както и да е

2

misho_birata.

преди 13 години

у Либия стана като на съборо у Кошарево лани, кога сички се изпонапия и тръгнаха да свалят кмето.

1

Анонимен

преди 13 години

:)))))) Разкриха се :))))))) Слугите на щатите :)))))