626

TT

преди 13 години

Ех,гнусна мазна *** държавица жалка.Корупция навсякъде,политиците пък престъпници-оправия няма!Само терминал 1 или 2 са спасението!

625

до 632

преди 13 години

Имаме имена,Те............. 60000 полицаи още толкова нещатни сътрудници,данс-манс ip-тамобилни оператори,какво ви трябва още..............?

624

Боянец

преди 13 години

Поредната мутра дето ще си плати на когото трябва и ще се хвали пред приятели какъв як джип е бенца! Докога ще търпим? Докога ще си траем тихичко и ще си мънкаме под носовете? Докато не излезем по улиците и площадите няма да се оправим! Наричаме арабите прости, ама те имат доста по-малък праг на търпимост от нас!Малко ни доят, малко ни скубят с тока и бензина още, още можем да търпим!НЕ Е ЛИ ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ПОТЪРСИМ ВЪЗМЕЗДИЕ НА МУТРИТЕ, СЪДИЙТЕ И УПРАВНИЦИТЕ?Съболезнования на близките!

623

Др.Кимбъл

преди 13 години

Йоско+Лечко= Герб Сливен

622

Д. Гуляшка

преди 13 години

Не, просто ми е писнало от страхливци! и съвсем не съм малка, мъничък.

621

KKKK

преди 13 години

hey malkata /Guiyaska/ mnogo si otvorena........

620

буба4ко

преди 13 години

Може и да греша, но според мене са виновни тъпите куки - защото не налагат закона и не следят спазването на скоростта, а само гледат как да вземат рушвет...

619

Д. Гуляшка

преди 13 години

Ей, хора, имена нямате ли?! Толкова ли ви е страх! Затова сме на тоя хал. Защо тогава се оплаквате?

618

Анонимен

преди 13 години

административния съд ...хората на президента , сега да го пуснат под гаранциа...може и книжката да му вземат само

617

Анонимен

преди 13 години

Този трябва да не излиза от затвора.

616

KUKU I PIPI

преди 13 години

i az da si izleia 20 god nepriazan DO: mrasen gaden dolen chufut......GO TO HELL FUCKING WITHE GARBAGE MADE IN BULGARIA

615

W

преди 13 години

TOZI GADNYAR NADRUSAN E RAZPLAKAL MNOGO MAYKI. GOSPOD BAVI NO NE ZABRAVYA. V TAZI DARJAVA NIKOGA NIAMA DA IMA RED, VSE SASTITE UPRAVLYAVASTI. JALKO ZA NEVINNITE HORA, MIR NA PRAHA IM...

614

Чорбаджииски потомък

преди 13 години

Винаги съм твърдял, че Българите направиха голяма грешка като се разцепиха от Империята.Ето последиците!Комунизъм с последващо без-законие!Невинни хора страдащи от безхаберието на недорасли овчарски синове- настоящи политици!

613

Анонимен

преди 13 години

Защо само му пожелавате смърта,не че е маловажно.Споменете,че членува в Ангелите на ада,че в Сливен няма кой да му каже"копче",а камоли да направи забележка,че полицаите в града се *** от страх като го видят даже не му правят забележка,от страх че утре 'са мъртви',че изнасилванията по баровете са му запазена марка,че заедно с кмета на гарда направиха милиони с поставени фирми,че която си набележи веднага става *** в Холандия,че тои дрога 'не е виждал'...... Да мре *** мръсен

612

В държавата на Йоско

преди 13 години

Жалко, че не е загинал той, а невинни хора!Сега съдиите-мафиоти отново ще го освободят.

611

MEAN

преди 13 години

*** (и други като него) е недосегаем.... в българия!вече неслагам главно Б, щото това не е държава. Една държава се определя освен, че има граници и в това, че има и закони които да контролират масата.Тук няма такива от 89 год. и държавата ни е само на граници.Проблема е, че и без тези граници щяхме да сме, но нито Сърбите, нито Румънците ,нито Турците ,нито Гърците искат тази територия.Мойте съболезнования на близките!

610

ха ха

преди 13 години

дайте да му видим сурата на този ***, йоско та йоско, та да го знаем всички не само окръжението му

609

киро

преди 13 години

ТЕЗИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ СА НА СЪВЕСТА НА СЪДИИТЕ ***. ИМА ЛИ НЯКОЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАК ДА СТАНАТ НОРМАЛНИ СЪДИИТЕ И ДА СЪДЯТ ПО СЪВЕСТ, А НЕ ПО ЛОКУМИТЕ НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

608

mrete gadove

преди 13 години

Йоск, ти гнусно мутренско израстъче. Не дано, а със сигурност ти ще гниеш един ден и възмездие ще има. Мн скоро капката ще прелее. Кураж на роднините на жертвите!

607

Потърпевш

преди 13 години

Днес заради този *** Иоско нямаше рейсове 64 и 63 по цялостния им маршрут от сутринта до обяд. бяха отклонени по преки улици. Това *** е убило хората само по вина на съдиите които са го оставили на вън. Да ги съдят сега и тях за професионална безотговорност.