166

ВМЕИ Ленин

преди 13 години

Бе не знам, ама като бях студент първи курс ни събраха по 5 лева за студентска барета. А ко не платиш - не ти заверяват семестъра. Парите се даваха на комсомолския секретар във ВУЗ-а.Ни шапка, ни чорап. Нищо не ни дадоха. Като отвориха касата и разпуснаха Комсомола, вътре се мъдреха ...32 лева.Мръсни ГЕРБаджии...След 6 години видях комсомолския ни секретар на Пловдивския панаир. Фирма, нещо.

165

стандарче

преди 13 години

лел министъра на земеделието ще поиска да прави и стандарт на картофите...:))))

164

172

преди 13 години

и си представете кой парафира квори за внос, от де се вземат разрешения и кой гушва комисионните също така :))

163

Статистик

преди 13 години

Бе аз още на 10ти Ноември знаех, че ГЕРБ внасят контрабандни цигари и си ги хващат, за да отчитат дейност, ама как да се сетя, че и с картофите правят същото?!?!??

162

абе ВОТ

преди 13 години

сигурно си прав ама аз като не го гледам това шоу да бе ни да нямам собствен мозък , та да не видя какво става - и за децата е ясно, че в герб са се събрали най-некадърните хора, дето са драпали едно време за тук и там и са ги отсвирили поради некадърност

161

Пърррр

преди 13 години

А сега познайте КОЙ вдига цената на захарта. И вижте новината - внос на захар от Гърция, далавера с ДДС, строителни предприемачи като "Фарадей" - Ст.Загора,...

160

Анонимен

преди 13 години

"БКП изби елита на България 45та година " Къв елит те гони 45 година? *** в генералски униформи, бившите чорбаджии от турско, превърнали се на фабриканти и спекуланти?Народа спи по подовете направени от кал, и гладува целогодишно, а "Елита" прави балове и банкети и с Европата се сравнява!Паметници трябва да издигнем на тия дето са заличили от лицето на земята тая папалч. Както и надявам се ще бъде заличен и новият "Елит" - новата ***!

159

ВОТ

преди 13 години

ШОУТО НА СЛАВИ МНОГО ДОБРЕ ГИ ИЗРЕДИ ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ.ТЪЙ, ЧЕ ДОКАТО ГО ИМА СЛАВИ НА ДАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕРБ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАТВОРИ УСТАТА НА НАРОДА.

158

айде

преди 13 години

почна се :))))) копи и пейст на поразия, нямате ли въображение бе хора, скучно е така :)))))ама какво друго да роди една герберска глава наистина...

157

Акъл море

преди 13 години

Яне вместо да вади флашкида хваща Трактора и да ходят да садят картофипоне да свършат нещо полезно

156

Само БСП

преди 13 години

Интересно - защо е през 2002-ра е стреляно по Трактора? С какво ще орем картофите, бре??

155

gtf

преди 13 години

имам още 120 кила в мазата - хич не ме интересува. Дано и таз година да е плодородна ...м-у другото бабите на село продават всякакви неща, ама май вече ви е срам да ходите на село ?

154

СССР

преди 13 години

БКП изби елита на България 45та година и докара *** да управляватТе се *** и фалираха България след мновество смени на лева и инфлации през 80те години,след това разграби националното богатство, построено от нас за 50 години доведеде хиперинфлацията на 96та, така че всички ние загубихме спестеното за 50 години, което е на практика национална катастрофа,.блокираха еврофондовете при последното си управление,а Батко даде 350 милиона от нашите пари на БраткоИма ли някой да е унищожил повече в България?

153

Чичо ви от село Уйно

преди 13 години

много тътразулници пишат тука, седнали на дебелия си пърдел пред компа и ръсят акъл.като са ви скъпи картофите, що не се хванете да засеете картофи, да поработите и вие малко, толкова земя седи незасятато лесно да седиш на топло и да мрънкаш че скъпо, че някой виновен, я ГЕРБ я някой друг, дето длъжен да бачка, а вие да хапватеми заповядайте при мен, имам мотики за всички, насейте картофи и ще ядете без пари, че и ще продаватеаман от мързели дето само мрънкат

152

Пъррррр

преди 13 години

Мдаааа. Смешното е, че червените си показват простотията точно преди изборите :)

151

ВОТ

преди 13 години

НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ОЩЕ КОГАТО ОТМЕНИ ДАНЪК ЛУСК И СЪЗДАДЕ ДАНЪК БАРАКА БОРИСОВ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА.БОРИСОВ СЕ Е ОМАЗАЛ НА ТОЛКОВА МНОГО НИВА, ЧЕ ЗА НЕГО ВЕЧЕ НЯМА БАЛ ПИ АР.ЦЕЛИЯ ИНТЕРНЕТ ГО МРАЗИ С ДВЕ ДУМИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО МРАЗИ.

150

158

преди 13 години

точно в десятката, те това става, това прави правителството точно - да дообере народа, и да се облажи колкото може повече от ситуациятаутре всички вас, дето сега със зъби и нокти се опитвате да защитавате Бойко и Цветанов, ще ви отсвирят... като загрубее играта, ще си пазят собствените кожи, не им пука за никой друг

149

Пърррр

преди 13 години

Хаха. ВОТа се събуди след нощното напиване :)

148

Анонимен

преди 13 години

*** ОТ ГЕРБСъществувам само в промитие болни мозъци от Позитано.Трябва да се проследят откъде идват парите за платения червено-черен пи-ар.

147

Анонимен

преди 13 години

А бре не разбрахте ли идеята каква е?Комунистите и отрепките от остатъците от ДС искат да правят революция,и като вдно време пак да си раздадат титли и апартаменти като на "активни борци срещу фашизма"