343

Анонимен

преди 13 години

партийка геЙбе вече минало. аре чиба на бунището на историята. хахаха

342

ТАТКО ВИ

преди 13 години

ЕХХХ ТИЯ *** СА НАВСЯКАДЕ,НАУЧИЛИ СА БАБИЧКИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ДА ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ И СЕГА СА МНОГО ОТВОРЕНИ ХАХАХАХАХАХА НА БСП ВЛАСТ-САМО В САХАРА!!! ТАМ НЕКА КРАДАТ ПЯСЪК КОЛКОТО ИСКАТ И ДА ПРАЯТ ЗАМЕНКИ :))))

341

анкеткаааа

преди 13 години

как е по-добре Цецо Крадецо + илиЦецо Лъжецо -моля гласувайте

340

Анонимен

преди 13 години

пак ли Цветанов, пак ли се оакахте. тц тц тц не е лесно да си милиционерска геЙберастка кратуна.

339

Анонимен

преди 13 години

НА ПАРТИЯТА ЕДНОДНЕВКА ГЕРБ И Е ВРЕМЕ ДА СДАВА БАГАЖА ВЕЧЕ! И ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! СЛЕД ТЕЖКИ НОКАУТИ :) ХОРАТА ПАК ЩЕ ПОКАЖАТ ЧЕ НЕ ИСКАТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

338

Анонимен

преди 13 години

Резултата от здравната реформа на Боко:"Двегодишно дете почина в пловдивска болница"Всяка седмица изтребват децата на БГ тези мутри!

337

Анонимен

преди 13 години

До 336Ако са крали(В което не се съмнявам),знаят как!А не като този........

336

Анонимен

преди 13 години

ОЩЕ ЛИ НЕ ВИ Е СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ ОКТОПОДА, Т.Е МАФИЯТА СИ ИМА ИМЕ: ГЕРБ И АТАКА.И ЗА ДА ИМА МИР - ВСИЧКИ ТЕ В СИБИР

335

повтарям го за да го

преди 13 години

Вижте какво, на всички е ясно, че Първанов не може да се мери по имотно състояние с Боце и Цвъцко...Та в тоя смисъл не разбирам защо си чешете езиците с това.Ще видите Боце и Цвъцко какви пари ще изхарчат за ГЕРБ - по два апартамента на ден ще са само за рекламни кампании... Тогава ще си говорим.

334

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ има нов бандит за лидер и това е Цветан Цветанов! Боко американският шпионин вече няма доверието на честните и достойни хора в страната!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

333

MILANISTA

преди 13 години

НА ПАРТИЯТА СТОЛЕТНИЦА БКП И Е ВРЕМЕ ДА ЗДАВА БАГАЖА ВЕЧЕ! И ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! СЛЕД ТЕЖКИ НОКАУТИ :) ХОРАТА ПАК ЩЕ ПОКАЖАТ ЧЕ НЕ ИСКАТ КОМУНИСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

332

Анонимен

преди 13 години

повтарям го за да го запомните :)))))))))))))))

331

Анонимен

преди 13 години

ОЩЕ ЛИ НЕ ВИ Е СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ ОКТОПОДА, Т.Е МАФИЯТА СИ ИМА ИМЕ: БСП, ДПС И СДС.И ЗА ДА ИМА МИР - ВСИЧКИ ТЕ В СИБИР

330

Анонимен

преди 13 години

Вижте какво, на всички е ясно, че Цветанов не може да се мери по имотно състояние с Гоце и СерГей... Та в тоя смисъл не разбирам защо си чешете езиците с това.Ще видите Гоце какви пари ще изхарчи за АБВ-то - по два апартамента на ден ще са само за рекламни кампании... Тогава ще си говорим.

329

Анонимен

преди 13 години

Милиционерите стрелят и последните си патрони -- сега или никога.Добре законспирирания активист другаря Цвъцко, беше жертван и разкрит, защото ако сега не свали правителството -- ГЕРБ си отива.Всички *** милиционерски да се вдигат на всеоръжие.Това важи и за вас нещастници -- има ГЕРБ, има какво да да се краде -- лошо за народа.Напред другари с нас е другаря Боце и МОГЪЩАТА КНДР.В случай на неуспех -- емигрираме при Уго Чавес, в краен случай в КНДР.Боце и Уорлик са наште знамена

328

Анонимен

преди 13 години

Ще видим Гоце къде ще иде посланник след изборите, като един друг негов приятел - един обикновен пенсионер

327

Х

преди 13 години

Обичам го този форум. Информационна, дезинформационна, контрадезинформационна и всякаква друга *** сме се събрали тук. Чудесен модел на българското общество-менте. От лузери-идеалисти, до платени лузери, от трезвеници до перманентно "заквасени" разбирачи на българските политически нрави. А всичко е толкова ясно. Цецковците печелят, а тези с окъсаните сетрета, скачат пред трибуните и ги защитават с беззъби уста. Ега ти народа, ега ти нацията техническа, ега ти сволочта политическа!

326

Анонимен

преди 13 години

поредният звучен провал на кабинета на тиквата.

325

Анонимен

преди 13 години

Откъс от интервюто на ББ:Изглеждаше емоционално, защото всеки час от щаба ме информираха и практически през нощта аз не съм спал, защото ме информираха дали излизатКае да излиза бе Боко ????? сметките на Цецко ли ????АМИ НЕ - НЕ ИЗЛИЗАТ

324

Василев

преди 13 години

ГЕРБ има нов лидер и това е Цветан Цветанов!Боко руският шпионин вече няма доверието на честните и достойни хора в ГЕРБ!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!