11

инед

преди 13 години

Като ги хванат - претърсване на голо и след това един як бой - гарантирано ще им се дигне адреналина - нали това искат.

10

:)

преди 13 години

Тия Лигли ... от нямане на какво да правят и от омръзване на лапане на Шнура тръгнали да ми крадат ... а дано Кон да ги ... вози

9

Анонимен

преди 13 години

4, Според мен този дето яде баницата и този дето му я дава са ЕДНАКВО виновни. Това, че 50 човека са откраднали, не значи, че и ти трябва да откраднеш! Ако 50 човека се хвърлят през прозореца и ти ли ще се хвърлиш?

8

Ууууууууууууууууууу!

преди 13 години

Браво на момичетата! 98% от примерните, дето дращят тук са крадяли като деца - луканки, сливи, химикалки - ама сега сте по примерни и от Трактора!!!

7

TooN

преди 13 години

"Боят бил лековит за някои болести", разправят хората... А дали няма да излекува тези пикли, а? Замислят ли се, че някои хора работят за 350-400 лв и тези крадени дрешки им ги отдържат от мършавите заплатките! Червиво общество сме, жалко!

6

Анонимен

преди 13 години

Я Австрийците да ни покажат едно такова клипче. Иначе са си поредните поръчкови жураналисти просто пишейки нещо без доказателства без нищо.

5

Анонимен

преди 13 години

Гледали са някой просташки филми и са се вдъхновили...

4

Анонимен

преди 13 години

Еми то като четеш всеки ден кой какво откраднал и как го потупали по рамото и го пуснали да си ходи дома, що да не опиташ и ти да откраднеш, набиеш, убиеш някой....Не е виновен тоз дето яде баницата а този дето му я дава.Я ги снимайте със затворнически дрехи тия, дайте ги оп телевизията, кажете им имената за срам и позор на целия им род... па да видим дали още някой ще посмее да краде.

3

grr

преди 13 години

Каква е тая орка на снимката? Какво общо има със статията, а вчера.бг?

2

555

преди 13 години

Всичко идва ор презадоволеност. Ако на 14-15 крадат заради адреналин, то на 20 ще убиват за кеф.

1

ангел

преди 13 години

искали адреналин, значи.... ами да се пуснат в Меден рудник посред нощ /нали в Бургас се разиграва историята/ - там ще получат в изобиле и адреналин, и други телесни течности. мърли малолетни....