41

борчвор

преди 13 години

не всяко нещо, което болната глава си мисли трябва да се казва на глас и пише и по форумите. забърквайте в тюрлюгювеча от простотии, *** и извратени бълнувания изживяващия се като фюрер болен сидеров,ментора му бойко бор.,цветан шестте апартамента и другите луди от селото.политиката е работа за професионалисти, не за циркаджии и празни тенекии.

40

AZ

преди 13 години

EBATI I CIRKADJIITE......NQMA TAKUV CIRK!!!!!!!!!!!!!!! MAFIA

39

Анонимен

преди 13 години

Е, няма да си правя харакири - не гласувах за БСП, защото навреме се усетих що за стока са. Все пак ми е чудно защо и другите не се усетиха навреме за 20 години мафиотско управление?

38

боко vs гоце

преди 13 години

Мафия!!!!!!!

37

???

преди 13 години

Е, няма да си правя харакири - не гласувах за ГЕРБ, защото навреме се усетих що за стока са. Все пак ми е чудно защо и другите не се усетиха навреме?

36

боко и гоце!?

преди 13 години

От снимката - може да се разбере абсолютно всичко....

35

Анонимен

преди 13 години

Do 32Личи си колко си прости знаеш само наученото в АОНСУ!Показваме с леки промени ИСТИНАТА, неудобна за червените мафиози, правили закалка в помиарника наречен АОНСУ. А колко е лесно да не бъдем дезинформатори нали?

34

Калин

преди 13 години

заслугите на гоце са въвеждането на перверзията и *** в националния бит във всичките му аспекти,гоце е позор и Срам за всяко общество имащо се или поне претендиращо за такова!всичката му работа, всичките му чаршафи служат за завивки на мафията Гоце е анадолец анадолски кърлеж в темелите на обществото аа боко боко си е ***,*** мача щял да гледа Предполага се на чашка Бира с Гоце сервирана отСертофф и Пенофф!Никои не попита кой е и чие си качество е адвокат на Бирата гоцевия съветник

33

Анонимен

преди 13 години

Бойко ще завърши подобно на Симеон. Никoй няма да се интересува от него

32

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО ПРОДЪЛЖАВА ЧЕРВЕНАТА ПЕРВЕРЗИЯ!

31

До 28 & 30

преди 13 години

Ха ха ха.От този по големо мекотело нема.Никаква принципност.. нокой не е правит толкова обороти в минута колкого гоце..от извъртане на 180 градуса нон стоп.

30

България е

преди 13 години

територия УПРАВЛЯВАНА ОТ МИЛИЦИОНЕРИ и *** -МУТРИ , ЗАИГРАВАЩИ СЕ С МУТРИ , ЛЪЖЦИ и МАФИОЗИ !...

29

Анонимен

преди 13 години

Единственият последователен, и премерен политик в България е Борисов. Без изцепки, без изхвърляния. Когато трябва влиза в конфликт, когато трябва отстъпва.Пръв започна да се противи на това президента мафиоз. Първи започна да показва до какъв фалш и простащина са го докарали червенителумпени!

28

^

преди 13 години

Мале мале... немате угодия всички долу..Ти с харакирито.. шаваш ли още.. аре не се мотай.. кво чакаш.От дето ви повее ветреца на там трепетликате..Всичките мисли в главите ви не са ваши, а са довени в кратуните ви от червеният вятър.Аре.. наздраве!

27

Анонимен

преди 13 години

Единственият последователен, и премерен политик в България е Първанов. Без изцепки, без изхвърляния. Когато трябва влиза в конфликт, когато трябва отстъпва.Пръв започна да се противи на това правителство от мутри. Първи започна да показва какъв фалш и простащина се изливат от мутрите!

26

Анонимен

преди 13 години

Бойко, закрилникът на мутрите и червената олигархия провежда геноцид над собствения си народ.

25

Анонимен

преди 13 години

Стиснаха си ръцете. Остана само да плеснат с ръце и да се прегърнат.

24

разбрахте ли

преди 13 години

президента Първанов не е "гоце", както непрекъснато повтарят лайките на болен,бойко и сие.единствения политик с безспорни качества на такъв, щом като успя да обедини и противниците си.това пале болен сидеров,лицето бат бойко изглеждат като *** в сравнение със сдържания,умерен и безспорен авторитет президента Първанов.може да си плямпате колкото си щете- плюнките падат върху вас.друго не може да постигнете.достатъчно значими са инициативите и заслугите на президента-без показност,без шум.

23

Калин

преди 13 години

когато .. те прибраха тебе !!

22

СОФИЯ

преди 13 години

Възлагането на каквито и да е надежди на новия Отечествен фронт, наречен ГЕРБ,представлява тъжна карикатура на моментното състояние на българската общност.