101

ДПС+БСП=Първанов

преди 13 години

ДПС+БСП+ДПС+БАН+Синдикати+***=ПървановБезбожници и Предатели на Рода Български

100

do 97

преди 13 години

otivai si piesh hapovete ti specialno

99

смърт на ДС

преди 13 години

помним "СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ" помним България -ШВЕЙЦАРИ на Балканите:))и накрая сме НАЙ БОЛНАТА И БЕДНА ДЪРЖАВА БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО С НАЙ- ВИСОКАТА БЕЗРАБОТИЦА!!!другарю Седефчо циганно мръсен ,купи на синът си "бедното" студентче ,ЕДИН МЕЗОНЕТ В ПАРИЖ И ЕДИН В СОФИЯ седна луксозна кола за 50 000 евро АЙДЕ ХОДЕТЕ СЕ ШИБАЙТЕ ДРУГАРИ!!чумата да ви тръшне

98

Анонимен

преди 13 години

Първанов ела да им видиш невежеството! Не правят разлика мужду СРС и стенограма! Малеее! Какъв интелект струй от безмозъчните гербери:)

97

Апартамент Цветанов

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

96

Анонимен

преди 13 години

Pyrvanka bate ti gi pochna tia SRS, sega tyrsish vinovni :) Ei ama si smotan ve:) tochno kato kumunist smotan :D

95

ДО 86

преди 13 години

НАЛИ ТИ Е ЯСНО, ЧЕ АКО КАЖЕ НЕЩО ПО ТИЯ ВЪПРОСИ, ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЕЛИ В ПОДЗЕМЛЕНАТА КОМИСИЯ

94

Анонимен

преди 13 години

91 - За да си обясниш един факт, трябва да можеш да го осмислиш! Забрави! Кауза пердута:)

93

Анонимен

преди 13 години

eehhh kak iskam ei taka GERB da padne i da va vidia togava koi shte doide na tiahno miasto deto niama da go pliuete :)))

92

Анонимен

преди 13 години

Мачкай Президенте! Мачкай! Трепи *** от Симеоново! Само виж какво форумно отчаяние и безнадежност цари:) Бой по фуражките

91

Анонимен

преди 13 години

НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ЕДИН *** ФАКТ: ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА Е ТОЛКОВА АКТИВЕН И ПОСТОЯННО КРИТИКУВА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ПРЕЗ МАНДАТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СИ ТРАЕШЕ? ЗАЩО ЛИ? ОПРЕДЕЛЕНО Е ИМАЛО ЗАЩО И ТОВА ЗАЩО СЕ Е ИЗРАЗЯВАЛО В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ. А, КВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

90

Анонимен

преди 13 години

parvanov zapo4na sas seresetata a sega drygite my vinovni

89

Анонимен

преди 13 години

Голям кеф Гоше! Давай! мачкай милиционерската ***! Мачкай мутрите! БГ има нужда се оттърве от тях:)

88

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Обикновено такива са резултатите, когато на неправоспособен се разреши да управлява трактор...

87

Анонимен

преди 13 години

Музика за моите уши е вопъл герберски с лъжи:)

86

Сирищник

преди 13 години

Гоце ефенди, кажи за ордена "Стара планина" на Манджуков, който ти подари апартаментите. Кажи за ордена на Доган. Кажи за програмата "петрол срещу храни", кажи за визитите си в Узбекистан. Кажи нещо за заменките, кажи за бетонираното Черноморие и съсипания туризъм. Кажи Гоце за сделката с външния дълг, кажи нещо за приватизацията поне... Абе кажи нещо, което да е от полза за България!

85

Безпристрастен

преди 13 години

Много ви пречи Президентът.Явно искате да бъдете поданици на падишаха.Той обаче отдавна е в небитието.Що за народ сме ? Такова неуважение към институциите няма никъде.То показва неуважение към държавата.Писанията ви показват не само злоба и омраза към България ,но и липса на интелект.Ще ви прилича повече да драскате заканите си по вратите на обшествените тоалетни.

84

другар от ДС

преди 13 години

35 години социалистически Батак! "Българският слон и Съветският слон -- хобот за хобот, през вековете""Заводът е символ на Българо-съветската дружба!""В чест на 9-ти септември да озъбим целия български народ"(над вратата на местната стоматология) Селянино предаде ли си яйцата

83

Анонимен

преди 13 години

доносник да обсъжда СРС-етата = ром да говори за бакърена фабрика = сталин да говори за ГУЛАГ

82

за платените писачи

преди 13 години

Всеки кооператор - ***! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания)Повече кожи за Партията! (Лозунг на кожарска фабрика за 9 септември)Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! (В консервния завод в Пазарджик)Всяко кебапче - куршум в сражението срещу cветовния империализъм! (В кебапчийница)