38

Цвета Гърбава

преди 13 години

Съвсем се окъкаха и изпомазаха в своите си гувна

37

ОФТОПИК

преди 13 години

Едно предложение към екипа на ДНЕС.БГ:Вие хубаво оцветявате в зелено коментарите с подкрепа над 10, но защо не следите за отрицателните. Тоест, да са позеленени само когато разликата е 10. И защо да не са в някакъв различен цвят тези с много отрицания - като първите коментари по тази тема, където те са 50!!!

36

Open Mind

преди 13 години

Служителят може да е съпричастен и да ги е изнесъл незаконно, но по-важното в случая е, че СРС-та са истина! Ясно се чува сигнала против манипулация на всеки 2 секунди! Няма да чуем обяснения какво стои зад "обещаното", а само че са манипулирани, допълнително обработени, *** кой ги е изнесъл, *** то сега незаконно е това и все в тая насока! Истината е относително нещо и е някъде там, ама доматите не ги ядем со колците все още!

35

Това добре, ама...

преди 13 години

Теча добре са го хванали, ама нали нямаше такива СРС-та? Нали всичко беше измислица? Как тогава има виновни за теч на информация :) Значи все пак Бойко се е застъпил за бирения бос ? Министър -председател обещава на някой да е над закона и "да не го пипат", нарежда да се изтегли полицията от акция срещу престъпността...... това си е за оставка !!!!! Даже за съд !България просто е разграден двор с преобладаващо малоумно население. Започвам да мисля, че не заслужаваме да имаме държава !!!

34

Дени

преди 13 години

Нали бяха фалшиви ? До вчера това тръбяха .А какво ще кажат за съдържанието след като има такива записи ?

33

Анонимен

преди 13 години

Ако сложат Цветанов на полиграфа има чувството, че последният ще се разпадне.

32

Гербер

преди 13 години

Цецо ще накаже мръсната къртица! Как смее да изнасязаписи уличаващи го в корупция?

31

3

преди 13 години

до 19: ей кавалчо, селянин ше викаш на майка си

30

анонимен

преди 13 години

Освен това, на същия този стратег някой трябва да му каже, че съда разрешава по законосъобразност, а той разпорежда използването по целесъобразност, т.е. преценката дали следва да се приложи, независимо от това, че е законно е на разследващите органи, не на съда.

29

Цеко и Боко

преди 13 години

Гола вода ненапита, смешни невинни кравички.

28

анонимен

преди 13 години

Тази "гиниална идея" на "стратега" на ГЕРБ в "борабата с престъпността" я слушам от известно време и ми се струва, че тука става въпрос за използване на СРС, за да се контролира реализирането на друго СРС, т.е. СРС върху СРС. Тоя човек, ако не може да измисли нещо по - умно, то няма ли експерти, които да му кажат ...

27

Анонимен

преди 13 години

Днес, я си отворете закона и вижте председателите на кои съдилища дават разрешения за използване на СРС.

26

Истината

преди 13 години

Значи все пак записите са инстински?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!?!?ШОК И УЖАС?

25

е какво

преди 13 години

излезе, май все пак с аистински записите ? т.е. инфото вътре си е съвсем истинско ? независимо как и от кого са изнесени... ми де дреме прокуратирата в такъв случай? че то си е ясно от разговорите директно кой е за разследване

24

Гуньо

преди 13 години

А и малко се обърках нещо... нали толкоз много реваха, че били фалшифицирани; Боко говореше как Дачков му се обадил да СЪБЕРЕ нужните думи; после били сглобявани и пр. Сега пък толкоз ревностно преследват кой ги е ИЗНЕСЪЛ... което всъщност някак тихо доказва, че са ИСТИНСКИ тея записи (нещо което от самото начало всички нормални хора схванаха).Цвичката последно какво твърди, че са фалшиви, ама някой ги е изнесъл пък са били истински и после ги е фалшифицирал... ?!?

23

Анонимен

преди 13 години

Интересни резултати. Полиграфът има степен на достоверност, която е много силна в зависимост от възрастта и степента на образованост. При малка възраст и ниска степен на образованост достоверността на резултатите достига до 46-48 %. Нагоре може да отиде в зависимост от вярата на изследвания във възможностите на апарата.Извод - в ДАНС работят хора с НИСКА образованост, или хлапета. А е редно в такава агенция да работят разумни и хладнокръвни хора, при които резултатите да не надвишават 10-ина %.

22

а

преди 13 години

министъра как ли би минал един такъв тест с полиграф, много ми е любопитно

21

Гуньо

преди 13 години

По принцип по-важно беше какво се говори в тея записи... но Боко и Цеко толкова се постараха да обърнат внимание на това как са изтекли срс-тата, че хората май забравиха какво се говореше в тях.И тъй участието на Боко и неговото обкръжение в контрабанда и др. бандитски прояви, остана ненаказано.

20

Idiot

преди 13 години

Какъв полиграф, какви пет лева?Това не е доказателство, а и не може да да бъде!!!Опитвате се да замете, ама не става!Не е важно кой ги е изнесъл, важното е какви ги вършите!А за човека имал смелостта да ги изнесе...той е герой!

19

Анонимен

преди 13 години

Начи някакво селянче от Добрич е изпортило Мишо Бирата? Брех, да му се невиди!