206

Анонимен

преди 13 години

А бе българи, прости хора сте си и така ще си ***, от простотия и злоба....Дано да се оправи човека(варненец, бургазлия, селянин, българин или какъвто и да е- човек е) и да съди фирмата до дупка...

205

Анонимен

преди 13 години

Това ако беше станало в нормална страна човека ако оцелее може да съди фирмата производител на сока за милиони евро, че чак и да я доведе до фалит.НО тука няма да стане нищо такова защото полицията води раследване срещу не известен извършител, тоест все едно фирмата производител несъществува.Вместо да се гледа интереса и здравето на народа, се гледа интереса на фирмата производител, и журналята умишлено прикриват фирмата, щото такива са им нарежданията в БГ няма свобода на новините.

204

Анонимен

преди 13 години

Как може да има толкова комплексари?

203

Немога

преди 13 години

Човека бере душа,а те спорят кой град е по-хубав!?!? Е**ти и ***,сер...м ви на градовете-един х...й са сите!

202

до 213

преди 13 години

Значи щом е възрастен е едно, а щом е дете друго така ли? Аман от *** в тази държава пълна е с ageist-и.

201

Анонимен

преди 13 години

УЖАС!!! ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКЪТ!МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ РАЗКРИЕ КОЙ И ЗАЩО Е СИПАЛ В СОКА ТАЯ ОТРОВА! ТА ТОВА МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НАВСЯКЪДЕ ИЗ СТРАНАТА. НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН. И НА ДЕТЕНЦЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! ХАЙДЕ СЕГА ПОЛИЦИЯТА, "ДЕТО НИ ПАЗИ" ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ, ЗАЩОТО СЛУЧКАТА Е МНОГО СТРАШНА!

200

Анонимен

преди 13 години

tova gagauzite sa qko prokleti hora. i vse pak neka 4ovekat da se opravi, toi ne e vinoven 4e e roden v Varna Lainarna.

199

Анонимен

преди 13 години

Бургас е дал много повече на българската култура от колкото Варна - Петя Дубарова, Недялко Йорданов, Димитър Рачков, Тони Димитрова, списъкът е безкраен.

198

признавам си

преди 13 години

аз пък много харесвам форумите точно, защото мога спокойно да си избивам комплексите и да се разтоварвам!

197

Варналия

преди 13 години

Морската градина не е *** и не е ***.*** е в Бургас- един смешен град който зависи единствено от Нефтохима , който го трови от 40 години.По хубаво собственост на *** отколкото на Вальо Златев и *** около него.Като ядете *** от Нефтохима хубаво ли ви е?Цял живот се сравнявате с Варна защото не осъзнавате колко сте жалки.Комплексари сте и винаги ще сте такива.

196

boytoy

преди 13 години

Какви простотии ражда самотата и комплексите. Темата е че човек се е натровил със сок, а чета коментари за градове, религии, националности. Сякаш не сме ВСИЧКИ ЧОВЕЦИ!? И..."Повечето смятат някак естествено и в реда на нещата да онанират с л**няното си мнение, независимо дали някой им го иска или не. Те страдат от илюзията, че непременно са длъжни да сложат нещата в ред"

195

anonimen

преди 13 години

колко *** трябва да е човек да коментира статия свързана със здравето и да пише глупости за произхода на жителите на Варна.

194

бургазлия

преди 13 години

И какво му е хубавото на Варна? Че е собственост на ***? Че журналистите от Варна са неграмотни като Веселина Томова? Че Морската ви градина е *** и прилича на ***? Че имате задръствания? Че жените ви са парцали?

193

до Варналията

преди 13 години

Хайде хайде, точно пък вие варненците сте много известни със злобата си. Като се появи новина за София или за Пловдив винаги плюете. Като не ви харесват защо четете новините за тях, игнорирайте ги, но не трябва да изявите селските си комплекси.Мишо от Пловдив

192

варналия

преди 13 години

Абе болярин ли си какъв си не те знам , но всичко което си написал говори за комплексите ти.Варна е най - хубавия град в България и затова е завистта на всички селяни от Търново , Плевен , Бургас, Пловдив.За шопите въобще не заслужава да се говори.А какво да кажем за Търново- един скапан град с тесни улички и мизерни сгради.Ако през Търново не минаваше пътя от Варна за София това щеше да е един мъртъв град и да сте умрели от град.Магистралата като ви заобиколи ще умрете от глад.

191

Dr Mengele

преди 13 години

pomacite-v pe6tite na kremikovtzi...te znaiat za6to!

190

Анонимен

преди 13 години

До 196.Неви, слагам ти един плюс заради смелостта да заявиш принадлежността си към една малцинствена група. Днес специално, хората тук са полудели да обиждат лицата от общности, различни от техните собствени. Надявам се да си от онези помаци, които са успели да съхранят висок морал и много от старинните български традиционни обичаи, които не са запазени в толкова чист вид никъде другаде - може би защото дълго време помаците са живели изолирано и от българите-християни, и от турците.

189

варна

преди 13 години

Във варне се говори че са соковете на БИБИБИ. Защо не го кажат официално?

188

Варналията

преди 13 години

до 199Абсолютно си прав.Не е нормално когато стане такава ужасия с някой,този или онзи да си хвалят градовете-София,Пловдив,Плевен,Габрово,Търново.Няма значение от къде е човека.Само да добавя и солидно обещетение на човека.

187

До Варналията

преди 13 години

Всички съчувстваме на пострадалия човек.Просто в коментарите на много от статиите тук разговорите между участниците тръгват в най-различни посоки и понякога някои си изпускат нервите.Не за първи път някой е изгорен с киселина или с нещо друго,след като си е купил готова напитка.Досега обаче се е чувало за такива случаи при пиене на бира,или поне на мен това ми е известно.А сега - и при пиене на сок.Значи може и дете да пострада.Очаквам да се издирят виновните и не се накаже с яка глоба фирмата!