177

Анонимен

преди 13 години

В годишнината от смъртта на Апостола, водещото заглавие в днес.бг е "30-и сме в Европа по пиене"

176

....

преди 13 години

12,4 литра алкохол ... на месец, при положение, че не пия не повечче от два пъти седмично. Тия като са изчислявали, са броили и децата.

175

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до 179Ние помним и рожденната дата на Апостола, а вие само тая на Доган - за да му подарите микроскоп - забрави ли?...

174

Анонимен

преди 13 години

"Пак не внимаваш мальчик, какво ти се говори... - докарали сме я до там, че сега училища с име на Васил Левски казват - ще честваме "празника на училището"..."Само *** ЧЕСТВАТ обесването!Нормалните българи ОТБЕЛЯЗВАТ годишнината от обесването за да се помни, че Левски е пожертвал абсолютно всичко за България.

173

Анонимен

преди 13 години

Пенке знаем ,че си ти!

172

Анонимен

преди 13 години

30 по пиене и първи по простотия.

171

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до 158 до СтранджаПак не внимаваш мальчик, какво ти се говори... - докарали сме я до там, че сега училища с име на Васил Левски казват - ще честваме "празника на училището"...- какъв празник - че обесили патрона им. Радостният, празничният ден е рожденният, а американците наистина стрелят в залп пред ковчега на героя, но това е еднократно - само при погребението... - когато не знаеш си трай и не се излагай!!!...

170

Tрезва мисъл

преди 13 години

Вместо да се пие този алкохол, не може ли да се използва за да се подпали някоя и друга резиденция/палат/чифлик?

169

1

преди 13 години

О, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти, птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш?Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,затуй, че ти си черна робиня,затуй, че твоят свещен глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня.Плачи! Там близо край град Софиястърчи, аз видях, черно бесило,и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила.Гарванът грачи грозно, зловещо,*** и вълци вият в полята,старци се молят богу горещо,жените плачат, пищят децата.Зимата пее свойта зла песен,вихрове гонят тръни в полето,и студ, и мраз, и плач без надежданавяват на теб скръб на сърцето.Христо Ботев

168

yanko001

преди 13 години

Тази статистика, като всяка статистика не е вярна.Няма как да бъде отчетено произведено и изпито колучество алкохол в домашни условия.Освен това има и около 30 % нелегално произведен алкохол, така, че цифрата става застрашителна.Тогава едва ли ще сме на това място на което сме сега, макар, че това не е повод за гордост.Въпреки това ха Наздраве!

167

Авесалом

преди 13 години

Дсбре де, а защо не се отчита и мезето?

166

Анонимен

преди 13 години

ние сме на 30-то място ама друг път. 16-17 л. годишно? Аз не съм купувал алкохол от 10-на години, освен бира. Но минимум 60 л. лична домашна отива, и аз съм от скромните, братока, баща ми и некои близки приятели не сварят ли 180-200 л. почват да ги тресат нервите. За дом. вино нема да отварам дума , че като спомена само 300 л. годишно ще стана за резил.

165

*****

преди 13 години

А влиза ли в класацията домашната или само лицензираната -НЯМА ДРУГА САМОУБИВАЩА СЕ НАЦИЯ С АЛКОХОЛ ОСВЕН ТАЗИ

164

ракия

преди 13 години

то ако ни бяха европейски заплатите, щяхме да сме на първо място...

163

Анонимен

преди 13 години

Че то какво му остана на българина! Предните го крадяха, тези го лъжат и крадат двойно:) Всеки има праг на търпимост:) Боко казва, че БОРКОР се финансира от Германия, оттам отричат, а в доклада на Европейската комисия на страница 7 черно на бяло е записано, че БГ отделя 4 млн. евро за БОРКОР и в централното управление ще работят 40 души:) Вече знаем и кои са:) Боко една от Божиите заповеди гласи да не лъжеш, а ти се кръстиш и се кълнеш в децата и майка си! Егати урода:)

162

До: до 20

преди 13 години

Да сигурно, бъди уверен. Не виждам причина, поради която да мисля за нещо положително. Хайде да не се сравняваме с другите евро-народи - шанс = 0.Злобният ти отговор е най-ярко доказателство.

161

до 161

преди 13 години

Къде да живее освен най-много в някоя панелка в Люлин . Този виси по цял ден във форума. И пише от служебния компютър..(предполагам) или мама и тате го хранят. Нали се сещаш, че ако е в чужбина, хората ще искат да работи за да му дадат пари. С писане по цял ден във форума чужденците не дават пари. Нали ще умре от глад, ако е в чужбина и виси на компа цял ден.

160

Анонимен

преди 13 години

a eto visrte fsicki ko 6te ovcakvas ot alkoholizirana napas kat balgarskata

159

Уто

преди 13 години

Седмица след като падна рекордният за България джакпот от ТОТО-то от над 7 милиона лева, отново никой не е потърсил парите.Печелившият фиш беше пуснат в Кубрат.До момента обаче късметлията не се обадил в тотализатора. От там съобщиха, че не е потърсена и другата печалба от над 1 милион и 300 хиляди, паднала същия ден, съобщава btv.По закон сумите се пазят 45 дни.

158

Марк

преди 13 години

до 140Да-а-аОще е актуален Паисий!Ти си най-....../айде сети се какво!/