54

Анонимен

преди 13 години

Мъка,Мъка.Разочарованието е голямо.Но то си е само за тези,които гласуваха за ГЕРБ

53

ликтор до Дани

преди 13 години

Дани ,какъв експерт е Сертов ?Като шеф на ДАНС -колко отвличания станаха ?Колко от тях ДАНС разкри под негово ръководство????Бойко назначава на синекурна длъжност един комунист от ДС,човек на Станишев и Алексей Петров !Това е сделката да не излизат наяве повече СРС-та ....Жалко за тези ,които гласуваха за него...

52

Опа

преди 13 години

Малтинчо виж какви ги дроби твоя приятел Д.Гяуров в комисията в която обсъждат Я.Янев и стоте хил. лева за депутатите от РЗС..Там се съюзихте отново с БСП в защита на Янето.

51

Дани

преди 13 години

ВеселякКрайно време бе да паднат маските. Заблуда , дезинформация, това е типичен стил на ДС и комунистите. Крайно време е да си се прегърнат. Сега гледай следваща наглост, плюят по свои, само и само да смъкнат и очернят ББ. Е това вече никъде го няма.

50

Безпартиен

преди 13 години

Риторичен въпрос.Теб сополанко ,кой ти каза,че си политически лидер ?

49

МУТРА

преди 13 години

Бойко предпочита КОМУНИСТ-ЧЕНГЕ да назначи...но НЕ и демократ от СК! Това не ви ли говори,че си е ОЩЕ комунист мутрата...

48

Веселяк

преди 13 години

Вие, участниците в коментарите повече го давате "Вечна друба СДС-БСП-РЗС". Уж сте от различни партии, ама езикът ви е почти един и същ. Добавете тогава и малко Ал Петров! Та той е бил член на БКП още от 80-те години, сетне е станал син по времето на СДС след 1997 г., после - царедворец. Така че начело с Костов и с помощта на Трактора,смело напред ! Към заветните 3%!

47

най-най.....простия

преди 13 години

Другари от ГЕРБ,това е нищо!Скоро мисля да назнача за ваш духовен ГУРУ духа на Тодор Живков и искам от вас да го уважавате и да му се молите по три ръти дневно защото аз така съм казал а вие,последователи мои,не се опитвайте да мислите,защото не можете,затова сте ме избрали мен-УМНАТА ТИКВА,да мисля в место нас!И разбера ли ,че някой не изпълнява-знаете реда:СРС,ПОСЛЕ ЦУЦКО ПОСЛЕ АРЕСТ И....НАКРАЯ КИНТИ ОТ СТРАЗБУРГ!

46

Дани

преди 13 години

ГабиПочнаха ли да ти стават нещата ясни? И сега с този неистов и истеричен поход с/у ББ! А да ти припомня предизборния лозунг с брадвата и "който гласува за ГЕРБ, получава Костов". Сега в кой лагер е Костов? Или накрая, когато ножа е опрял до кокала, впрягат се всички с/у правителството. Явно е голям залогът , бих казал "по старому още 20 години или затвор.

45

ха-ха-ха - 45

преди 13 години

Доказано ГРОБ са *** :)))

44

майко мила !?!?

преди 13 години

Сертов ???? Боко направо се из*ра на всички гласували за него.

43

очакващ

преди 13 години

Очаквам и следващите структури за борба с каквото и да е и назначенията на техните шефове. Предстои създаването на БОР-ЧВОР, който ще се бори с дървената мафия и др. от този род, като подходящи хора за началници са Румен Запалката, Р. Овч, а за БОРСОЦКОР (борба със социалната корупция) Масларица. Единствен проблемен елемент остава Сергейчо, щото ако бъде назначен на нов пост няма да има необходим виновник за провалите на ГРОБ.

42

Дани

преди 13 години

До 40Ти като какъв се явяваш? Сертов по времето на коя партия е бил шеф на ДАНС?ББ го каза, в в тази аналитична служба го взема като експерт и анализатор. Сега ще плюете по хората ли си? Само и само да се опитате да очерните Бойко. Това само комунистите го можете. Така бе използван и Румбата за сутрешната партенка. И той завалийката нали е глупав, какво да прави.

41

Анонимен

преди 13 години

Мартин още не знае кой всъщност управлява България

40

Анонимен

преди 13 години

Как беше... а да, да стискаме още една година зъби и след това всичко ще се оправи...Дано маите да са били прави и 2012 наистина да се оправим...

39

Лавбер

преди 13 години

Удивителна прилика с Берия ! Само цайсите не са кръглички,а други. Можеше и агенцията да се наименова ПЕТСЕР .

38

az

преди 13 години

Странно защо има толкова очудени :))) Ами това си е ГРОБ - вижте му партийните членове - нереализирани комунисти от средно и ниско ниво, милиционери и доносници и една купчина мутри. Ами тогава какво се очудвате на подобни назначения. Като членска маса ГРОБ е много по-близо до БКП дори и от БСП, да не говорим, че сравняването на демократ с Боко Т е като да сравняваш художник с бояджия. Споко до края на властването на тази хунта още на бая неща ще се нагледате.

37

БГ

преди 13 години

НАЗНАЧИ ГО "ДЕСНИЯТ" БОРИСОВ ОТ "ДЯСНАТА" ПАРТИЯ ГЕРБ , МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА "ДЯСНОТО" ПРАВИТЕЛСТВО. БОРИСОВ,КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЪНДЪРГРАУНДА ,КОРУПЦИЯТА И КОНТРАБАНДАТА. РАЗБРАХТЕ ЛИ ГОСПОДА "ВЕРВАЩИ" ??? ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЕРВАТЕ!!! ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА И БРОЯТ НА НЕВЯРВАЩИТЕ.ТОЕСТ НА МИСЛЕЩИТЕ. КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ ? КОЙ ПЛАТИ ? КАКВА Е ПРОГРАМАТА НА ТАЗИ ПАРТИЯ,АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ТАКА.КАКЪВ Е ЕКСПЕРТНИЯТ И ПОТЕНЦИАЛ? А ОБЕЩАНОТО......

36

Анонимен

преди 13 години

До 30!А само Премиера ли е?????

35

СМЕХ

преди 13 години

Сега се очаква Тиквата да назначи Милко Балев, Добри Джуров и други видни антикомунисти на ръководни длъжности. И после да твърди че се бори срещу комунистите. ТОЗИ СТАВА ВЕЧЕ МНОГО ЖАЛЪК И ГНУСЕН !!!!!