169

Анонимен

преди 13 години

Абе хора , като гледам как са смляни колите , според мене не са карали бавно (30-40км/ч).НСО са безобразни на пътя!Винаго другите са им виновни!

168

Патрулката

преди 13 години

Колегите си свършиха работата блестящо и сега чакат повишение и пликче с пари.

167

e

преди 13 години

PASATA E KATERIL I NA DESEN ZAVOI BES NIKAKVA VIDIMOST, NASRE6TA MU IZLIZA KORTEJA NA DRUGARITE. KOITO I DA E NA MQSTOTO NA PASATA, NQMA KAK DA IZBEGNE UDARA SLED KATO V PLATNOTO MU NASRE6TA IDVA EDNO MALKO, GERMANSKO, BRONIRANO, BEMVENCE. KOGATO IZNEVIDELICA NA ZAVOI, TI ISKO4I TAKOVA MANE4KO BEMVENCE TI SE ISPRAVQ KOZINATA. I NA TOZI TESEN PAT NQMA NAKADE DA IZBQGA6, I BMVENCETO GO CELI VAV VRATATA.

166

gotin

преди 13 години

Даже и глобиха човечеца. Оставка на Цветанов и спиране на милиционерщината. Съкращения в МВР. Виждам само полицаи, патрулки и нито един мафиот в затвора. Концентрацията на милиционери е неефективна.

165

do 150

преди 13 години

Е как да са безпристрастни, едно че са прости и няма да разберат, друго че им плащат да плюят тук :) А тоя селянин берковски с пасата го познавам лично, и не му е първата катастрофа. Само че тоя път нема късмет като миналия само мантинела, та потроши и кола на НСО.

164

Пичай

преди 13 години

Нека дойде експерт от Германия от ADAC и да направи експертизата. Само тогава ще повярвам кой е прав и кой е крив. На българските "независими" експерти, не знам защо, ама хич не им вярвам.

163

Анонимен

преди 13 години

156- Шофьорът на пасата казва- Карах с 40 км. /при ограничение от 30 / , но не съм карал с превишена скорост Според теб не си ли противоречи ? Пак казвам не взимам страна , даже си мисля като повечето хора че най вероятно кортежът е предизвикал инцидента

162

zara

преди 13 години

Това беше ясно че това ще кажатКАТ били извикали независим експерт и той бил казал е пасатът е виновенЕстествено че така ще каже ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ.Е сега уважеми народе на Абсурдистан сега от държавните пари ще се купи чисто ново БМВ.А тези който защитават че НСО са невинни ще им кажа че от километри мирише че са *** То станахме полицейска държава

161

ММ

преди 13 години

154 - не че заемам страна но мен ме притесняват повече непрофесионалистите на пътя от колкото шофьорите на НСО.Този с пасата ако изскочи срещу вас едва ли ще сте на негова страна.И едва ли ще сте на страната на студентката дето като видяла сигналните лампи само намалила и мърмореше,че кортежа изпреварвал неправилно на непрекъсната линия, ако вместо коли от кортежа тези лампи са на линейка в която е ваш близък и тя само си намали ......

160

Независим експерт

преди 13 години

Доволен съм от властта и от живота, откакто ми платиха за независимата ми експертиза на вчерашния инцидент. Опитайте и вие.

159

k

преди 13 години

АМАН ОТ КОРУПЦИЯ И БОГОИЗБРАНИ ПОЛИТИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ--РАЗЛИКАТА Е НИКАКВА

158

Анонимен

преди 13 години

157 - Че ков чакаш върви! Ти и без това си без акъл! Никой няма да страда ако те затрият:)

157

Една_от_БГ

преди 13 години

"Не са превишавали скоростта, чувствам се неудобно, защото седя на задната седалка...По думите му скоростта не е била превишена и шофьорите на кортежа не са били виновни..."Да не би доктор Борисов да има и сензори за скорост в пукнатата си кратуна? Как е разбрал, че скоростта не е превишена, щом е бил на задната седалка?Ако те са карали с 65 км/ч, това за доктора може би е в толеранса, но в дадения случай е двукратно превишение! Защо не коментира и позицията на автомобила на платното?

156

хм

преди 13 години

е какво трябва да значи "помолих ги да карат внимателно"... то това предполага че са карали невнимателно най-малкото... иначе, че цял свят е виновен, за каквото и да се случи на премиера или тея дето го возят или пък са му от приближените, то си е факт...

155

БСП готви преврат

преди 13 години

Гергов Прасето набира шпиц команди в Пловдив срещу няколко хиляди лева месечна заплата.Целта е да се предизвикат кръвопролития на настоящите протести на БСП и да се искат предсрочни избори.Необходимо е да се организираме и превантивно почерпим с *** огнищата на червена зараза - техни фирми , офиси, банки, коли, домове и пр..........Само огънят ще пречист таз чума........

154

Анонимен

преди 13 години

153 - Напротив взимаш страна:) И в това няма нищо лошо:)Изводът от твоят пост е, че човек не трябва да бъде честне, а да лъже като НСО:) Добра ценностна система:) Действа безотказно:) Отричай докрай:) Като с кортежа на Гоце през септември:)

153

до 150

преди 13 години

АХАХАХАХАХАХААААААА карал с превишена скорост, толкова висока че след като ги ожулил странично успял да спре чак на 10 метра!!!!Айде сметнете с каква скорост трябва да се движиш, че да спреш след 10 метра!

152

Анонимен

преди 13 години

Аз пък от всичко разбрах едно! Винаги "професионалистите" са от НСО и КАТ пишат актове на непрофесионалистите:) Непрофесионалистите имат една превилегия - Да бъдат мачкани от "професионалистите" и докато умират да мълвят името МУ:)

151

Анонимен

преди 13 години

140- Аз не взимам ничия страна Само ми е странно , признава косвено /че е нарушил ограничението 30 км/ , но продължава да твърди от друга страна че не карал с превишена скорост !? Той не може да разбере че си противоречи сам

150

Анонимен

преди 13 години

Хихихихихи! Куките и НСО се включиха във форума да защитават поруганата си чест:)