648

do cherevnija forum

преди 13 години

Kolko energija ste izhabili v omrazata si sreshtu upravlenieto na GERB !! Edva dishate ot omraza prez denja, ne mogete da spite prez noshtta, vreme e da se primirite che Gerb, s podkrepata na ATAKA , shte ni upravljavat oshte 3 mandata .... i da se primirite i nagodite kam tova !!!

647

Анонимен

преди 13 години

Навсякъде по света има ***, не е проблем ,че те циврят високо - проблем е ,че у нас те имат власт да ни управляват и да крещят от медийни трибуни. А най-жалкото е, че явно някаква част от отчаяното и безобразно ниско образованото население свързва политическата проституция с афиширания с медийно циврене патриотизъм. Гнусно е да извращаваш патриотизма с политическата си и лична проституция. Гнусна е и снимката на този чичак с богословско образование по-горе...

646

670

преди 13 години

Ми доста хора гледам са разбрали доста нещица :))) Като гледам обявените днес социологически данни Тиквун с 15%, а Сотир с 1 определено бая народ е изтрезнял :)))

645

Анонимен

преди 13 години

TOQ BOLE KOGA NAY SETNE 6TE GO TURQT V LUDNICATA

644

669

преди 13 години

Че кво те очудва? Хитлер и Мосулини не бяха ли се гушнали, че да могат да си творят простотийте. Тука картинката е същата Тиква ултракомунист и Магаре Фашист :)))

643

Анонимен

преди 13 години

MALE MALEEE Q VITE SAMO OT KAKVI *** SE UPRAVLQVA DARJAVICATA NI. JALKO MN JALKO

642

различен

преди 13 години

Не е нужно да си толкова деен политик , за да разбереш,че това което казва Сидеров в случая е самата истина.Костов-много взе да критикува и той,и той беше в групата на общото разграбване навремето.Мофиотите са ударени в момента,срам м е да ги гледам тези от БСП,РЗС,Сините...умните ще разберат игрите им...дано повече хора вече разберат,че Сидеров е прав

641

хАТАКА!

преди 13 години

Е каква е тази "любов" между фашсти и демократи?Аз , ако бях на мястот на Боко, бих се разграничил от този фашизоид, *** пуста власт, пусти пари....Ще им изяде главата на ГЕРБ, този психопад!

640

до 664

преди 13 години

Вероятно слушаш чалга щом харесваш Б.Б. Opredelenie za chalga ,,muzika": "Не особено приятна музика, създавана от слабо-интелигентни "творци" пристрастени към ниско качествен алкохол. Слуша се предимно от хора от ромски произход (***) и леки момичета (***), а песните са с безсмислени текстове, които не казват абсолютно нищо."

639

наблюдател

преди 13 години

Абе Цветанов, нали магистралните бандити беха у кауша. Тоя кво прави на свобода!

638

избирателка

преди 13 години

Забравих да благодаря още ,че сме дай бедната страна в ЕС че тук са най високите лихви по кредити че горивото е най скъпо че родната полиция ни пази от ***

637

Анонимен

преди 13 години

Браво Сидеров! Оказа се достоен политик!

636

do Volen Siderov

преди 13 години

Izbiratelka na GERB sam i blagodarja na partija ATAKA i na Volen Siderov za lojanolstta i za podkrepata kam GERB v tazi trudna za upravlenie situazija !!

635

Спонги

преди 13 години

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки". Какво ли е голяма издънка според този ненормалник. Сигурно Румянките и Калинките са дребни шегички, а СРСтата са повод за забавление.Известно е, че в Сливен има само един българин - бай Иван ***. Болен е родом от там.

634

Анонимен

преди 13 години

?

633

kortez

преди 13 години

Правителството обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова: презерватив.Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност ви прекарват.

632

ФИЛ

преди 13 години

Болен Сидеров е за съжаление, никой не го взима на сериозно, освен една шепа хора болни като него, даже и Б.Б.

631

Слушател

преди 13 години

ГЕРБ всеки месец плаща на АТАКА по 1 млн лв за парламентарната им подкрепа!Парите са от държавната субсидия за парламентарните партии!След като "независимите" депутати се заклеха във вярност към ГЕРБ, тази необходимост автоматично ще отпадне!Очаквайте от следващия месец радикална смяна в политическата линия на АТАКА!

630

Филев

преди 13 години

Волен ще ви оправи вас, червени престъпници

629

Анонимен

преди 13 години

"Ми избърши си червеното от очилата и ще видиш...."Обясни де! *** и бардак са думи които много удачно описват правителството и дейността му.Безполово същество ... ами зависи от ситуацията, а и дали действително Станишев го е казъл този израз, защото информация от форума, и особено от форумеца с ник arhar е най-малкото съмнителна.