65

Докога????

преди 13 години

Кучетата не ги ли прибра Бойко, когато беше кмет? Нали това ни обеща? Кой му е виновен за това, че кучетата сега са повече? Може би министър Найденов, който тогава беше шеф на Екоравновесие? Докога ще търпим некадърници да се подиграват с нас и да си играят с живота на децата ни???????? Докога ??????

64

Обичам животните

преди 13 години

Поредното отвличане на вниманието на хората...И като гледам бая народ се е вързал...

63

Тайнствен не от село

преди 13 години

Трябва да си признаем, че ние софиянци гледаме основно кучета. Всички от провинцията, които познавам нямат домашни любимци. Няма за какво да се сърдим, ние сами сме виновни.

62

Анонимен

преди 13 години

Как се чувствали кучкарите и защо си вземали куче, не ме интересува! Интересува ме да не го пускат и да му събират фъшкиите!А за самотността и депресията на хората има по-добъл лек - да свършат нещо полезно за себе си и за ХОРАТА

61

eeereerere

преди 13 години

ееее аз си помислих че ще слагат чипове на парламентните ***.. *** те са си направи за кафез и намордник

60

Анонимен

преди 13 години

репресивния апарат на герб работи в пълна силакогато не могат да се справят с кризата,започват репресии - така го пише в учебниците за научен комунизъм,бате Боко ги знае тея неща..

59

хахаха

преди 13 години

ЧЕСТИТО! редно беше след като депитатите се снабдиха с ИПад и на кучетата да ви купят чип!НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО!

58

PENE

преди 13 години

Не можах да разбера , Данчето Фандъкова , ще плаща ли глоба по 500 лв за всяко НЕмаркирано бездомно куче , че те всичките са НЕЙНИ ! ! !Или ПАК глобите ще важат само за НАС обикновенните хотица !Както е и преследването на ЧАСТНИ компании , които дължат пари на работниците си ! А държавните , дето не са плащали на хората с години , НИКОЙ НЕ ГИ ПИПА ! ! !

57

Анонимен

преди 13 години

ДА!

56

Анонимен

преди 13 години

*** броят ли се за кучета ?

55

ор

преди 13 години

Хората се чувстват самотни, нещастни, унижени, безправни и безпарични и за това си взимат домашен любимец! За всичко това, не са виновни те! Защо един път медиите и власта, не кажет колко хиляди души се самоубиват годишно , у нас? Винаги когато власта има проблем, се подхваща темата с кучетата. Хората няма какво да ядат, камо ли да си платят данъка /вземъка/ куче, а те, общинарите, нали са лакоми ще му искат на нещастника и 500 лв. глоба! Глобеният, ще умре от глад, после откъде нови данъци?

54

Милост за хората!

преди 13 години

Солени глоби за собственици, разхождащи любимците си без каишка в обществени места и без лопатка за прибиране на нечистотиите. В София вече няма чисто място, където да стъпиш. Не зная майките как пускат децата си да играят в пясъчници, градинки и т.н. Чували ли сте колко жестоко заболяване е кучешката тения? Позаинтересувайте се! Неизлечима е, с трагичен край.

53

Анонимен

преди 13 години

Държавата глобява хората за куче без чип, а хората ще глобяват ли държавата за бездомно куче. Без чип не обезпаразитено и т.н. ?!В България имаме само задължения .

52

Анонимен

преди 13 години

защо слагате минуси на 47? бе, мръсни лайнярни кучкари!не само пушачите се качиха на главата на хората, но и всякакви *** с животни

51

Василев

преди 13 години

На всички червени *** трябва да им сложим по един чип.Трябва да се знае кога е постъпил в партията,по негова инициатива ли,има ли досие,доносничил ли е срещу колеги,роднини и приятели,ползвал ли е привелегии,след промените възползвал ли се е да се облагодетелства , влезнал ли е в престъпни схеми!След това се преминава към лустрация и кастрация!

50

Анонимен

преди 13 години

хората вече са с лични чипове в мобилните си телефони, с които не се разделят никога и така могат да ви следят непрекъснато!единици са като мен, които нямат мобилен и не съм умрял, напротив...

49

NEMO

преди 13 години

Имаш куче гледаш си го в къщи на двора,извеждаш до на разходка с каишка,грижиш се за него,супер.Обаче много мразя като видя хора които хранят уличните кучета.Така наречените песолюбци.Радват се на кучетата ама не си ги прибират у тях,не поемат отговорнос за кучетата,жалки хора с изкривена ценносна система,за тях уличните кучета са по важни от бездомните хора.

48

Анонимен

преди 13 години

Браво за безплатните чипове, а във Варна нека си ги плащаме!

47

Анонимен

преди 13 години

borisov poday si ostavkata

46

Анонимен

преди 13 години

не видях в наредбата глоба за кучешките ***, когато не си ги пробират собствениците!или забрана да ги пускат да газят и осират тревните площи в парковете