69

до д

преди 13 години

ей чук!колко си загубен!контрабандни цигари по времето на тройната коалиция имаше колкото искаш!и мога да те уверя че тогава беше по-лесно и никой не гонеше за това.просто сега търсенето е по-голямо.и ако при тези цени управляваха те,цигари щяха да се продават и пред парламента!

68

Срам!

преди 13 години

Срам за българите!!! Силни само на масата пред шише ракия или бира!

67

trkinq

преди 13 години

hahahhaha bulgaristan

66

полузапознат

преди 13 години

Не били роми,най-ми били ***! (така ги нарича и вождът им Цветелин Кънчев, като поясни: който се чувства по-бял от мен да се пише ром, аз съм си ***).

65

заспал народ сме

преди 13 години

Преди години израелските войници въоръжени до уши със супер модерно оръжие умираха от камъни хвърлени от 10-15 годишни палестински хлапетаб защото им беше забранено да стрелят по невъоръжени "деца и младежи" . По късно израелското правителство взе решение и разреши на войниците да стрелят от кръста надоло.Убитите и ранени от камъни войници намаляха. Днес на войника му е разрешено да стреля при всяка палестинска съпротива, и сигурноста на населението е много по голяма.По друг начин не става,

64

Анонимен

преди 13 години

Сега очаквам оная еничаска организация с гръмкото име "Хелзинкски комитет", да излезе и да каже че полицайте са действали неправомерно

63

Анонимен

преди 13 години

До - Д Това е електората на ***........................

62

isto

преди 13 години

ako tova se clu4e6e v kiurdska mahala ot kolata i polisaq samo pepel 6te6e da ostane.

61

Д

преди 13 години

Това е електоратът на ГЕРБ, бивш на БСП и ДПС. И тогава и сега се събираха на тълпи без да им пука от полицията.Но такава свободия да си продават контрабандните цигари открито (примерно пред КАТ Пловдив) даже и по време на тройната и царя нямаха. Сега за награда ще им дадат строителни материали, а Уорлик на крака ще им дойде.

60

Крис Бъртън

преди 13 години

ПОЧНАХМЕ ЛИ ГИ ВЕЧЕ БОЙКОВИСТИТЕ,идвам и аз.

59

До Тояга

преди 13 години

Абе Тояга, номер 54 с други думи, ти акъл колкото една гьостерица имаш бе. Заради такива "народни деятели" като тебе сме го докарали до тук. Ти не си анархист, просто мозък нямаш.

58

съпруга на полицай

преди 13 години

Вие кажете, /аз знам/ къде е всъщност проблема! След жалба от една гражданка с безспорна психична диагноза, съпругът ми една година го проверяваха, разследваха, десетки пъти го разпитваха и даваше обяснения пред различни институции...Е, как си мислите, че ще реагира следващият път при контакта си с откачалници? Аз незнам, но може и да се направи, че не вижда, за да няма пак толкова главоболия и притеснения. То май колкото повече работиш, толкова повече проблеми си създаваш.

57

Анонимен

преди 13 години

правителствата яко си затварят очите за мръсните ***, българските пенсионери работили цял живот за тези скапаняци, сега живеят по-мизерно от ***, каква Европа ни гони, като сме по-скоро като африканци със законите на джунглата

56

Сапа

преди 13 години

Ей тояга знаеш ли кво въстание ще ти дам а, ***!?! Я ходи ти да разбиваш патрулката... Наачко

55

ogi

преди 13 години

Етноси не прощават на униформените

54

запомнете

преди 13 години

Когато аз говоря,никой не ме чува ! Ако днес *** *** не бъде затворена в Гета, утре нашите деца и внуци ще бъдат избивани както спят в домовете си, и тогава внуците на теза които днес щяли да говорят и да ни наречат расисти няма да си мръднат пръста за нашето поколение,

53

Тоягата

преди 13 години

Браво-о-о-о на тези,които са помляли патрулката!Нека да знае народът какво да прави!На въстание,братя!!!

52

City of Gods

преди 13 години

В бургаското "Orange county" ситуацията е отдавна такава.Там е пълно със сапуни и глусни сажди.На един познат се опитаха да му окрадат къщата докато си спеше вътре,ама не познаха- черна матова "Берета" двуцевка ги посрещна на вратата...Тръгнаха си с 2-*** по-малко!!!Той пък моя заредил от тия най-дребните сачми...Голямо мазало ама няма проблем,то *** валяло!Идеята да се въоръжат куките с *** не е лоша всъщност...Айде че децата болен,жената и той!!!

51

БАБАИТ

преди 13 години

Много е лесно да се говори/пише/ ама на държавата /управляващите/ хич не им пука, ама хииииич за полицаите....какво очаквате тогава?! ако извади патлака....защо така, като не го извади пак защо....и накрая ами да не е ставал полицай...ами тогава отговора тогава е много лесен- АМИ ВИЕ ЗАЩО СТЕ ОСТАНАЛИ В ТАЗИ СТРАНА ТОГАВА????

50

7777777

преди 13 години

ще ви раждасят пистолетите като не ги използвате! грижете се поне за оръжието като не се грижите за ръцете си и главите си! какво ви спираше да стреляте??????????