137

ran

преди 13 години

стига,аман от слепци и разбирачи..роднините му платили на 3 свидетели,за да заявят,че в нощтта на убийството е "спал у тях"....в деня на убийството не се явил на работа в пекарната..заминал изненадващо за софия,да си търси забота /защо/,побързал да продаде на БЕЗЦЕНИЦА КОЛАТА-защо..в София лъже интимна приятелка в чиято квартира отсяда,че "ще си търси работа,да-ама не..цял ден лежи в квартирата/..вечер като лягат,вместо винаги както са правили секс-оня се обръщал настрана..хайде стига разбирачи.

136

Анонимен

преди 13 години

сряда, 13 август 2008 г. / 16:43 часа.МВР е допуснало пропуски още в самото начало на разследването по случая "Белнейски", които повлякоха много проблеми. Това заяви главният секретар на МВР Павлин Димитров. Така той се превърна в първия високопоставен представител на министерството, който публично призна, че разследващите са оплескали случая още когато са го поели.

135

Анонимен

преди 13 години

немарливост при аутопсията не са направени основни разрези, не е взет сравнителен материал за изследвания, включително и ДНК. Тази грешка лъсна едва след изпращането на експерти от София, които дори спряха погребението заради пропуските на пазарджишките си колеги. Логично е ДНК-пробите да са негодни, щом са взети от вече измитите тела на сестрите. И затова нито в САЩ, нито в Англия успяха да извадят ДНК-профил на убиеца, който да помогне на разследващите.

134

Анонимен

преди 13 години

Лазар Колев няма мотив да доказва, че не е той, А ТОЙ ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ - не съм аз. не съм аз. Тая тактика е позната на бг, криминалисти.

133

Анонимен

преди 13 години

- Г-н Стоицев, защо изпуснахте през 2006 г. Лазар Колев? Какво попречи още тогава да бъде задържан за убийството на сестри Белнейски, а не три години по-късно?- Не сме го изпуснали.Лазар бе прехванат от нас още на десетия ден от разследването и бе в първата десетка на заподозрените. Алибито му обачтогава бе желязно. Приятелката, майка й и пастрокът, свидетелстваха, че в нощта на убийството е бил у тях. - Огледите бяха направени професионално. А спермата къде е била а?

132

да научим от делото

преди 13 години

Нека да чуем еккспертите по делото и тогава да си вадим изводи за днк. Вестниците често пишат жълти неща, фантазии . Делото върви и ще научим.

131

Анонимен

преди 13 години

не се съмнявам,че именно това момченце Лазар е убиецът.Има доказателства,свидетели и много странни обстоятелства.Ако не беше той досега щеше да го докаже.Той казва "не съм аз" и толкова.Ами докажи го!Всички улики водят към него.Естествено,че ще отрича.Другото са градски легенди!Още малко ще излезне и слух,че сестрите са убити от извънземни!Марковски си гледа интереса и увърта нещата,но и той не изглежда много сигурен да си вярва.

130

това е от юни 2008

преди 13 години

ДНК пробите на Белнейски фалшивиЧаст от уликите били умишлено повредени по пътя към ФБРСОФИЯ. Част от ДНК пробите на сестрите Белнейски са били умишлено повредени, преди да бъдат пратени за анализ в Щатите. Това се опитват да потвърдят експерти, които продължават да разследват зверското убийство на момичетата от Пазарджик преди 2 години, научи "Стандарт".Преди близо 18 месеца крининолози от ФБР направиха всички възможни тестове с ДНК пробите на сестрите, за да извлекат по-подробна информация за убийците на Христина и Росица. Тестовете обаче не успяха да докажат нищо повече от това, което знаеха родните криминалисти. Според групата разследващи обаче част от извлечените от момичетата биологични материали са били умишлено повредени по път за Щатите, така че резултатите от тях да не показват нищо категорично. Това най-вероятно е направено, за да се прикрие истинският убиец на Белнейски, коментираха още експертите.При тестовете в "Скотланд ярд" криминолозите от Бирмингам също не успяха да извадят по-точни резултати от тези, които има в Националния институт по криминалистика и криминология. Част от патоанатомите твърдят, че ДНК пробите са взети толкова некадърно, че от тях не е могло да се направи никакъв категоричен извод.

129

Анонимен

преди 13 години

напротив Паун казва, плащам на Марковски, защото сестра ми няма пари . така пише.

128

Анонимен

преди 13 години

Тоя не е ли ромско момче ?

127

Анонимен

преди 13 години

Никой не плаща на Марковски, толкова и следите случая. Май верно има професия - платен форумец

126

Анонимен

преди 13 години

Вуйчо му Паун плаща Марковски, който знае само да плямпа, иначе вече да си е признал....защото Иширковеца не може да лъже, откъде като следствен ще знае толкова подробности ?

125

.

преди 13 години

Между другото защо точно той е изкупителна жертва?Има много по-"удобни жертви" в Пазарджик!Защо е продал колата за без пари?Защо лъже къде е бил в онази нощ?А?

124

Анонимен

преди 13 години

Пак да припомня - значи до сега за 6 г. НЯМА НИТО ЕДНА ДРУГА сериозна версия за това тежко убийство. Щом като няма нито една друга сериозна версия, значи този е единственият сериозно заподозрян. Защо Паун Лазаров плаща скъп адвокат ?

123

.

преди 13 години

Нищо чудно да е Лазар Колев убиецът на сестричките.Не ми изглежда толкова невинен.А ДНК-ТО?Има късмет,че дебелият Марковски е прекалено устат и разиграва панаир,досега да си е признал...

122

До 125

преди 13 години

Дай дефиниция на доказателство, щом се пишеш първокутсним в ЮФ ?

121

първокурсник в ЮФ

преди 13 години

дело се печели с доказателства, а не с показания на свидетели

120

!?!?!

преди 13 години

Жалко за дечицатаАма тоя ако го осъдят само по свидетелски показанияяя .....На всички, вече окончателно ще стане ясно, че се прикрива истинския убиец/убийциСъдебния лекар се самоуби, след ексухмация излезе диаметрално противоположна експертиза, 5 годишно размотаване..... Какво да си помисли човек - или са го направили синовете на някои величия, или пък самите величия, които се пребориха за петгодишното размотаване Горките деца

119

Анонимен

преди 13 години

лъже кат ***

118

странно

преди 13 години

тоя не е ли от ромски произход, щото майка му нарече баща му - биологичен баща, а сина си нарече ***.