214

хахаха

преди 13 години

коментара е излишен Външният дълг на Гърция възлиза на 300 милиарда евро, а бюджетният дефицит на страната представлява 12.7% от БВП, което прави Атина най-слабата икономика в еврозоната.

213

до 222

преди 13 години

Кирилицата е създадена от свети Наум Преславски! Кирилицата е чисто българска азбука! Глаголицата е създадена от Кирил и Метедоии, за които се спори какви са по произход! Прави разлика между Кирилицата и Глаголицата. А що се отнася до гърците-това е изкуствена нация от православни албанци, роми и турци! Преди 19 век не е имало гърци. Древните елини нямат никаква връзка с днешните гърци!

212

Кръстоносец

преди 13 години

Ставрос, мноо си ***, братче. *** може да викаш на твоята жалка държавица, която е по - известна с това, че народа й по едно време се е смятал за рилмяни. А за кирилицата си в огромна грешка.

211

Ставрос Груевски

преди 13 години

Два балкански *** спорят кой е по най ! Ше умрем от смех. Страни без класици в литературата, музиката, без учени, без ренесанс. С гайди и тъпани велик се не става. А за кирилицата да ви припомня че е гръцка. Не си присвоявайте история, моля.

210

Анонимен

преди 13 години

до 220-понеже линковете са забранени-влизаш във клубовете на дир бг за македония, там са отворили тема за тази статия и има линк.

209

Нати

преди 13 години

Къде точно да намеря оригиналната статия?

208

Анонимен

преди 13 години

до 217-спокойно македонците ще дойдат-пуснах линк към статията в един форум за македония ,сега я четат, след малко ще дойдат античните ни ...братя

207

Анонимен

преди 13 години

До 213- а знаеш ли, че сръбския крал Душан е с български корени. Кръсте Мисирков нарича крал Душан западнобългарски крал...

206

Анонимен

преди 13 години

Истината боли,но ще пребОли,обаче хора прави ли ви впечатление отсъствието на "македонците от пирин",от благоевград,от кресна,яне,гоце и останалите смешници,които плюят по нас ,виждате ли хора манталитете на роба,ЗАЩО СЕГА РЕВОЛТИРАНИ ЕТНОМАКЕДОНЦИ НЕ НАРИЧАТ Р.ПЕТКОВИЧ,ТАТАРОФИЛБУГАРОМАН,***,НА КОЙТО ДА МУ УМРАТ ДЕЦАТА????Прави ли ви впечатление!!!Сега ги няма тук СЕГА СА НА ФОРУМА НА "Блиц"ДА УЧАТ СЪРБИТЕ НА ИСТОРИЯ,те перфектно владеят сръбски,пък на много им е и майчин!

205

аз

преди 13 години

Статията е много точна! Вижте и оригинала в блиц! Лошото е,че читателските коментари са силно негативни към автора на пстатията. Истината боли!

204

Анонимен

преди 13 години

"Сърбите никога не сме имали сериозен излаз на море, дори в Средновековието, дори по времето, когато силата на Сърбия е в зенита си по времето на митичния цар Душан."Поклон пред граматиката на автора на статията!

203

някой

преди 13 години

До: piligrimДа речем, че е горе-долу така.Тоест ние съвременните българи имаме известна "коренна" жилка.Но все пак сме толкова омешани, че е трудно да се каже кой е "кореняк" и кой не.Прабългарите на свой ред са придошли тюркски племена, които са се смесили с "кореняците" плюс славянските племена.Но стига вече с тази "Джагфар Тарихъ" - не разбра ли че никой историк не я приема насериозно. Със същия успех бих могъл примерно да ти заявя, че ръкописът на Войнич е писан от извънземни!

202

Анонимен

преди 13 години

Искам само отново да подчертая и да пожелая повече сърби като Радослав Петкович,защото повечето засега са като тези от СРЪБСКАТА ДЪРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЯ-РТС,които пуснаха репортаж от най-антикомакедонисткия вестник в БЮРМ с главен редактор полусърбина Драган Павлович-Латас-ИКОНА НА ЧУДОВИЩНОТО БЪЛГАРОМРАЗИЕ В БЮРМ ,репортаж за ОНЕПРАВДАНИТЕ МАКЕДОНЦИ В БЪЛГАРИЯ,които били най-малко 100000души а България ги тероризира.Това във връзка с преброяването у нас и вълчият вой на Х/ОМО/.Браво г-н Петкович!

201

Майтап

преди 13 години

Чух, че македонците ще публикуват статията от "Блиц", но вместо думите "българин", "български" и др. щели да пишат "македонец", "македонски"

200

Шоп

преди 13 години

Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна?Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Цитата е от Захари Стоянов.

199

Шоп

преди 13 години

Кой въстана срещу нашето свещено дело съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навлязат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата срещу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нап

198

Шоп

преди 13 години

Сърбите са щели да ни помогнат да се освободим и българите са били готови да се обединят със Сърбия, но руснаците усещат, че ще изгубят всякакво влияние на Балканите и убиват княз Михайло Обренович. По негово време Раковски създава Българската легия в Белград, където знаменосец е бил В.Левски. Каравелов е живеел в Белград и е издавал вестник и е бил много влиятелен човек. След убийството на княз Михайло, който е бил европейски възпитаник, идват на власт проруски мекерета, които разтурват Легията

197

sako

преди 13 години

Тия пуяци църбите се усетиха че винаги печелят и са първи ,ако са в държавно обединение с други държави. Така беше и в Югославия. Сега като никой не ги ще и Словения,Хърватия и Черна Гора дръпнаха напред тия сърби май се опитват да се присламчат към нас и пак да станат водещата държава щото са по назапад ,ама няма да им мине номера.

196

аз

преди 13 години

Браво! Най-накрая един нормален сърбин, който да признае действителността такава, каквато е. Дано да не е бяла лястовица.

195

Анонимен

преди 13 години

Гордея се че съм българин и толкова много чужденци пишат добре на български .