518

ей тоя

преди 13 години

ей тоя ще ни довърши за едното нищо, ама той не е виновен, виновни са ония дет вярват че ескимосите са черни , *** са бели и че в симеоново приемяли унучета на утрепани дедовци оот ***, на *** народ такава съдбица

517

ЗОРО

преди 13 години

ВЗЕМИ ПАРИ ОТ ТВОЯТА *** ЦВЕТЕЛИНА ОТ ЦВЕТАНОВ ОТ ФИДОСОВА ГОТОВО ***

516

Анонимен

преди 13 години

Проблема е че няма да реже лентата на АЕЦ Белене.

515

Анонимен

преди 13 години

ЦЦ ще го съдим като падне от власт, сега наред са Сергей-Гея, Петков-запалката и Румен-овчаря. Всеки по реда си, не се бутайте.

514

Анонимен

преди 13 години

Цветан Цветанов трябва да бъде съден и осъден заради далаверите в МВР. Това е мнението на 60% от гласувалите в поредната анкета на Razkritia.Попитахме ви кой министър от кабинета Борисов трябва да бъде осъден. Измежду Божидар Нанев, Божидар Димитров, Цветан Цветанов и Мирослав Найденов нашите читатели наградиха с негативен вот вътрешния министър. Той спечели мнозинството с над 1070 гласа от общо 1786.

513

Анонимен

преди 13 години

аец белене може да се строи само на пазарен принцип, всичко друго е политическо говоренеако има дългострочно търсене на ток на цена 10 евро за мегават тогава ще се строи, ако не - адио

512

Анонимен

преди 13 години

БСП-то съвсем се объркаха, до вчера ревяха че народа гладува, днес вместо да са доволни че ББ мисли как да вдигне заплатите пак реват.

511

Анонимен

преди 13 години

Трайков не вярва руснаците да се оттеглят от АЕЦ БеленеАко платя за "Белене", как ще повиша доходите?АЛОУ ВИЕ ОТ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ЛИ СТЕ ???????????????А РАЗБЕРЕТЕ СЕ ..... СМЕШНИЦИ .......

510

петолъчка

преди 13 години

Преди всичко интересите на народа.Бойко е втория Стамболов.

509

Мишо Бирата

преди 13 години

2011-а трябва да стискаме зъби, 2012-а година ще започнат да излизат проектите, които ще дадат добри резултати. 2012 ще започнат да излизат - откъде бре Бойко.които ще дадат добри резултати - аах ясно ама не през 2012 ами някога ще дадат добро резултати , може би 3012 година.*** - ОСТАВКА .....!!!!!!!!!!!!

508

до 517

преди 13 години

Цветелина Бориславова НЯМА СМЕТКА да се строи втори АЕЦ. Следващо управление може да приеме цените от всички центрпали да се уеднаквят.Ако няма втора АЕЦ - Цветелинка и Бойко ще лапкат , лапкат , лапкат .....Хич не им дреме за заплатите и пенсиите на хората ......Гадни , мръсни , долни популисти ....

507

Анонимен

преди 13 години

До 520 Ще извадиш на дядо ми ченето! хахахахах

506

Марк

преди 13 години

Д-р Тренчев бе много прав, когато онзи ден заяви, че в България вече повече от двадесет години се въртим в порочен кръг:-Харесваме си някой, който трябва да ни "оправи"!-Гласуваме и го избираме да ни "оправи"!-Чакаме 1,5 г. до 2г. да ни "оправи"!-Постепенно го намразваме че не ни е "оправил"!-Оплюваме го тотално!-Харесваме си някой друг, който трябва да ни "оправи"!и т.нИзумително поведение! Дори и животните не повтарят действия след които следва камшик!

505

Гербасий Крадливий

преди 13 години

Ако задължа държавата с шест милиарда в следващите десет години, да ги платим, плюс още този един милиард близо, който идва по външния дълг да платим след 2013-а, как ще повишим доходите, пенсиите?БОЙКО СТИГА ШМЕНТИ-КАПЕЛИ УЖ СИ СЕ ЗАМИСЛИЛ ЗА ПЕНСИИТЕ.НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ ТВОИТЕ ФИРМИ ДА СТРОЯТ И ДА ВЗЕМАТ ПАРСАТА И КОЯ БАНКА ДА ОБСЛУЖВА СТРОИТЕЛСТВОТО ... ТОВА Е ИСТИНАТА

504

човек

преди 13 години

ако ще го ПЛАЩАШ от джоба си , плащай и строй . ако ще го ПЛАЩАШ с НАРОДНИ ПАРИ мисли по бързо и не си сменяй позицията през час . щото е лошо за българия - непостоянен премиер , постоянно с непостоянни изявления . накрая сметката ще я ПЛАЩАМЕ ние , хората а на теб няма и да ти пука . щото сме лош генетичен материал , доказателството е че избраха теб .

503

Анонимен

преди 13 години

Гьон сурат!!

502

Спонги

преди 13 години

Точно се притесних, че ББ ще престане да прави смешки и той ни зарадва отново с велико твърдение. Убеден съм, че си въобразява, четой дава парите.

501

Анонимен

преди 13 години

..СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО ДА ИЗВАДИМ ДОСИЕТО НА ГОЦЕ!НЕКА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕНГЕТА---ВАДЯТ ФАЛШИВИ ,СРС-та!!!!НИЕ ЩЕ ИЗВАДИМ ----ИСТИНСКИТЕ ИМ ДОСИЕТА!

500

Анонимен

преди 13 години

ДА СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД!

499

Анонимен

преди 13 години

В България всичко си върви нормално и именно това тревожи ***.