53

6804

преди 13 години

Намери ли са трупа на бебето в дома й.Момичето и майката отказват да съобщят подробности на лекарите какво се е случило..Момичето живее с майка си в благоевградския квартал Ален мак..

52

lulu

преди 13 години

В тотално безотговорно общество да се съди някой за липса на отговорност е просто смешно. Първо да съдим себе си, после другите. Дано момичето се оправи.

51

Анонимен

преди 13 години

Абе дано се оправи. Но пази Божи това да не ти е в семейството и да не се случва такава дъщеря на никой родител.

50

жена

преди 13 години

Сега е важно да се оправи момичето...станалото...станало.Една жена винаги може да забременее дори и да се предпазва...Не я съдете,защото колкото е виновна тя....толкова и той...който и да е.

49

Анонимен

преди 13 години

Стига сте съдили момичето. На всеки може да се случи. Случайно прочетохте ли, че може да е помятане?

48

Анонимен

преди 13 години

От нея вече нищо не става не може да има деца.

47

Не се знае дали ще стане...нали е с опасност за живота.

46

Анонимен

преди 13 години

Ей, много ебливи жени. Като ученичка прави аборти, а като стане на 25-30 год. кой знае каква *** ще излезе от тая.

45

Cool

преди 13 години

Коментар7 казва всичко.Подкрепям напълно! Но само допълвам,че прочитайки инфото разбирам,че момичето е още малко за създаване на семейство.И все пак-сексуалната култура у нас е на НИСКО ниво.Певиците от един бранш са полу голи,чекнат се и децата,които се зомбират с чалгата смятат за нормално да им подражават;търсят мъже с пари само за еднократно ползване,а не сериозни и образовани гаджета.Родители,давайте по-смело,говорете открито с децата си,изслушвайте ги,помагайте им.С бой нищо не става!

44

Анонимен

преди 13 години

PEDOFILITE V BG IMAT PRAVA

43

bai bradar

преди 13 години

4estnyy ne ma kefite zabremenqla zabremenqla a tva dali le e balgarka ili ciganka nikade ne go pi6eako e balgarka stava senzaciq za novina ama ako e *** kvo ni pi6at ni se vaikat:))sto ne pitate socialnite rabotnici deto se zzanimavat samo s nas balgarite vse ot nas danaci , pla6aniq globi aide da vidim kak 6e globat *** v fakylteto:))ili nekade da se 4ylo *** na pla6a tok:) e tva e ne pi6ete kato maloymni po forumite a gledaite realnosta

42

Дедо Гаджа

преди 13 години

Я отворете и прочетете какво се пише в някой от другите сайтове! В дома на момата е намерен труп на бебе, без да се съобщава пол и на колко месеца е фитуса.

41

bai bradar

преди 13 години

a stia bee

40

Чочо

преди 13 години

Че се е чукала разбра-свободен чавекх. Че е абортирала също- има право на избор, с чалга или без няма значение ама има ли здравна осигуровка? Ако няма що аз трябва да плащам за мерака и???

39

Чоко

преди 13 години

Главна вина за забременяване на момичето има партньорът й. Извинявам се за нецензурните думи, но толкова ли му е трудно да се дръпне, като усети, че свършва? Имал съм много сексуални контакти, но чак като се ожених и решихме със съпругата ми да имаме деца, спрях да ползвам презерватив и да свършвам вътре. Момичето е било лекомислено, но два пъти повече партньорът й!

38

osman

преди 13 години

Съгласен съм ама това е свързано с възпитанието. Ти ако накараш това дете да свикне, че не е нормално да се прибира вкъщи примерно в полунощ то ще разбере, че трябва да внимава и, че трябва да се пази защото то ще знае, че някой се тревожи за него. За един родител не е нормално да се протяга доволно под завивката докато дъщеря му се прибира незнайно откъде посред нощ.

37

juijl

преди 13 години

од осман, абе брато, забременяването не става само след 8 вечерта. Жената може да забременее и в 2 следобяд и в 5 сутринта

36

до 20

преди 13 години

НА 18 г.е момичето на 3 месеца е била бременна....най вероятно с хапчета е предизвикала аборта...а тези хапчета ги носят от Турция.......

35

м

преди 13 години

А дори и да е на 18 години, щом е прекъснала бременноста, значи не иска да се знае от родителите и околните. Което означава че не е имала идеята за зачеване. Просто нямам думи! Никакво възпитание нямат сегашните деца. Много жалко,наистина!

34

културовед

преди 13 години

до 13Къв Енрика беее - ти истински български чалга концерт виждал ли си? Това е храмът на свързващото звено м/у човека и *** !!!