115

До 137

преди 13 години

Ако заслужаваш и имаш вид и мозък, може и да ти се случи :)))) Впрочем, няма да си пръв :))))

114

ДО 137

преди 13 години

ЕТО ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ СЕГА ,ЧЕ МЪЖЕТЕ ВЕЧЕ СТЕ ПО ГОЛЕМИ ОТ ЖЕНИТЕ,.

113

Анонимен

преди 13 години

От сега нататък искам ,жената до мен да ми купува скъпи дрешки,бижута,парфюми,може и скъп джип,а в замяна обещавам да я задоволявам всеки ден.

112

Анонимен

преди 13 години

Времето работи в полза на мъжете само външно. Повечето мъже умират от сърдечно съдови заболявания много преди жените на тяхната възраст.

111

XXX

преди 13 години

Връзката е за престиж, сексът - за удоволствие :)

110

Анонимен

преди 13 години

до 133: точно затова времето работи в полза на мъжете, портфейлът с времето надебелява, а *** изсъхва и се сбръчква ;)

109

Berliner

преди 13 години

На жените им се ще тлъст портфейл, а на мъжете - сочна ***.

108

Анонимен

преди 13 години

Кой каквото сам си направи никой не може да му го направи! Жените сами се прецакват и понеже не могат да мислят за по-напред от утре, не разбират, че при тях часовникът цъка по-бързо и няма да има кога да поправят грешките си. Докато се обърнат и ще се окажат стари, дебели, грозни и самотни, и в дълбоооока депресия. Но, за всяко нещо се плаща :)

107

така е

преди 13 години

Сексуалното разнообразие е необходимост както за мъжете,така и за жените,а суинга е решение на много проблеми !Мъж,който си затваря очите правейки се на приятно разсеян и не споделя за подобни възможности с жена си ,рискува да бъде неприятно изненадан!Но за съжаление повечето мъже цял живот не могат да разберат дали жените им изневеряват и вярват,че техните жени никога не биха имали нужда от това!Живота в илюзии специално на мен не ми харесва!

106

Анонимен

преди 13 години

Напоследък се навъдиха страшно много еманципатки, които решиха, че не им трябва мъж, за да си гледат децата. Само че тези деца като пораснат сред мама, баба и на мама любовниците, какви хора ще станат? Какъв морал ще имат? Как ще се чувстват сред връстниците си, които са израстнали в нормални семейства с мама и татко? Жал ми е за тях!

105

затова

преди 13 години

Мъжете ако искат да не им изневеряваме зад гърба,да не се правят на заспали тарикати,а да приемат истината и да се съгласят за суинг,така всеки ще е добре и няма да се стига на разтурване на бракове заради неща ,от които всеки човек има нужда!

104

анонимен

преди 13 години

такива *** станахме всички че е глупаво да се делим на пол

103

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

И ДА МЕ ХВАНАТ ЗА ДЕДОВИЯ.....ПАК НЯМА ДА СЕ ОЖЕНЯ ОТНОВО.....

102

666

преди 13 години

до 123дядо ти не е виждал днешните жени, те мислят за секс само след като са изпразнили кредитната карта на мъжа си в мола, пили са кафе с приятелки и са киснали 4 часа на фризьор, а след това докато правят секс си представят, че го правят с някой актьор от турски сериал

101

Black Beard

преди 13 години

Мъжете изпитват страх, когато си поискат секс, защото не знаят дали ще им дадат и изпадват в ужас, ако им дадат.

100

Смут

преди 13 години

писъра на тази статия ме кефи как на всички които са писали, че стаията не е вярна спрямо бг народа, слага минуси.

99

;-))))

преди 13 години

jenite ne mislqt za seks samo kogato gi goni ku4e ili minavat po most, kazva6e dqdo mi.

98

anonimen

преди 13 години

до 99Ще ти кажа защо в Сливен не може да си намериш нещо за таковане и то не само в Сливен,защото в по-малките градове ще им излезе име.Всеки отива в София,Варна и Бургас лятото и там прави парите и после на есен се връща в родните места ни лук ял ни лук мирисъл.Другия начин се таковат в чужбина за пари.На морето има много интелигенти,украсиви и умни момичета,които работят като сервитьорки,барманки.Харесах си една сервитьорка,мислех нещо сериозно,докато я засякох да се пазарят с един холандец.

97

White Rabbit

преди 13 години

Засега ЖИВОТЪТ в България по това отношение ОЩЕ НЕ СЕ Е ОБЪРКАЛ...

96

Анонимен

преди 13 години

това са пълни глупости. Първо статията не е вярна, второ до вчера валяха статии (е жените са дискреминирани и на една и съща професия в цял свят мъжа е с по-висока заплата, сега тука открили обратното, жените печелели повече. А зе секса, просто няма какво да коментираме. Ако някоя жена изпитва дори половината от нагона на мъжа и желанието му за секс я слагат в графа нимфоманка, просто на мъжа му се иска постоянно по няколко пъти на ден. Така че тази статия е пълна измишльотина.