324

ПФУ

преди 13 години

Днес е на тенис , утре маа *** из магистралите ..После - мачле ..Изобще , една малка червена лампичка ще свети вече нон- стоп .. )

323

Анонимен

преди 13 години

Бившият министър Неев, беше изрекъл пророчески думи: "Ега ти държавата, щом Аз съм и министър.Дават ти една държава и правиш с нея каквото си поискаш !"

322

Ш Е Н Г Е Н и БОКО

преди 13 години

Голямо мазане ще падне, докато влезем в Шенген...*)))Страшното е само да не се ОМАЖЕМ!

321

Анонимен

преди 13 години

НИТО ДУМА, звук или ..нещо друго , срещу *** ..!!! , защото знае ли човек , може да се обидят другарите..

320

български ИДИОТ

преди 13 години

Ами да си глупав, нагъл, самозабравил се, груб...не е престъпление по нашите територии Така че си е прав Боко...Желязната логика на българският синдром..хехе.. Честито сънародници!

319

Анонимен

преди 13 години

Промитите мозъци не стават за НИЩО!

318

СРАМ И ГНУС!

преди 13 години

Бат ви Боко е стъпил на врата на целия народ с "успехите си". Найденов- 20 годишно ирландсо месо , Калинка Илиева - случайно баща и е началник на пожарната което автоматично я прави най-подходящия кандидат за началник на ДФЗ. Ц.Цачева- лети за 35000 лв. Ц.Ц- най-успешния вътрешен министър - успял ка купи N броя апартаменти без да има доходи. Дянков- прибра парите на ЗК . Лъчо мозъка и 16 те депутата. А. Иванов най не корумпирания, само 400 000 лв. не му излизат. Ана Мария Борисова от кръстовището и предшественика и уличен в корупция . Т.Младенов пенсионната реформа . Рашидов М. Бонев. Фалшификации на изборите в Пловдив. Фалшификации на официални документи изпратени за Брюксел от Б.Б с участието на Т. Младенов и М.Найденов стенограма на МС . Какъв трябва да бъде рейтинга на управляващите?Да подскачаме от радост и ръкопляскаме!? Да , ама сега е 2010 год. и би трябвало отдавна да сме забравили времената на развития социализъм

317

Д-р Хаусов

преди 13 години

Мозъка на този *** е толкова замазан, че чак е полиран. Остава само някой да му удари един лак и да го остави да изсъхне до края на февруари :-))

316

ДО БОЙКО

преди 13 години

За ЛУВЪРА ли става въпрес бре Бойче?

315

Анонимен

преди 13 години

Даже и Василев го няма, но той сигурно се подготвя са празничната вечер:)))

314

Спонги

преди 13 години

Чета коментарите и не мога да се начудя на ББ. Има хора които му казват какво мислят хората за него. Не се ли срамува. Не говоря за дежурните тинейджъри които пишат лозунги през 2-3 поста. Не минава ден без Титанът на мисълта, ген.лейтенант.д-р.Бойко Борисов да не ни разсмее. Просташките му подмятания вече прехвърлиха всяко търпение. Вади оставката Бойко и къш от политиката.

313

чичка

преди 13 години

Те хората за корупцията питат, Тиквата прогнила лицемерна мутренска, сгради "маже" ????БОЖЕ, КАКЪВ *** !!!

312

Анонимен

преди 13 години

ха-ха Самодоволни ***...Виновни са маломниците които гласуваха за вас !

311

Анонимен

преди 13 години

Никога не е късно да станеш /окончателно/ за резил...

310

мими

преди 13 години

Мутрата пак се излага като пълен ***. ПИСНА МИ ОТ ТОЯ *** !

309

МЕГИ

преди 13 години

Aко ГЛУПОСТТА имаше крилца - ТОЙ щеше да хвръкне като ГЪЛЪБИЦА!

308

Анонимен

преди 13 години

Никога няма да охраняваме границата на ЕС така, както охранявахме границата на Варшавския договор.За обикновения нашенец шенген няма значение, от 4 г. пътуваме свободно.Само ще се задъхваме от ангажименти, понякога глупави и разни хора ще реализират доста проекти и усвоят известни суми.Затова все нещо е отложено за дооправяне, за да се наскубят още - я хеликоптер ще купуват, я тоалетна ще измазват за да се усвоят известен бр. милиони.

307

МИЛКО

преди 13 години

верно ли ,бе само мазилката остана ,баси кой ли ти вярва вече

306

da

преди 13 години

BG i sled 100 god. njama da e za shengen poradi ve4e spomenatite pri4ini, a ako vlezne ec ima ne6to na um.

305

български ИДИОТ

преди 13 години

Така е ,като измажеш една сграда си в Шенген,отвориш дюнер и си се справил с тероризма,прережиш няколко ленти на улици и кризата е свършила...малко шменти-капели,конгрочюлейшанс и вече знаеш чужд език,всичко е толкова лесно и просто в страната на простите хора....То и за това между другото в страните от шенгенското пространство ни търсят най-вече за зидаро-мазачи и кофражисти.