96

Иван

преди 13 години

Наистина ще е много интересен двубоя. Алексей и Бочката са били съдружници в няколко фирми преди,спели са в 1 стая,знаят си много тайни един за друг. Затова Боце милиардера се страхува да напада открито Алексей,само думите които понякога казва за него са изречения от рода на " Винаги съм казвал че Алексей има качества" или " Шапка му свалям на Алексей,той е способен човек и лоялен гражданин". А иначе води "студена война" срещу него чрез Цецо- крадецо...Финала ще е интересн,козовете са в Алексей

95

Ако ?

преди 13 години

Ако ?! Ако дядо ми беше жена, щях да му бикам бабо

94

ХА,ХА,ХА,ААА.....

преди 13 години

ЧЕНГЕ И ДОНОСНИК ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ВЕЧЕ ИМАМЕ----СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СИ СЛОЖИМ,ЧЕНГЕ-УБИЕЦ, *** ОТ ДС, И ..."***"----ЗА ПРЕЗИДЕНТ!ТАКА ,ПЕЙЗАЖА В "***"....ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН!ТОВА Е ЛОГИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА ,СВИНЩИНА....ЗА УНИЖЕНИЕ НА НАЦИЯТА!

93

А сега ква стана тя.

преди 13 години

Такива са заглавията в западната преса и предимно във френския ежедневник "Монд". Ха честито........Записите на Ваньо Танов и Бойко Борисов за Мишо Бирата са напълно автентични. Експертизата, поръчана от в-к Галерия в независима френска лаборатория, посочва, че не са извършени манипулации.Анализът е цели 15 страници, в които ясно и точно се доказва, че записът не е монтаж, нито е бил обработван допълнително.Френската лаборатория, която анализирала записите, е една от най- добрите в Европа. Работи с френския съд и прокуратура, както и с редица други страни.

92

Анонимен

преди 13 години

Идва инвеститора и започва да строи молове.После взима наеми,които са в ключени в крайната цена на продукта който купуваме.

91

Анонимен

преди 13 години

ПРИБЕРЕТЕ ГО ТОЗИ ИМ ГО ВЪРЖЕТЕ С КОЛАНИ ....САМО ГЛУПОСТИ ДРЪНКА

90

Анонимен

преди 13 години

Инвеститорът инвестира за да спечели,не за да подарява пари на Станишев,който после да популистки да вдига пенсий.Крайният изход от инвестирането е здлъжнялост.Разбрахте ли сега защо всеки втори изплаща кредит към банка?Да не забравите да благодарите на Станишев за инвестицийте.

89

Анонимен

преди 13 години

Съвсем ясно е защо оневиниха А.Петров, за да го бутнат на Борисов и да му подлеят вода. Ако Б.Борисов се хване на въдицата , за негов опонент, на Ал Петров, ще стане пълна лудница.

88

любопитен

преди 13 години

Много странно що гербавата *** вие на умряло срещу кандидатурата на мутрата Петров? Дали пък не си мислят, че само те имат право да издигат мутри в управлението :))). Ако Трактора беше спечелил изборите с РЗС сега Тиквата щеше да е глава на октопода и да реве от ареста :)

87

кл

преди 13 години

да го направим като в арабския свят,всички на улицата и кой оцелее да управлява

86

Анонимен

преди 13 години

Баси избора се заформя.. Да им бием шута на всичките РРРР!!!!!!

85

Циганин

преди 13 години

Опропастихте държавата *** . И едните и другите все тези *** сте .*** ви били виновни . *** Бойко нали бе обещал че ако спечели изборите ще има и един депутат от ГЕРБ

84

do 68

преди 13 години

ot partiqta im zakrilnica bsp

83

Анонимен

преди 13 години

Сега четете внимателно.Инвестиция=Дълг Обяснявам защо.Инвестоторът идва в бг и създава например банка,чрез която смуче парите на българите чрез кредитиране.Печалбата си я прибира той.

82

83

преди 13 години

Що, а от Тиквето умствения багаж направо прелива :)))) Бас ловя, че Станишев е прочел поне няколко книги в повече от Тиквата :)))

81

Блъф

преди 13 години

Такова УРГУЛИШКО изказване , че УЖ, Ал Петров ще се кандидатира за Пост Президент на БГ е опит за вкарване на национална депресия и недоверие на хората в стабилизирането на страната.

80

Анонимен

преди 13 години

Traktora HICH,Sergo HEPTEN.

79

те това е...

преди 13 години

давайте другари,слагайте минуси този ден ще се почита за в бъдеще за да се знае какви убийци са комунистите добрички,ще има видовден,жалко само че тук става много бавно всичко.......

78

Анонимен

преди 13 години

77, Машшала, мама миа.

77

БЛЪФ

преди 13 години

Тоя е като рибар, само слага различна стръв, ако има някой .. как да клъвне, но уви ! Ако А. Петров се кандитатира, АКО... , но е БЛЪФ, стръв за балъци в блато.