68

Джугашвили

преди 13 години

64, тази яма е била доста малка :( да беше по-голяма!

67

Анонимен

преди 13 години

Като се сетя че преди една година Б.Б обясняваше как тройната коалиция пръскала пари за глупости, колко милиона дала за хеликоптери, който борисов се опита да откаже като поръчка, тогава от тройната му викаха абе има изисквания от ЕС за Шенген са тези хеликоптери. Преди 2 дена гледам по новините хеликоптерите пристигнали и Борисов разпалето обясняваше, ето ги хеликоптерите които ще направят нашата граница по-сигурна и с които покриваме изискванията за Шенген за сигурни граници. Пълна пародия...

66

Алеко Константинов

преди 13 години

Не се напъвайте пак Бойко е в челото въпреки че се напъвате да го изкарате по-чер и от дявола. Подкрепяме го затова че за година и половина хванаха по-вече бандити отколкото за 20 г./предишните правителства ги саздаваха/,затова че построиха толкова много колкото предишните не можаха за 20г./те само разграбваха/ затова че притиснаха цялата мафия /и това е видно от яростното настъпление точно на мафията ,затова че построи толкова детски градини / а предните си ги купиха на безценница!/ за това че

65

Анонимен

преди 13 години

63 е за 60-ка:)

64

Анонимен

преди 13 години

"Инвестицииите повече от 6 пъти паднаха:)))))))) То никой не ще да слуша речи на фюрери!"Ааааа, недей така, кумунизино! Важното е, че сте далеч от властта! Така нещата от самосебе си ще се оправят! А и Борисов не е фюрер, той е водача на наорда!

63

Анонимен

преди 13 години

Преди шестдесет и шест години, на 1 февруари 1945 година, българските комунисти извършват най-масовото убийство в новата българска история в една голяма бомбена яма край Централните софийските гробища са разстреляни сто и петдесет души от политическия, интелектуалния и военния елит на България.

62

Анонимен

преди 13 години

61 - Ша дадеш ми! То добре, че се те сега:) Всички западняци избегаха:) Инвестицииите повече от 6 пъти паднаха:)))))))) То никой не ще да слуша речи на фюрери! Хората правят аналогии!:)))

61

Анонимен

преди 13 години

Лично съм разказвал публично вицове за Тошо. Разчу се, но не махнаха баща ми да не е партиен секретар. Бъзикаха го. Веднъж му бяха направили забележка. И моята баба беше твърде религиозна и добра като човек. Чувал съм, че само в някои краища е забранявано ходенето в църква от местните величия. Ние си празнувахме всички християнски празници по стар стил. И никой в нашия край не е преследван. Даже реставрираха и охраняваха един стар параклис на 1000 години. Поговорете по въпроса с хоратане лъжете

60

Анонимен

преди 13 години

1 февруари - ден на жертвите на комунистическия геноцидНикой комунист не преклони глава и не поиска прошка от жертвите. Убийците не се покаяха и продължиха да грабят и да тормозят Българския народ - АНАТЕМА!

59

СССР

преди 13 години

Ами Шенген ще го видим през крив макарон след като дадохме пребиваване на 300 000 руснаци купили имоти в страната ни. Сега тия руснаци щъкат необезпокоявани из ЕС и логично създадахме проблем на евросъюза.

58

баба Пена

преди 13 години

Безспорен факт е че най-крадливата партия се оказа БСП ! Тя сама си скалъпи падането на Живков за да си озаконят откраднатото и за да закрият следите си от разграбването на имотите извън България. Не е ли факт че всички милионери са от БСП не е ли факт че мафията е създадено от БСП не са ли факт тяхните схеми за масово източване на банките а при Станишев на зеленото строителство оставило без жилища а само със заеми хиляди млади семейства?

57

Анонимен

преди 13 години

49 - Бре, бре, бре, берееее! Дум, дум! Какво са ти виновни шумкарите,у че одиш и мислиш по улиците като Сиво искърско *** и с крака все едно си преплувал Ламанша на бъчва:)))))

56

ДЮНЕР

преди 13 години

Истината днес е само тази, Дюерът от Шенген ще ни опази!

55

Анонимен

преди 13 години

"...шумкарите бяха в гората България беше най-развитата държава на Балканите. Влезнаха шумкарите в управлението и опоскаха държавата и сега сме просяците на Европа.":) Гейберащината в действие. Благодарение на "Шумкарите" България имаше 45г относително спокойно развитие и задоволителен жизнен стандарт. Дойдоха *** и ни направиха чужденци в собствената ни държава.Дойдоха и гейберите и съсипаха всичко, та дори и да искаш, да не може да останеш в България. Направо ни пъдят в чужбина.

54

Анонимен

преди 13 години

най-развита държава на Балканите е била? Абе ти в ред ли си? Та София е била срината от бомбардировките на Англия и САЩ. Защо? Защото *** ни управници са им обявили война! Ние през вашата велика царскототалитарна 39 година сме били селска аграрна държава с екстензивно земеделие. Каквато е и Гърция до 1975 година. Махнете политическите клишета. Пообразовайте се и тогава пишете по-малко глупости.

53

Анонимен

преди 13 години

Номер 50,и мен бабите и дядовците са ме водили на черква да запаля свещичка за бог да прости, но родителите ми ги беше страх да си помислят да ходят в храмовете и знаеха че черквите се наблюдавата от хилядите агенти на ДС които пишат доносибабите и дядовците ходеха на черква защото след определена възраст спира да ти пука от убийци и доносници

52

Анонимен

преди 13 години

Добре, че сме в ЕС, за да има някой да ни каже грозната истина !

51

Иван

преди 13 години

До 50"А вицовете за Тошо бяха най-пополярните."Ти ли твърдеше, че качеството на образованието при соца било много по-добро от сегашното? Съдейки по теб, едва ли! За добро или за лошо това време си отиде! Трябва да го приемеш и да гледаш напред!

50

Анонимен

преди 13 години

52 - Ко стана а! Подготвяте почвата за падането на Борисов ли уа!:) А кой търча с бухалката след 1990г:) Спомняш ли си? Един Боко има? Убавец! Май вече и жени не можете да онождате:) Сигурно все Станишев сънувате:))))

49

999

преди 13 години

За 1 са прави немците - има хора които откраднаха милиарди юро европари по различни проекти и никой не ги закача.Българското общество е лесно да бъде манипулирано и излъгано но ония хора не са *** на които може да се показват селски терикатлъци.Затова не ни искат.