602

Долу БКП

преди 13 години

Хахах не Костов, а Волен. :))))

601

ревизоро

преди 13 години

*** е едно мекотело на което работата му е да пуска доноси срещу правителството,така че не ми се слушат глупостите на този незначителен индивид съществуващ на глупоста на пет пенсионера

600

Калин

преди 13 години

ще го кажа веднъж, САМО КОСТОВ !!!

599

Анонимен

преди 13 години

Какво мило момче! Кой ли играе мъж и кой жена в двойката серГей - вигенката?

598

СЕРГО ГЕЯ

преди 13 години

бивш ибач съм на ВАГИНАЛЕН --в Д .А .Н .С има 3000 ОГЪЗНИКА -ПОВТАРЯМ 3000 ОГЪЗНИКА С ЗАПЛАТКИ МИНИМУНА ОТ 2000 ЛВ БЕЗ КОМАНДИРОВКИ ВРЕДНИ ТЕМ ПОДОБНИ--ЩЕХ И АЗЕРА МЕЛИКОВИЯТ ДА ГО НАЗНАЧА ТАМ АМА БОЙКО НИ УДАРИ КАМШИКА-не ОБИЧАЛ *** КОМУНИСТИ!!!от 3000 ОГЪЗНИКА В данса половината пият и се клецкат в работно време ама вие ИМ ПЛАЩАТЕ ЗАПЛАТКИ!!!лапайте ми ***

597

anonimen

преди 13 години

omrazna mi da gledam toq teatar,na vsi4ki im omrazna,xorata iskat rezulatati,rastq6ta ikonomika i namalqvane na bezraboticata,a kvo gledame zatava6ta s vseki izminal den ikonomika i rastq6ta bezrabotica ,namalqvane na zaplati,uvili4avane na xranitelni produkti,bez koito ne mojem,a za kapak na vsi4ko nai nekompetentnoto pravitelstvo,onzi mi stroql magistrali 6tql da dokarva invistitori,te xorata ludi da doidat tuk,da investirat

596

Анонимен

преди 13 години

Във вашето село прасета клали ли сте навремето? Дедо ми като седне и за половин час го прави кожички, ивички..." (премиерът в разговор с Калоян Махлянов Котоошу).Тази лекота на политическия дискурс напомня за персонажи от литературната ни класика:Аз съм леберал, от лебералната партия - пояснява той, - ама сегиз-тогиз удрям по едно кръстене, то не е зле, хора сме... Това какво е, супа ли е? А, аз обичам супа. Чорбата е турско ядене. И ний сега повече супа ядем. Ах, пърдон, извинете, оцапах ви бохчата... Ц... ц... ц... Тюх да се не види!...Дума да няма чрез антропологията на храненето можем да обясним важните социални промени в дадена общност. Да разберем защо се различаваме от другите, кои са ритуалите и табутата ни. Но това е сложна социална дисциплина и няма нищо общо с политологията на храненето, практикувана от премиера

595

колт

преди 13 години

тук всичко е казано точно!!! може да излъжеш един човек цял живот, много за дълго, но никога всички и завинаги!!!

594

Генчо

преди 13 години

Вегенин, къде си тръгнал гледах те на една конференция в СУ, по случай честването на падането на Берлинската стена. Уплаши се като един преподавател те атакува за твоите реплики относно връзкарстовто. Поредния червен ***. Като много знеш що не се кандитатираш за президент.

593

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Уважаеми другари /таварисшчи/, Бойко се застъпи не само за митничарчето... -той се застъпи и за Симеон Дянков и го направи финансов министър, той се застъпи и за Цветан Цветанов и го направи министър на МВР, той се застъпи за целия МС, той се застъпи за половината Парламент, той се застъпи за новия Обл.Управител на Варна - сменил крадливия Гуцанов... - таварисшчи Бойко Борисов е законния и легитимен Премиер на Република България...

592

Питон 357

преди 13 години

Боко от лакомия се дискредитира много бързо. Вдигна цената на цигарите, респективно контрабандата се изстреля във висините, а кой *** ограмните рушвети за безпрепятствено минаване на тировете с менте цигари, можете сами да се досетите.

591

Иван до 646

преди 13 години

Дончкъде си прав. Бойко говори просто, на разбираем език. Това разбира се не е угодно на предишната управляваща клика от БКП /ДС/. Която е обучавана основно в школите на КГБ да говори много, да използва сложни думи ,но .... да не казва НИЩО! Колкото си може по-неразбираемо, за да ги мисли "простия" народ за много "умни"! Това обаче не им помогна особено на последните избори. Няма да им помогне и на предстоящите!

590

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!

589

Анонимен

преди 13 години

Тези записи се появиха защото се и случило нещо УЖАСЯВАЩО: Бойко се интересува от момчето "дето рита"... А другите записи на Станишев, Петков, Р.Овч, Царя, и цялата останала червена *** НЕ СЕ ПОЯВИХА защото там става въпрос за нагли кражби за МИЛИАРДИ!!!

588

ЛОШО

преди 13 години

Каквото сме посяли такова е изникнало.Искахте Бойко ,нави Бойко.Едно време казваха ,че Живков е *** необразован,но сега нашия министър направо пръщи от знания.Такава простотия не бяхме виждали.

587

до 661

преди 13 години

ох, да странджа, да, за всичкото това управление е построена една магистрала - перник -софия, за да може котетата да идват за рекета.

586

Питон 357

преди 13 години

В "На четире очи" Яне Янев хвърли бомбата: Искра Фидосова и Иван Петров били касиери на голямата контрабанда с цигарите.

585

Анонимен

преди 13 години

ДО ЕЛЕКТОРАТА Уволнявам ви всички, понеже не ставате за нищо, новата заповед на Винету е, който не може да се справя с чатовете да отива на село да сади картофи и лук! За нищо не ставате! Смачкаха ви главите във всички сайтове! Никаква заплата! Никакви премии и отпуски! Всички утре рано в 5:00 на плаца за среща знамето на Герб! *** също е уволнен! И хакерите и те уволнени! Милиционерите и те! Увооооо!

584

до 655

преди 13 години

добре бре сине майчин, какъв беше ваший супермен през това време?! какво диреше до *** на цара?! не беше ли ген сек на милицията?! нали и тогава по телевизията бореше престъпността?!

583

Анонимен

преди 13 години

Е пак се върнете вие на власт, само това остава и ще ни оправите.