638

Случаен

преди 13 години

Честито за детенцето! Много здраве и късмет на семейството.А на злобарите ще кажа само едно: Дано се задавите в собствената си жлъч.

637

Светла

преди 13 години

Да кажа честито на Албена Денкова, а що се отнася до Максим, смятам че трябва да излежи присъдата си---най-малко 8 години затвор трябваше да му отсъдят. Но ние живеем в България, всеки си мълчи, взима страна единствено когато е заинтересовам от случващото се или има някакви облаги :(((

636

Анонимен

преди 13 години

Честито на родителите!Колкото до бащата - това може да се случи на всеки шофьор.

635

Обективен

преди 13 години

Да им е живо и здраво!И не разбирам злобата в много от коментариите ...

634

Анонимен

преди 13 години

На този алкохолик мястото му е в затвора, а не в родилния дом.

633

aleksandra

преди 13 години

Mnogo se radvam za tqh naistina, pojelavam im cqloto 6tastie na zemqta i mnogo ama mnogo hubavi momenti. Neka beb4eto samo da gi radva :) A na tqh pojelavam o6te uspehi vupreki ne6tastieto koeto gi spoletq :) Obi4am viii i vseki put kogato vidq nqkoi ot tazi dvojka se gordeq 4e sum bulgarka :)

632

Анонимен

преди 13 години

Много се радвам, че убиецът си е направил детенце. Да вземе да направи и още две - за родителите, чиито деца уби.

631

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно съгласен. За съжаление българина помни хубавото 5 сек., а лошото цял живот. Да им е живо и здраво детето, и мн да ги радва.За всики останали, които изливате злобата си върху детето, дано ви се върне стократно. Нека не забравяме, че то няма вина за грешките на родителите си.

630

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам на всички, които защитават убиеца да разберат какво чувстват майките на убитите деца.

629

Antonim

преди 13 години

Не оправдавам Максим за катастрофата, но си мисля че той и Албена платиха и продължават да плащат (буквално и в преносен смисъл) за вината му. Бихте ли посочили поне 1 шофьор предизвикал подобна катастрофа, който да е получил по-тежка присъда. Какво стана с бащата на Мануела, който проиграваше парите за лечението на дъщеря му?! Нима злобарите в този форум са безгрешни?! Да им е жива и здрава рожбата!!! Дано и тя да носи радост и гордост не само на родителите си, но и на цяла България!

628

korleone

преди 13 години

На Албена честито да е живо и здраво детето!!! Пожелавам на всички мъже да имат такива мъжки момичета до себе си!! И в най-трудния момент не изостави мъжа си па макар и...!Всички сме потенциални престъпници па макар и не световни шампиони,но не всички имаме такива жени, за жалост... !!!Честито !!!

627

Анонимен

преди 13 години

Е какво толкова, родило се някакво си русначе. По света колко бебета се раждат ежедневно, защо не пишете за всички тях поименно.А, това било известно, защото пияният му баща почерни две български семейства? Аз ако бях на мястото на родителите щях да си заровя главата в земята и да не се чуе гък, защото негативната енергия е нещо голямо, а както гледам голяма част от хората не му пожелават добро. Видяхте какво стана с отрочето на крадливия цар Симо.

626

Анонимен

преди 13 години

Дано като порасне не го срещне пиян шофьор

625

Анонимен

преди 13 години

Максим=УбиецТова ще тегне над цялото му семейство, докато има хора да помнят.

624

Анонимен

преди 13 години

Аз се чудя, ако затворят IPтата от раша, дали ще изчезнат платените рубладжии от този форум?

623

Анонимен

преди 13 години

Нека за кръстник да поканят Гоце. Тъкмо да си влезе отново в ролята на кръстника, който измъкна руската пияница от затвора. После на малкото да даде няколко ордена Стара Планина, защото има такъв велик баща - ***.

622

Анонимен

преди 13 години

Максим почерни 2 Български семейства!!!Какво ни интересува нас дали има дете-нали отне детски живот!!!

621

Анонимен

преди 13 години

А пише ли кой е бащата на детето? Защото максим от жени не го бил вдигал

620

Ставачук

преди 13 години

Денкова е пич,искам да и цункам детеродния орган,на сестра и също.Няколко пъти.

619

анонимен

преди 13 години

как живее тази денкова и мъжа и пияница и наркоман.не ги ли е срам да се хвалят с щастие и щастлив живот .не ги харесваме вече