1369

До млад поет

преди 13 години

Млад поет,на гербер направил ми"нет,харесало му повече и от меди хвали се сега навред!..............................Дано когато си с някоя готина мадама да ти се вдигне колкото рейтинга на Тиквата!Дано да ти се дигне

1368

Анонимен

преди 13 години

В тази страна гражданите трябва да имат смелостта да казват истината. Замитането под килима на проблемите е неправилно. В. Танов и А. Странджев бяха гаранти престъпните групи да не овладеят контрабандата на цигари.Това каза Росен Миленов в студиото на Сеизмограф по БТВ.Съдържанието на записите е автентично и не е манипулирано, обяви Мишленов и добави, че през миналата седмица е изслушан в подкомисията на Народното събрание и в Националната следствена служба, но това е класифицирана информация, която не може да съобщи.Гостът потвърди, че има документална следа за послушванията и в МВР, и в ДАНС.Аз мога да казвам всичко, което зная, ние не сме в никакви отношения с Цветлин Йовчев. Става въпрос за подслушване на хора, които са на висши държавни длъжности, които в последствие започват да пречат на правителството, обясни Миленов и добави: Спазвайки закона те започват да засягат фирми, близки до управляващите, а това води до ответна реакция. В. Танов и А. Странджев бяха гаранти престъпните групи да не овладеят контрабандата на цигари. Затова те трябваше да бъдат отстранени. Най-напред беше злепоставен г-н Странджев, а в момента има много голям натиск върху В. Танов. Те работят по всякакви крупни афери.Натискът върху тях започна миналата година през пролетта и продължава, обобщи бившият служител на ДАНС.Оригиналите на тези СРС-та трябва да се унищожат само след разпореждане на МВР, обясни процедурата гостът.Миленов обясни, как става подслушването на журналисти: При журналистите е друго установява се кръга на близките до журналиста и те се качват на контрол, а не директно самият журналист, защото е опасно да се подслушват директно самите журналисти. Може да се получи изключително голям скандал.С един донос може да се направи така, че да се започне процедура по подслушване, обясни той. Гражданинът Х просто прави донос, той остава анонимен и работата започва. Има много хора, записани по този начин, записите циркулират в пространството. При новото правителство се разшири подслушването, имаше го и при предишните правителства, но сега се увеличи.Съдиите, които отказват разрешение за СРС, са малко, отказите са редки, защото не може да се провери същността на фактологията в искането за СРС, обясни Миленов.Към момента в ДАНС не се работи по крупни дела, завърши той.

1367

Стар комунист

преди 13 години

Ние комунистите сме свикнали да крадем, от 65 години стрижем народа, отначало мандрите крадохме, после куфарчета изнасяме в швейцарски банки, на нас магистрали не ни трябват, ние искаме пак да си крадем, сега кръв *** защото ни взеха митниците и контрабандата, снимат ни имотите и данъци ни карат да плащаме. ОСТАВКА на товА правителство!!! НЕ на магистралите!!!ще си върнем властта и пак ще си крадем, СРС-та са наши, Бойко да си ХОДИ!!!Да живее Първанов младия комунист милиардер! долу ГЕРБ!!!!

1366

леля сийка

преди 13 години

КАЖИ СИ БИ БОЙКО, КАК ТАКА СЕ БОРИШ ЗА НАМАЛЕНИЕ ЦЕНАТА НА ГАЗА, А СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО 30% ПОВИСОКИ

1365

Бончо

преди 13 години

Абе брат ми 1441, как да има бизнес като няма път до там като хората. А как да има работни места за "знаещите" като тебе, ако няма бизнес???

1364

Млад поет

преди 13 години

Червените хиени отново са засмени,поредния компромат успяха да съчинят.Но изненадата им е голяма,ефектът хич го няма.Получи се така, че рейтинга на Бат Бойконагоре излетя-ха-ха-ха!

1363

овощаря

преди 13 години

Красивото плодно дърво БЪЛГАРИЯ засадено през 681 г. е давало много плод/писменност на славяните и др./.Но понеже е на кръстопът често и брулят клоните и и присаждат калеми /турци.руснаци.немци.американци/но не прихващат .Последно е заразена и полазена от червен *** пренесен от север през 1945г и оттогава не дава плодове . Трябва системно пръскане със съвременни средства за борба с причинителите на кризи.безработица и недоимък.

1362

Анонимен

преди 13 години

от строителството най много се краде , Боко строи за да краде.

1361

Анонимен

преди 13 години

Вижте ме готов съм аз за снимка, днес откривам пак градинка, утре мост, а народа ще мине на малко пост.

1360

олимпиец

преди 13 години

До гласувалите за ГЕРБ Няма бивши:комунисти,фашисти,милиционери,*** и простаци...

1359

Анонимен

преди 13 години

Вижте на задния план на снимката."Незнайно защо на входа на сградата бе сложена табелка "ПП ГЕРБ с грижа за възрастните хора". После се оказа, че управляващата партия не е дала пари за строителството на дома."А за истнската грижа чухме вчера от Дянков!

1358

Анонимен

преди 13 години

Какъвто народа, такива и управляващите. Навсякъде в България всичко става с връзки и шуробаджанащина а искат управниците да са по-различни. Няма как да стане, когато народа си промени манталитета, тогава и управниците ни ще имат различен манталитет. Обратното не става. Като спрете да си хвърляте *** от терасите, когато премахнете сами незаконните гаражи пред блоковете си и спрете да плюете семки по улиците и да пушите където ви кефне, тогава ще настъпи истинска промяна в България.

1357

Анонимен

преди 13 години

за президента не знам ама ти кой знае колко агнета си пренесъл,за да стигнеш от пожарникар до татов пазител и разтривател на първите уши в НРБ

1356

някой

преди 13 години

Моля другарко, Иванчо започна пръв да се бие!

1355

az

преди 13 години

ежедневно да атакува правителството на всички възможни форуми??????Не е така г-н Тиква,по форумите те хулят излъганите и гладни хора,същите тия дето ще те изритат на политическия ***,а щом и от форумите те е страх значи и ти вече си го разбрал

1354

Нема такава държава

преди 13 години

Нормален народ ли сме ?Двадесет години се присмивахме на Тодор Живков, че бил простоват, а накрая сложихме телохранителя му да ни управлява ....

1353

budeste rodno

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно.Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта.Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ

1352

Анонимен

преди 13 години

Попитали радио Ереван:Вярно ли е че в една малка държава по време на акт на един Премиер с една Шефка на фонд Земеделие , един Шеф на агенция Митници позвънил на презерватива на Премиера , същия се скъсал и объркал едни планове ?От радио Ереван отговорили:Рано е да се каже , чакаме едни СРС-та.

1351

Анонимен

преди 13 години

2009 година - по време на един от поредните митинги на новоизлюпената партия ГЕРБ, един *** оркестър решил да отиде да свири на проявата. Изпратили човек при Б.Борисов, Ц.Цветанов и Ц.Цачева да се разберат за парите.След 10 минути оня се връща."Ни става казаха ми щом си свирил идно времи на червенити, на нас не мой""А бе,***, ти що не злъга бе""Как да злъжа, бе те същити, познават ***"

1350

Иван

преди 13 години

По-*** кратуна от пожарникарската не съм виждал!