107

Анонимен

преди 13 години

Всичко зависи от кинтите. Получаваш ги и играеш. Бербатов си знае цената. Всичко е въпрос на интереси, ако не за пари, то за много пари.

106

машата

преди 13 години

ЛЕВСКАРИТЕ НЕ ЗАВИЖДАИТЕ НА ЦЕСЕКАРИТЕ.НО НЯМАТЕ НИ ЕДИН ТАКА ИЗВЕСТЕН КАТО СТОИЧКОВ И БЕРБАТОВ.56826

105

АНОНИМЕН

преди 13 години

ПРЕДИ ВИ ПИСАХ НО ВИЕ НЕМИ ВЯРВАХТЕ ,ЧЕ СЕ ПРОДАВА.ЗА ВТОРИ ПЪТ ВИ ПИША КАТО СТАНЕ ЩЕ ВИСЕ ОБАДЯ ПАК .

104

От бъдещето

преди 13 години

Някъде в 25-ти век от тази ера .........играч на леФски е продаден в Лигата.................след още 3 века, о чудо още един !!!.............5 века по- късно подуенци още чакат ГОЛЯМОТО СЕФТЕ - техен човек да се разпише в Лигата с почетен ГОЛ

103

!! Важно съобщение !

преди 13 години

Приятно ми е да съобщя на всички злобари, ***, ***, кретен0-*** и пр ***, че стрелец НОМЕР ЕДНО на острова от ТРИ МЕСЕЦА Е БЕРБАТОООООООООООООООООВ !!!!!!!

102

Анонимен

преди 13 години

А ето и кавър версия: Попитали радио Ереван:- Кога Бербатов ще вкара на отбор от топ 6?Отговор: - Когато висшата лига стане от 6 отбора -Мачестър Юн. , 3 на Блякбърн и 2 на Бирмингам

101

m

преди 13 години

Мислех да не гледам какво пиши из коментарите ама погледнах и видях,че цървулите пак са се задействали да оплюват Бербатов,но я по добре си стойте в мишите дупки и не се показвайте,когато има нещо положителн първи сте тук да плюете не се ли страмувате от себе си,колко сте жалки!!

100

Анонимен

преди 13 години

Фърги: Бербатов ще вкара 30 гола тоя сезон!Бербатов: Не мога ,бос, плестейшъна ми се повреди.

99

Анонимен

преди 13 години

Попитали радио Ереван:- Кога Бербатов ще вкара на отбор от топ 6?Отговор :- Когато висшата лига стане от 6 отбора.

98

pe6o

преди 13 години

berbatov e smutanqk tap i hubo 4e e runi da mu podava ina4e nqma da si pomradne krakata za da vkara gol i se s toq van6rn rita nqma li lqv

97

уе

преди 13 години

Напечен мач от Шампионската лига. Тече 65 минута на мача.От здравата битка на терена , въздуха е нажежен ,като излязъл току що от драконови ноздри.Фърги дъвче нервно дъвка и от време на време хвърля зловещи светкавици с очите към игрището .Мачът не върви добре за Юнайтед - губят с 0 : 1 .По едно време Фърги става рязко и се обръща към резервната скамейка ,където Бербата мощно надува балончета от дъвка Идеал .- Бербатов!- изкряска се съра.- Да , бос.- Подаде с неразбиращ поглед глава , изпод шубата си Бербата , като мишка от стърготини.- Ставай , трябваш ми!Бербатов трескаво започва да си съблича тренировъчния анцуг и се кефи ,че влиза в игра във важен мач за първи път от 3 години насам...-Какво правиш? - учудено го изгледа съра- Отивам да загрявам ,шефе!- Не ,бе! Стой тука. Дъвката ми падна на земята , бегай бързо до барчето да ми купиш друга!

96

до 101

преди 13 години

Ице, ти ли си бе, по думата "фодбулист" дето си написал те познах!:)))))Това може да го напише само *** като теб!На Бербо може само да му лъснеш бутоните!!!

95

Иван

преди 13 години

Предлагам, преди да пускате каквито и да било статии, да се научите да пишете правилно. Назначавайте на работа грамотни хора! Изключително рядко се среща статия без поне 2-3 правописни грешки!Благодаря!

94

Castor

преди 13 години

do 98. Онези бяха мъже. Като излизаха на терена го изораваха! Ако Бербатов се раздаваше на 100% във всеки мач, хората щях да го оценят, независимо от резултата. Иначе на всички е ясно, че в момента го нямаме този потенциал от 1994 г.

93

Анонимен

преди 13 години

тоя куц п**ал Митьо Клошара вкарва голове само на някакви слабаци и в ман ю и в националния беше така никога няма да стане голям фодбулист като Стоичков

92

Курти

преди 13 години

Берба Велик.На всички който му завиждат и го мразят мога да им кажа да продължават в същия дух а човека все повече ще се опитва да ги опровергава с играта си.

91

аа

преди 13 години

хубав въпрос. Ако наистина искаш да знаеш отговора, прочети всички коментари тук и ще видиш защо не си струва да си проваля живота за "България". "България" , това сме ние - пък ние излезнахме завистливи ко***ета, които не съзидават, а гледат да рушат и да плюят.

90

do 93

преди 13 години

По принцип си прав,но не забравяй,че този отбор се състоеше от поне 6-7 футболисти от много висока класа и затова се стигна до тези мачове,където който и да беше вкарал,щяха да бъдат най-важните голове за национала.Формациите,от които беше част Бербатов,никога нямаше да стигнат до такива мачове,че който и да било гол да се помни

89

ff

преди 13 години

Сигурно ще го продава. Иначе за какво ще вдига очакванията към него толкова много?Само Бербатов!

88

omg rofl

преди 13 години

Как да не е дал на България.... Не знам кой е голмайстор на всички времена на националния ни отбор.....Само хейтъри и лузъри има тука