169

ТрактОрално

преди 13 години

Ний сме *** ***,На Русия верните ***.Сутрин ,обед,вечер, с меракЩе ви храним с демагогия и мрак.В наш'та раПта няма бракний сме вещи в тозий занаятФлашки на пазара има, чака ни и дълга зима....

168

Анонимен

преди 13 години

Направо се изумявам, как може толкова гербава гнилоч на едно място..

167

Анонимен

преди 13 години

Ами ,че Бойко Борисов още е член на БКП .Не виждам каква е разликата му със Станишев,освен ,че Борисов е по нагъл и лъжлив.Той е и най-некадърният премиер .

166

До 169

преди 13 години

Да, бе, да излъжеш тъпите байганьовци се изисквала огромна дарба!

165

Келешчо

преди 13 години

Гениален може да бъде не само ученият, гениален може да бъде и простакът. Да излъжеш 1,6 млна българи и да ги пуснеш по пързалката надолу се изисква огромна дарба.

164

до149

преди 13 години

Може и червей да съм,но поне не съм мъртва душа като теб червена гнида такава..Бойко пак ще победи ,боен път ще извърви с вас червените ***,ще ви смели с юмруци...

163

Питон 357

преди 13 години

За година и осем месеца Боко не свърши нищо съществено, не направи никакви реформи, здравеопазването е в безобразно състояние, МВР- също, образованието е в канала, науката е натикана в кофата за смет, а културата в държавата ни е на ниво- културата на министъра Рашидов.

162

Анонимен

преди 13 години

Особено е трагично положението с полицията. В момента изобщо няма полиция, която да е в услутга на гражданите. Единственото, с което се занимават полицаите е да търсят повече приходи за бюджета и да бранят интересите на шепа бизнесмени с мутренски произход. Защото това, че няма отвличания, обикновения човек не го засяга. Но растящата битова престъпност го засяга и то много. На мен не ми пука, че са заловили винетки. Интересува ме кога ще хванат ***, които ме обраха. И кой ще ме предпази от нов обир. Няма такъв. Ако искам сигурност, трябва да платя на частна фирма (както правят всички собственици на магазини). Е защо тогава плащаме (и то много) на полицаи?

161

бай хой

преди 13 години

Какво сте ревнали бе. Криза било, нямали какво да ядат, ми учете се от управляващите-крадете, крадете и пак крадете.

160

коко

преди 13 години

Ако някой иска да става поп-фолк "звезда" да заповяда в "STUDIO-TRAKTOR".*****************STUDIO-TRAKTOR*************************Вече подготвяме първия албум на STUDIO-TRAKTOR,той ще бъде компилация от MIX-СеРеСе-та...Половината парчета са готови,а другите ще са готови когато ЯНЕ ни изпрати и останалите тракове,на флашка.Тук ние ще ги миксираме и мастерираме по съвсем нов начин,ще записваме с диктофон, директно от колонките на компа,за да не си личи монтажа.....Екипа на студиото са професионалисти доказали се през годините.Това са:Гоце-продуцент,"D.J".Трактор"-съпродуцент и муз.инженер,СеРГейЯ-дигитално смесване и мастеринг с диктофон.Г-жа.ЯНЕ-стойка за микрофон по-време на записи, и от "време на време"- Vocal.РЕД-КОЛЕГИТЕ-P.R.и представяне на АЛБУМА във "Шоуто" на С.Тр.Албума търсете във редакцията на в-к"ГАЛЕРИЯ".

159

Анонимен

преди 13 години

Друга много важна проява на простотията на Бойко е, че в разстояние на няколко дни може да каже няколко противоречащи си неща. И че едно се приказва, а друго де върши.Спомнете си идторията с ДДС-то ще се вдига, няма да се вдига. Същото стана и с осигуровките ще ги намалим, пък после ще ги вдигним. Ще закриваме малките болници, после няма да ги закрием. Ще забраним пушенето от 2010, после ше го разрешим до 2014, после ще го забраним от 2013-та.В резултат 66% по-малко чужди инвестиции.И как иначе, кой нормален човек би си позволил да инвестира в държава, в която няма сигурност.

158

ас

преди 13 години

много ви боли.така трябва.не могат да крадат вече.затова са тия записи.които означават безсилие от бсп.крадците

157

Анонимен

преди 13 години

Комуни да сте гласували,когато е трябвало...не да ми ревете ся.

156

Анонимен

преди 13 години

По време на вота на доверие ни се обясни колко много приходи ще влязат в хазната. В това правителство се заблуждават, като мислят, че с глоби и данъци ще повишат приходите. Няма как да стане. Всеки, който поне малко се е занимавал с търговия е наясно, че хората не могат да платят повече, отколкото имат. Ако винетката е прекалено скъпа, а глобата за фалшива е висока, аз просто няма да карам кола. И в хазната няма да влязат приходи нито от винетки, нито от глоби.

155

Хахаххаа

преди 13 години

Абе кухоноги...Вижте от снимката , главнокомандващия как Ви поздравява , а вие се скъсквате да го плюете ...по невъзпитани сте и от него.Точка:))))

154

аз

преди 13 години

От ГЕРБ се бият в гърдите колко много са направили.А какво всъщност са направили? Говори се за спортни зали и магистрали. Всъщност има една спортна зала и 15 км магистрала, започната при комунистите.За сметка на това драстично се повишиха цените на основни храни и стоки. Говорим за драстично повишение на хляб, млечни продукти, олио. За оцеляването на човек трябват 500 лв. заплатите извън София са около 300. Например в Технополис, заплатите на продавачи и касиери в Търново са около 320 лв. Така е и в повечето вериги. Може ли някой да ми обясни как семейство с две деца, в които родителите получават общо около 700-800 лв. може да живее?

153

до аз

преди 13 години

Една държава население един човек

152

аз

преди 13 години

не искам моята държава да се управлява от ГЕРБ.

151

виц ама не баш

преди 13 години

вървят си трима,Боко,Цвъцко и още един наглец

150

Анонимен

преди 13 години

при стотици разговори наден , мозъка / колкото и да е / търпи облъчването с високочестотни вълни и се руши , явно намалява прогресивно .