416

Е-79

преди 13 години

Влез в Google и напиши "пиян турски тираджия", и чети и после пиши .

415

Пешо Пешев Пешистия

преди 13 години

По скоро са страхливи баби. Карам си аз зад албанското аверче по Тракия и к'во да видим, некви ушави от НСО и ни светкат да се разкараме. Ама ние си карахме споко в най-лева лента със 130 км/ч.Убаво аз се маам от пъто, оти съм примерен гражданин и отивам у десната лента, Обаче аверчето с Вектрата не иска. И си караме така със 130 аз отдесно той отлево. Ония пак светкат и се лепат. Аверчето спре резко и 4-мата излезная от колата и извадия кво бог дал. НСО колата се посраха и избегаха в Авариината

414

Анонимен

преди 13 години

Попитали радио Ереван:Вярно ли е че в една малка държава по време на акт на един Премиер с една Шефка на фонд Земеделие , един Шеф на агенция Митници позвънил на презерватива на Премиера , същия се скъсал и объркал едни планове ?От радио Ереван отговорили:Рано е да се каже , чакаме едни СРС-та.

413

Иван Нешев

преди 13 години

Служителите от НСО не са "свещени крави". Те явно както и останалите лоши шофьори на пътя не спазват закона за движение по пътищата, но това, че имат някаква лампичка на таванчето и вдигат шум не ги прави по-важни ругите. За съжаление тези службички са пълни с нещастни комплексари, които могат само да си показват "професионализма" каквото и да правят. Гадове. И те, като тези, които охраняват не ги интересува нищо друго - само собственото им себелюбие. В НСО има много *** за риене.

412

Анонимен

преди 13 години

Гарван гарвану око не вади! Вие кво очаквахте - да признаят, че от НСО са се о.кали за пореден път ли? Нали знаете, че Боко винаги е прав и винаги другите са му криви. Ако от КАТ бяха излязли със становище, че не студентката, а НСО са нарушили закона, нали се сещате, че най-малкото н-ка на КАТ щеше да бъде изритан. Бих посъветвал студентката да обжалва Наказателното постановление в съда и най-вероятно ще бъде отменено. А Боко още малко ще лудува - до есента, когато са изборите.

411

До 411

преди 13 години

Пич, как мислиш, дали законите на трябва да важат и се изпълняват от всички, а не само от "гражданята" и "илектората"?Някъде по-надолу ти бяха цитирали едни текстове от Закона, указващи кой, как, кога и защо. Ама нашенеца, особено тоя в някаква власт, пък била тя и мъничка и сервилна, му дреме за закона - той винаги е за другите!Щото некои от нас са се римляне!

410

Киро Краза

преди 13 години

Пешоо, утре сме на кукери, а. Идем ти на гости. Че паркирам на Гоце Сиришнишкио до плето, оти у центаро нема место.

409

Обективен

преди 13 години

Странно се подминава кой е бил в кортежа и имал ли е парвио на специален режим на движение? По мое мнение има два варианта:1/нямало е специално охраняван човек в кортежа и те не са имали право на спец. режим на движение2/ имало е някой, но сега се прави всичко възможно да се скрие кой е? Защо? Борисов ли е жил? Цветанов ли е бил? Или е бил някой сикаджия или ***?

408

ДО 420

преди 13 години

хохо религията им забранявала да пият. Сигурно да, но докато са си в Турция. То и хазарт, свински пържоли и *** им забранява. Поне аз така си мислех, докато не започнах да работя в хотел :) Нямаш си и на представа за какви оргии ставаше въпрос. И то интелигентни, учени, костюмари, женени, бе направо като го видиш никога няма да предположиш...

407

Обективен

преди 13 години

Очевидно е за всички, че в 99% от случаите, когато има произшествия, виновни са тези от НСО, но в 99% от случаите изкарват другите шофьори виновни, а не 5% както казва шефа на онези.Тъжното е, че НСО не спазват закона, който ги задължава да пазят останалите на пътя, а не да ги блъскат, както НСО правят. При това закона изрично казва, че спец. режим на движение се ползва по необходимост. Е, чии е бил кортежа и защо са използвали специален режим на движение и кога са се обозначили с този режим?

406

шопе, шопе-е-е-е

преди 13 години

399, имаш грешки в условието. Религията на турците не допуска пиене, те не смучат като българските шофьори ракия от кокоши курешки дори. Я влез в някое "таксе" и виж, на какво ти мирише. Ще усетиш поне три смрада - на алкохол, тутунь, тригодишна пот и векове непрани чорапи. За мазните седалки, пълни с пръст и смет, за гордите псувни и немити зъби да не говорим... А турските шофьори, са просто едни уморени, бедни хора ... А кортежът изпреварва на завой в нарушение. Ега ти Е-79-знайкото!

405

Пешо Винкело

преди 13 години

Киро Краза е велик, умен е почти кат' бик и в ръчичките е здрав, даже винаги е прав. Пие бира на шкембе и замезва със кюфте.От приятеля му Пешо ВинкелоИ не забравяите пред винкело всички са равни!

404

Анонимен

преди 13 години

С ръка ударил капака на жената и изхвълил на банкета. Кой знае, как се държат жените си? Ако някой, така се държи с техните дъщери и синове?!

403

:)

преди 13 години

Ето и какво се е случило по обясненията на студентката:"Вчера момичето отказа коментар за наложената й санкция от КАТ. Тя обаче признала пред медии, че възприела кортежа като една кола със специален режим и тръгнала да се връща в платното за движение..."Съжалявам много, обаче студетнктата неправилно е определила кортежа и се е опитала да се върне вляво, т.е. да изблъска 2-та кола. Огледалата не са само, за да се червила в тях... особено страничните.

402

Киро Краза

преди 13 години

Кирчо слуша Северина, "уфатила го милина".Среща го един кортеж, а след малко само гмеж.Кирча му е все едно, той не пази НСО.

401

Киро Краза

преди 13 години

Тира здраво се набира, а шофьора пие бира, НСО - то се прибира, ама дреме му на Кира. Прасна, трясна и угасна. Бате Боко пък се стрясна. Знае кой е Киро Краза и в Аудито му как се вряза.

400

Анонимен

преди 13 години

Глобиха студентката имаща наглостта да бъде, блъсната от автомобил на НСО

399

питащ

преди 13 години

При каква ситуация се ползва специален режим на движение? Пожар, спасяване на човешки живот... може би бързал за телевизионни камери да го хвалят журналята.Спазването на ЗДП е задължителен за хора и тикви.

398

до 411

преди 13 години

точно така, Анонимен.Законите не са само за простосмъртните, а и за останалите. Без значение харесват ли им или не.

397

Анонимен

преди 13 години

Българино,законите не се коментират,а се ИЗПЪЛНЯВАТ! Без значение дали ти харесват или не! Навсякъде е така,още римляните са го казали-строг закон,но закон!