214

Ф.С.В

преди 13 години

Хаха много е просто --когато нямам какво да продам .а мой клиент е народа и в момента е в бедност ..което не ме интересува ,,аз отивам в банката без негово съгласие и взимам още назаем ,,а банката ни дава тлъста комисионна за кредита който е в нейна полза ,,,,,дълги години народа е ограбван - и накрая е до това положение --няма пари --бой за олио в ЛИДЪЛ .опашките в аптеките са в пика от 20 г насам --обществото е болно --син убил баща си за пържола и т/н/

213

BOSS

преди 13 години

Напишете в гугъл economic hitman да видите каква порода е Милен Велчев.

212

ессо

преди 13 години

Оставете момчето на мира, е, 1 млрд.щатски долари, ухапал ви комар. Ами ако Миленчо беше извършил конверсия в зимбабвийски долари, знаете ли,че при хиперинфлацията в Зимбабве през 2008 г. валутата им се обезцени 6420 пъти. Сега дълга щеше да е към 80000 милиарда щатски долари и България да е фалирала...А ние сме си живи и здрави и даже и магистрали правим,Шенген жадуваме...Хайде,холан!

211

НЕ е верно!

преди 13 години

Ф.С.В - тези парички си ги гушнаха САЩ и Станишко. Ако изобщо са му дали нещо... Не говори глупости. Просто ни извиха ръцете и си върнаха милиарда от войната в двоен размер. Типично по американски!!!

210

BOSS

преди 13 години

злият костов, според великите българи, каза загубата още преди комунистическото чедо милен да реализира сделката. За комисионните на велчев, най-умните на планетата не коментират нищо, важното е че костов "излъга" народа. Какво точно ви излъга не е ясно, може би лъжата е, че пенсииките от 3 долара нарастнаха 20 пъти, другите неща които направи за държавата не коментирам. Прекрасно е, че го наказахте, но май 10 години наказвате себе си. Какво като си говорят някакви си злодеи и за ДС, и за неумиращата, неизчезваща, олигархично-милиардерска бкп, за... още външни дългове и финансии, на вас кво ви пука, ни чувате, ни виждате.

209

Не е верно!

преди 13 години

208 е прав! НИКОГА не трябва да допускаме да ни управляват БРОКЕРИ!

208

123

преди 13 години

Виждам подобна статия в бъдещето за Дянков:"Като резултат от провежданата политика на финансовият министър Дянков в периода 2009-2010 г, България губи милиарди" ....Как така не се намери някой, който да работи за страната, а не както всички останали до сега в.т.ч. и сегашните :(

207

галактика

преди 13 години

До сега никое правителство не е хвалило предходно правителство ----- Мисля, че така ще бъде и занапред ---- Тръгнахме в грешна посока и продължаваме да вървим по нея, макар, че осъзнаваме това

206

Ф.С.В

преди 13 години

Само да допълня--- още 1 милиард долара от Ирак бяха откраднати от царската пасмина --уговорката беше -България влиза в война с Ирак --а дълга ( ! милиард $)който Ирак дължи на БЪлгария --го плащат на ръка Щатите ,,които и в момента продължават да точат безплатен петрол от Ирак , Отидете към Сънито .вижте на Велчев хотелчетата по по 20 - 30 мил евро всяко,,вижте и какви заплатки дава ..как подпомага икономиката на БГ

205

КНК

преди 13 години

194,за това не е виновен М.Велчев,а всички тия дето се юрнаха по "юпита" и "цар" да ги оправят за 800 дни - българските граждани-избиратели.Надяваха се,че тия идват,ще бачкат като луди за нас и след 800 дни ще се събудим с големите пенсии,заплати от по 1200-1500 евро и ще работим само в сряда.Сети се колко безпладници се изредиха да ни управляват.БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ПОЛЕЗЕН ТРУДОВ СТАЖ.Ние си се караме,те се правят на велики,а кукловодите им ни садират кожите.Спасението е ДСБ и Синята коалиция.

204

Не е верно!

преди 13 години

А целта на този доклад /поръчан Април 2010?!?!?! - какво се мотаха толкова?!?! Сметката се прави за 10 мин. с калкулатор/ е да се атакува НДСВ и особено КУНЕВА, която ще отсвири ББ като малка гара на президенстките избори. После кой работи с компромати за предизборни цели.

203

Не е верно!

преди 13 години

Като симпатизант на НДСВ заявявам, че ВЕЛЧЕВ, КАТЕВ и ВАСИЛЕВ НАЙ_МАЛКОТО трябва да се извинят на избирателите си. Нормално би било да напуснат НДСВ за да не замърсяват либералната идея с присъствието си. Не е само заради сделката с дълга. С нищо не са по-чисти от ББ за да го критикуват. Нямат право тези тримата младежи да се обаждат ИЗОБЩО!

202

До 198

преди 13 години

Те, патриотите, не може да са само военни. Трябва първо цивилни патриоти да има за да съществува армия изобщо.

201

пешо

преди 13 години

Миленчо продаде държавата, но приватизира голяма част от морския бряг, не без благословията на царя. Не е ли време вече съда да обърне внимание на поразийте които направи и той и другият "велик" министър, който народа нарече "киндерсюрприза"

200

Анонимен

преди 13 години

Симеончо спечели /знаете какво/, протежетата му също...а на нас...?!/разбрахте какво/

199

Венелин

преди 13 години

Щом България е загубила, значи някой е спечелил!

198

!?!?!

преди 13 години

"България изгуби 1 млрд. лв. от сделката за външния дълг" Що чак сега го пишете това, а не когато Миленчо Велчев/Хотелчев го изтъргуваКато сте почнали поне да пишете, кажете какво стана с ония "Агенти на Короната" - Краун ейджънтс, които същия тоз Миленчо докара от майната си на подпомагат нашите митничари? Къде са и КОЛКО ПАРИ измъкнаха от НАШИТЕ джобове. Всеки ден журналисти около митниците - СРС-та, мекерета - прах в очите ни! А за съществените неща - ни звук ни стон!

197

lari

преди 13 години

direktno sad i v uranovite mini.

196

Преход

преди 13 години

САМО РЕВОЛЮЦИЯ БРАТЯ БЪЛГАРИ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА И НИЩО ДРУГОМаркс е казал ...Пари иВласт се взимат само с .....РЕВОЛЮСИЯ.....

195

До 196

преди 13 години

Военно положение, казваш. Да, но ако имаше истински военни. Къде са тези честни, достойни, безкомпромисни, силни военни-патриоти? Всичко се *** в нашата държава. Вижте какво става с лекарите, можеше ли някой да си представи само преди няколко години, че в Пирогов ще уморят едно дете при операция на сливици, а на друго ще разрежат здравата, вместо болната ръчичка? Абсурдна държава, това е сега България.