241

dsd

преди 13 години

за това ли "честно" управление заслужихме?????Рибата се вмириса от главата ...ама вони....

240

:)

преди 13 години

Абе я дайте ЕГН-то на митничарчето пък да си преценим може или не може да се обърка Танов.

239

Parcuc

преди 13 години

Толкова ти е акъла, че изобщо не би ме учудило да набереш ЕГН-то....трагик...

238

OPS

преди 13 години

Е, тоя пък митничерчето хем бил болен с ТЕЛК , хем ритал футболче с Бойко............а фамилията Вучев ми е позната от някъде .........., да не се окаже роднина на известна мутра ???

237

Анонимен

преди 13 години

Вучев обаче страдал от исхемична болест на сърцето. Епикризата му от ТЕЛК е издадена на 22 юни 2000 година. Е КАК ДЖИТКА ФУТБОЛЧЕ. На 10000000000 % съм сигурен че СРС-та са истински. Не мога да вярвам на лъжци

236

Анонимен

преди 13 години

Каде е скандала в цялата работа ? струва ми се че трактористите пак се заиграват с публиката ,сега кака Янка пак ще се разплаче ,Янето стана като *** взе и да реве

235

ЕГН на Буда

преди 13 години

Пресцентъра на МВР и Агенция ТУЙ съобщават:ОТ ДНЕС 26.01.2011 година със Заповед на Министър Туй на Онуй,Започва подслушване на всички електромери и водомери на гражданите на Република България , а топломерите ще се използват за аудио-видео запис с цел разкриването на враговете на Правителството и лично на БОКО ВЕЛИКОЛЕПНИ.Да живее ЦК на ГЕРБ Ура Другари !!!!

234

Калин

преди 13 години

милиционерите са достатъчно "умни" даже и произволни цифри набират.. ей тъй за спорта :) милиционера ... е по далаверата .. мисълта му е впита там.. то това си е манталитет при тях!!!

233

Анонимен

преди 13 години

Народно творчество от форумите:Нека идат терористи на талази,дюнера на ъгала ни пази!Не ни трябват ни Мосад, ни ЩАЗИ,...нас Осамата не може ни нагази!Хапваме си дюнер със салати,затова не ни засягат атентати!Имаме летищен терминал,там ще бачка - който е ритАл!Вкарваш гол - и ето имаш пост,нищо че си селянин и ***!Може да набираш ЕГН,ама си от нашите - ченге!

232

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Натискат пресата, дори без капка срам и свян посегнаха, както на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата..., така и на Светая светих на комунистите Държавна сигурност!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха работарчетата на ДС, символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега тормозят и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, посегнаха на дипломатчетата им, а сега налитат и на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ..... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! - А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сега да прибират тези пари, както правеха предишните..., можеха да ги внасят в хазната...- Дори от ДС, аха, аха партия да си напрявят с просветителското име АБВДобре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

231

Некро

преди 13 години

Абе от няколко дена някой много настоятелно звъни на ЕГН-то ми.....И като го проверих гледам...15 пропуснати подслушвания...

230

vbox7

преди 13 години

Тя Патрашкова харно ги публикува тези "истини" ама чакам да видя каква е истината с нейния клип. Дето го има на флашка Карбовски. На спортна тема:)

229

Анонимен

преди 13 години

Хехехехехеееееееее като нищо може и тва да направи. Хахахахахахахахахахаха

228

Анонимен

преди 13 години

Ама аз пък хич няма да се учудя ако утре Боко се изтепоса и почне да обяснява как и тея записи са фалшификат щото двамата не с митничарчето, а с Манченко ритат футбол...Голем смех ще е ама хич няма да се изненадам! За капак може да му насвият сърмите и на Манченко да "потвърди" кви футбалери са двамата с Боко.

227

Груйчо

преди 13 години

С тия срс-та ще стане тоооочно като клипа със самолетчето:)

226

Анонимен

преди 13 години

Абре ти не разбра ли вече, че Манченко не рита футбол с Боико?!!!! Футбол рита митничарчето ТЕЛК-аджия! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ВЛЕЗ ВЕЧЕ В ЧАС БРЕ!

225

Анонимен

преди 13 години

От всичките изказвания излиза, че лидерът на ГЕРБ се казва Георги Първанов !

224

До xxxxl

преди 13 години

Саше малко изпростяваш. Като Манченко рита футбол с Боко, за чии му е на Боко да звъни по ЕГН-то на Танов. Може още на игрището да го назначи където трябва. Ама всички много сме компетентни. Хем не гласуваме, хем после искаме качествено. Няма. Скоро май няма да карат нова стока. Ще караме с втора ръка, по няколко пъти докато се изтъркат

223

Анонимен

преди 13 години

Те точно тия сегашните ме принудиха да вляза в сивия сектор. Преди това си бях изряден.

222

УФСЪ

преди 13 години

Абе, к"во го гледаш, виж че е без шапка:)за всичко в виновен Стани шефффффффф!!!!!!