77

За 76

преди 13 години

Кон с капаци ....Браво какъв гений.Това ли измисли.Айде обоснови се.Кажи какви са плюсовете от легализацията.Легализацията касае единствено наркоманите но не и обикновените хора.

76

za 74

преди 13 години

Доста елементарни разсъждения. Предполагам, че за такива като теб е измислен термина "Кон с Капаци".

75

до DDT

преди 13 години

Я вие в провинцията сте имали интернет.Първо тук се пише на кирилица ама явно пак си друсан и не я различаваш.И като си почнал с марихуана какво стана по-умен ли.Наркоман.Явно вашите много ще се гордеят от този факт ако го знаят естествено.Знаеш ли това е нещото което трябва да напишеш в автобиографията си с главни букви когато кандидатстваш за работа.***.

74

До Инф

преди 13 години

Явно понеже ти си умен я ми кажи след леките кои ще искаш да легализират- твърдите.Легализацията и ползите от нея са единствено за наркоманите.Да ходите и да се друсате на спокойствие ето за това ви е легализация.И без това достатъчно друсани физиономии може да се видят и сега без легализация представям си после какво ще е.

73

ddt

преди 13 години

Do 65 E zaradi takiva tesnogrudci kato tebe 99 % ot neprosvetenite hora misliat ,che se pochva s marihuana tupak, az kato sum pochnal s marihuana kvo ??? Da ne sum produljil s heroin ili amfetamin ?? Garantiram ti ,che nema nikva vruzka baluk , ako niakoi go kefi da shmurka gadnia amfetamin si produljava da si go shmurka, daje moje i da ne e probval nikoga treva

72

ddt

преди 13 години

Do 70Trevata e po silno udovolstvie ot tova da bude s teb baluche xaxa , sigurno poneje ne pushish i si iskal da ia zadurjish s mekia si chlen i burzata eiakulacia, no momicheto si e namerila partnior pushach s tvurd clen i prosto te e napusnala ! Fakt !

71

инф

преди 13 години

Явно доста от вас - прости хорица, не разбирате ползата от легализирането на леките наркотици

70

До 69

преди 13 години

Явно почитателите на дрога сте доста тук, което е още една основателна причина за затягане на контрола на продажбата на наркотици в БГ.Аз не ти казвам да пушиш или не това си е твое решение.Факт казваш че може да спреш ама за месец докато пак почнеш.Те и пристрастените към комара казват, че не са такива ама не могат да устискат дълго време.Имал съм приятелка която уж можеше да спре по всяко време и тя ,а накрая се разделихме щото тревата се оказа по-силна от нея.

69

ДО 64-ТИ

преди 13 години

Разбира се ,че мога да спра.Въпроса е дали искам.Не съм употребявал от месец(а не ми е проблем да си намеря) - прости си чакам отпуската февруари да ида с приятели нейде в планината да се позабавляваме.Аз и свинско ям ама не мисля да спра щото видиш ли някой вегетарянец ми казал че не е полезно.

68

до 65

преди 13 години

Това е идеята на легализацията или декриминализацията. Сега за да си купиш трева, трябва да звъннеш на дилър. Въпросния дилър предлага всякакви наркотици, които са по-евтини от канабиса(понеже той е криминализиран, съответно е скъп)!Истината е, че ако марихуаната е декриминализирана, консумацията на твърди наркотици ще намалее. А сега си задай въпроса: защо тук политиците предпочитат тя да е криминализирана...

67

До 66

преди 13 години

ДА ..... а сигурно 99% от алкохолиците са започнали с БИРА ?! *** извода ....

66

До 64

преди 13 години

Айде понеже ти явно знаеш значението на думата, ми обясни можеш ли да спреш.Е ако не можеш какъв си тогава.

65

Анонимен

преди 13 години

Между кола и марихуана предпочитам първото.А че пристрастяване има и към двете спор няма.Предпочитам обаче детето ми да пие кола ,отколкото да се друса пък било то и с леки наркотици.Според статистиката близо 90% от хората употребяващи твърди наркотици са започнали с марихуана.

64

ДО 60-ТИ

преди 13 години

Абе ти знаеш ли смисъла на думата "пристрастен" ? Дядо ми като си пийва ракийката всяка вечер и е на 74г. да не е алкохолик бе!

63

Валя

преди 13 години

Пак казвам - не пуша нито цигари, нито канабис.И стига с това пристрастяване. И алкохола и тютюна пристрастяват. Колата (напитката) също. Това, че ги продават в супермаркета не ги прави по-добри.

62

Анонимен

преди 13 години

vlady, ти си ***. Мъчно ми е за толкова слабо развити и тесногръди индивиди като теб.

61

ддт

преди 13 години

Абе не съм много сигурен ,че в Холандия пушат само селяните и туристите, просто не пушат толкова често, защото го има в изобилие

60

До Валя

преди 13 години

И какво сте се хванали всички с тоя канабис.Не се било пристрастявало, еми айде спрете тогава да ви видим.От 15 години пушили ама иначе не били пристрастени.

59

Валя

преди 13 години

И го казвам, защото знам същото като К - номер 55

58

Валя

преди 13 години

Защо, в Холандия всички станаха наркомани ли?Говоря за канабиса.А детето ако иска, легализирано или не, може да си намери само всичко. Знам, че звучи ужасно, но е факт.