298

Баровец с Х6

преди 13 години

Споко Цецо нали знаеш че ще станеш президент.Гоце е пътник.Ще пали голфа и газ към Перник.Само Герб

297

Хаджи Ахил

преди 13 години

Доколкото си спомням за тая година за подслушванията биха отделени 100 млн.лева. А Цветанов казва, че се подслушват 3-5000 души. Излиза, че подслушването на един човек струва 20-30 хиляди. Много бе!!!

296

до 307

преди 13 години

Дано съдбата не прочете това писание. Много има да си патиш!Кайто кълне бързо му се връща.

295

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПИШЕ ДО 500 СИМВОЛА.А ДР-5000

294

ssd

преди 13 години

Война за кокала-целта оправдава средствата!!!

293

до Пътник

преди 13 години

Е оака се, само платена червена *** може да се изкаже негативно за Кристалина Георгиева. Лъснахте всичките, дето за по 5 стотинки на коментар си серете на собствената съвест и позволявате да ви го слагат без вазелин. Гражданска проституция се нарича това...

292

Анонимен

преди 13 години

Камион ме блъсна,Трактора ме гази,багер ме товарив една лека кола

291

клю, клю.

преди 13 години

302- ри, бъди кратък, няма време, трябва и да се работи, хляб да се изкарва, а не само клю, клю.

290

Анонимен

преди 13 години

На въпрос защо включва и Първанов сред обвинените за атаките, Цветанов бе лаконичен:"Трябва да се връщаме и в по-заден период от време", след което припомни убийството на един от съветниците на президента - Емил Кюлев, за което има съмнения, че е организирано от бандата на "Килърите".Цветанов изтъкна, че правителството на ГЕРБ е първото, което има политическа воля и разкрива поръчкови убийства и отвличания."Това високо се оценява от нашите западни партньори", допълни вътрешният министър..Относно скандалите със записи на властта, Цветанов бе категоричен, че всичко е част от сценарий,но отказа да обясни в рамките на какви разработки е бил подслушван шефът на митниците Ваньо Танов, защото това било класифицирана информация. Вицепремиерът заяви само, че лично срещу Танов няма разработка.Във връзка с появилия се бивш служител на ДАНС Росен Миленов, който публично се оплака, че напуснал агенцята заради методите на Цветанов, вътрешният министър каза, че не го познава и появата му сега е част от общия сценарий.По думите му, ако Миленов е имал някакви възражения е можел да пусне рапорт в ДАНС, преди да напусне, или да сезира прокуратурата, веднага след като вече не е бил служител на специалните служби.

289

яаааа

преди 13 години

ББ до ВТ : Мишо пак ми се обадиТой разбрал : Президента ми се обади?*** ли сме или ????

288

Анонимен

преди 13 години

Къде мога да си пусна CV за платен драскач? Позитано 20?

287

Анонимен

преди 13 години

Следващия, който напише думата "апартамент" му пожелавам да остане на улицата, на тоя дето напише "глад" му желая наистина да погладува, на тоя, дето напише за горнооряховските убийци, че са невинни - да погребе той свое дете след лекарска грешка. Щом нямате капка съвест - има съдба, а тя нито забравя, нито прощава.

286

бупси

преди 13 години

Предлагам постингите на пишещите с главни букви да бъдат блокирани.

285

един хубав ден

преди 13 години

Тия се държат безпардонно като махленски побойници. Досега мутренския манталитет вървеше само в тъмната страна на обществото, сега премина на официално държавно ниво. Вътре в държавата този бабитлък ще върви, особено покрепян от американския посланик, но в Европа ще търпят до време. А както показва историята генералските режими един хубав ден пропадат с гръм и трясък. САЩ ще го употребят бат ви Бойко и ще му теглят шута в един хубав ден.

284

Анонимен

преди 13 години

ха ха хагерберастката безпомощност лъсва по всички фронтове....КРАДАТЛЪЖАТДОНОСНИЧАТа най умиляват с опитите си собствените си на**кани *** да ги тропосат другиму...

283

Анонимен

преди 13 години

минисътр игнатов не провел среща със бан, защото не искал на срещата да има журналисти....що така бе? нали уж няма кво да криете, гербераси нещастни

282

Анонимен

преди 13 години

Червените платени драскачи, много бързо с безмислени коментари изместихи неудобната истина за вас а на следващите страници от новината?-----------------------------------------------ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!

281

Пътник

преди 13 години

Плевнелиев и Кристалина ли? Че те не са ли и те от номенклатурата?

280

коцемаца

преди 13 години

295, пример за изваден компромат?

279

Анонимен

преди 13 години

Хайде да идват вече изборите, че ми писна *** да се опитват да ме манипулират.