70

uha

преди 13 години

най-добре да се звъни на гсм на министеро-кюстендилски шмекер.нал е гинеколог,може да ви оправи някоя дупка.

69

Доктур иксперт

преди 13 години

Аз съм се обаждал 3 пъти на 112,и трите пъти беше за умишлено палене на стърнища,пожарните пристигат за 5-6 минути.

68

n.e.s.t.i.n.a.r

преди 13 години

О,всеки от Бърза Помощ може да ви говори с часове за хаоса и пълното безсмислие на 112! Наскоро карах курс за първа мед. помощ към БЧК и през повечето време обсъждахме именно техните абсурди... Просто не знам защо досега не са оптимизирали цялата тази система, след като в много случаи е била доказано пагубна за живота на десетки хора вече!!! Нека тези, които претупаха нещата и ги пуснаха да функционират недогледани, да поемат отговорност пред роднините за загубата им на близки!!!

67

стеф

преди 13 години

наи добре е да се звъни директно на 150.

66

старшината

преди 13 години

полицаите *** ли са или не са ***?

65

!!

преди 13 години

64 Много си прав

64

14/88

преди 13 години

И каква е идеят на този номер "112" ?!? А за коментара отдолу - от малки децата се учат на три основни номера - как не успя да ги запомниш ?!?

63

Lekar

преди 13 години

Хора , хич не се учудвайте ! След толкова много *** реформи в здравната система ето такъв ще е резултатът ! Линейките няма да идват въобще - така ,че ако разчитате на личен автомобил пак имате шанс да се доберете до някоя болница- където не е гаранция ,че ще ви приемат ! Бог да ви пази да не попадате в нашите ръце , че наистина много зле ! Аз съм лекар от Бърза помощ Пловдив .Заплатата ми е 480лв. чисти пари . Сега напускам и ще заминавам да работя като лекар в Италия за 6 000 EURO na mesec=

62

666

преди 13 години

TAZI 4ITATELKA DOSEGA V KANADA LI E JIVEELA ? ILI E 10 GODISNA I SEGA OTKRIVA KAK RABOTI SISTEMATA !!!!

61

Анонимен

преди 13 години

Абе тук всички сте много възмутени, но кой знае вие какви сте! Сигурен съм, че между вас тук коментиращите поне 75% също няма да си мръднете пръста да помогнете на припаднал човек на улицата, но иначе тук се правите на много възмутени. Всички ревете, че в болниците ви гледат като натрапници, че полицай, политици, магистрати и т.н. са корумпирани, но най-лошото е че вие сте същите! Всички сме продукти на това общество в което не липсата парите е основния проблем е нашето увредено мислене!

60

DoktoriteNe

преди 13 години

Ne e vjarno che vsi4ki svestni doktori emigrirat. Az popadnah na mnogo dobar lekarv ISUL. PAri ne mi e iskal i si svarshi rabotata mnogo profesionalno. Taka che kojto kazva che tuk sa ostanali samo nekadarnici, korumpirani i alkoholici NE E VJARNO! Ima i svestni, no sa mnogo malko i trjabva da znaete pri kogo otivate. Ne moze prosto taka da se hodi v bolnica, nali mozete da popadnete na nqkoj kasapin!

59

lokster

преди 13 години

"Медиците съветват линейка да се вика директно от телефон 150. В противен случай пристигането на спешен екип наистина може да отнеме половин час и вината няма да бъде на Бърза помощ, защото те са получили сигнала в последния момент."--Фактически, този телефон 112 за който са похарчени сума пари е напълно безполезен.Каква е ползата от него, след като за спешни случай е по-добре да се обадиш на 150?!?!

58

Анонимен

преди 13 години

112 направиха го колкото да измият очите на ЕС....Онзи ден стана нещо лошо тук в Казанлък разпитват чак вие кой сте роднина ли сте къф сте от каде сте

57

анонимна

преди 13 години

Миналата година ми стане зле. Обадих се на 112, не можах да се сетя за другия номер. Много бързо дойде линейката. Оказа се, че съм получила инсулт. Благодаря 112!

56

ДО БАЙ ГАНЬО

преди 13 години

DO #54 -Брат,спри да теглиш филми и излез на чист въздух.

55

Анонимен

преди 13 години

Емел *** внесе парите от нейното министерство в касата на ДПС и 112 кучета го яли.

54

Бай Дончо

преди 13 години

Към "Толкова епросто"-ПРОСТО КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО МИЛАТА НИ РОДИНА

53

Доктур иксперт

преди 13 години

Недопустимо е епилептик да кара кола,а още повече такси.А иначе,единствената помощ която може да му се окаже по време на криза е да му се пъхне някоя по дебела клечка между челюстите за да може да диша.Изобщо не е трябвало да се вика бърза помощ.

52

Анонимен

преди 13 години

"Медиците съветват линейка да се вика директно от телефон 150. В противен случай пристигането на спешен екип наистина може да отнеме половин час и вината няма да бъде на Бърза помощ, защото те са получили сигнала в последния момент..."А когато от 150 просто не го вдигат или затварят?Що някой не вземе да обяви GSM-a на Свети Петър, може би чрез него работа ще се позабърза!

51

Бай Ганьо

преди 13 години

А бе, в една далечна страна,където живеят *** и дебели хора, имат един телефон - 911. Когато се обадиш на него, едновременно тръгват полиция, бърза помощ и пожарна!!!! АКО НЕ МОЖЕШ ДА ЗАВЪРШИШ РАЗГОВОРА, БЕЗ ДА ОБЯСНИШ НЕЩА СМИСЛЕНО И ОСТАВИШ СЛУШАЛКАТА ВКЛЮЧЕНА, СЛЕД 30-40 сек., СЕ ПОДАВА ОТНОВО СИГНАЛ ЗА ПРОИШЕСТВИЕ И НАНОВА "ескадроните" (не червените) летят! Да е..а тия прости ***!