127

получаваш СИК

преди 13 години

Вотът показал, че като гласуваш за Бойко, получаваш СИК.

126

Българче

преди 13 години

Тест за интелигентност за II-ри клас:Гатанка: Що е то комунист-мафиот?Отговор: Бойко Борисов;-)))

125

Гуньо

преди 13 години

Брей... това вече е уникално.Даваш 100 млн за подслушване от парите на данъкоплатците; след това обаче ако случайно изтече някой компромат срещу тебе; казваш, че това са грешни пари... то бива наглост ама това е направо страшно...Или може би просто праща послание на опозицията - 'не ми пука, има хиляди тревопасни, които ме подкрепят'...

124

Jolie

преди 13 години

ГОЛЯМ ЦИРК, ГОЛЯМ СМЯХ, ГОЛЯМО ИЗЛАГАНЕ.

123

Смешко

преди 13 години

Пак сте в грешка.Гласуваш за ГЕРБ, получаваш цирк.:-)))))))))))))0

122

Арлекин

преди 13 години

Грешно похарчени пари били средствата дадени за компромати. Всъщност наистина няма нужда. Те сами си се излагат методично и качествено.За компромати - не, но за СРС-та - да.

121

Боко

преди 13 години

"Компроматите са грешно похарчени пари"Ах, Цецо Цецоооо, за това ли ти дадох 100 000 000 бюджет бе?

120

рггсд

преди 13 години

ОТ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА БЕШЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА ПОЛУЧИХ БОРИСОВ.ВОЛЕНЕ ВОЛЕНЕ ПРЕДАТЕЛЮ КУЧЕ ГНУСНО ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ ТЕ НАМРАЗИХА ДА БЛИЖЕШ ГАЗА НА ТОЗ МАФИОТ И КОМУНИСТ.

119

срам ме е

преди 13 години

ГЕРБ се подкрепя само от А та ка! . Нормален човек би се срамувал.

118

Анонимен

преди 13 години

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш АТАКА май вече е така и двама фюрера.

117

мишо бирата ми се об

преди 13 години

"Но аз твърдя с цялата си отговорност, че Бойко Борисов е престъпник, мафиот и е извършвал серия престъпления, че сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства, това правят и най-близките му авери, които го държат на власт. Убеден съм, сигурен съм, че ако не ме разстрелят ще излезе цялата истина на бял свят. И ще се тръгне от годините, когато той като една от най-зловещите мутри на прехода е организирал страшни престъпления като тартор на групировка - така се държи и сега, когато упражнява изпълнителната власт", продължи Янев.

116

кл

преди 13 години

другарите които наслагаха минусите за атентата НЕ СА НИКАКВИ БЪЛГАРИ,А ТУРСКИ МЕКЕРЕТА

115

Анонимен

преди 13 години

Тези от СДС огладнеха яко и се чудят как да изкарат пари , но Божйко им разказва положението .Дано само Бойко помисли за пенсиите и заплатите защото му се клати стола яко от народа .

114

Анонимен

преди 13 години

125Ми то само луд може да казва истината:)))))))))))))

113

болен

преди 13 години

кболен към боко..кво става да метам ли кюфтетата по матрялът, гуми, ли да пукам, пенсионери ли да бия, или с *** да бутаме на българите къщите? остави ва дай да пием по една бира.

112

кл

преди 13 години

Оставям тези три реда, за да може всеки българин да си допише отношението към атентата, жертвите и извършителите. Да вземе отношение към едно планирано насилие, заложено в основата на една терористична организация и нейния непокаял се приемник. Нека всеки българин вземе разумно и дълбоко премислено решение и заложи на морала, за да не получи същата мярка от същите хора. Включително и като тези, които преди избори пищят и лъжат, че дядо им е убит от комунистите, а на 16 април се свиват като еи гургули и мълчат като зам. председател на БСП след деветата водка.Поклон пред невинните жертви на атентата от 16 април 1925 г.Нагоре

111

Анонимен

преди 13 години

Народа си иска Бойко

110

Василев до Спонги

преди 13 години

Аз ако бях на твойто място щях да се срамувам,че Иван Костов гласува в един отбор с БСП и ДПС!Аз като Ви разправях,че Иван Костов колкото е умен толкова и коварен,внедрен от бившите тайни служби!Ето ги цветовете на тройната опозиция:Бяло(ДПС)Синьо(СДС,ДСБ)Червено(БСП),цветовете на Русия,милата им матушка Рус.Май по времето на ОДС е имало 5 повече агенти отколкото сега!

109

да ама не

преди 13 години

КЪМ 122 ДА НО Е ЛУД

108

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ще Ви докара Костов -------- НЕееееееее ГЕРБ ще Ви докара Сидеров!