74

Анонимен

преди 13 години

78Да ви оценя вас с + или -:))) Моля ви! Все още уважавам себе си:) Плюсчетата и минусчетата оставам на вас:)

73

Анонимен

преди 13 години

Какъв полет на мисълта се наблюдава от един съфоромец:) Мисълта му стагна до дежурното "червен драскач":) Ако перифразираме този израз в съответствие с новите политически реалности се получава "герберов дрискач":) Грубо, но в тон с реалността:)

72

Dan до 74

преди 13 години

Ти пък какво се правиш ,че не си ми видял ника в коментар 13 и не си нацвъкал два три минуса, чакай да ти го припомня Абе нещо ми се губи едно изказване това на Яне Янев -"Пари не съм вземал не са ми предлагали сам взех решението да оповестя СРС-тата които не са манипулирани, готов съм да се подложа на детектор на лъжата в България или чужбина!" А на Вас губи ли Ви се?

71

Петър

преди 13 години

От всичко стана ясно, че ДС се е просмуквала навсякъде във властта през последните 20 години и сега когато дойде едно различно правителство, се опитват да го свалят с методи на ДС. Но преди 89-та ДС ако е работела за интересите на страната, след 89-та ДС работи само за себе си. Обсебили са цялата държава. Сега ако не им дадем отпор ще ни грабят и обсебват години напред.

70

Анонимен

преди 13 години

Във връзка с коментар 65, Платения червен драскач ти колко взе бе? Тия са дали милиони, ти да не лапна трохички. Ай,ай, ай слабо...

69

Аз

преди 13 години

Всичкото вчера беше голям цирк, но определено Янка имаше страшни сексуални сърбежи.

68

Анонимен

преди 13 години

73Оооо! Необвързания и обективен коментатор се появи:))))))))))))))))))))))))))

67

Dan

преди 13 години

Нещо Гоце ми се губи, да ли защото си пази АБВ-то да не грипяса от тия СРС-та?

66

мдааа

преди 13 години

Нали го знаете вица за проститутката дето след сеанса викала на клиента си,,,ааааа пари на ръка не мога взема,остави ги на шкавчето,, та тез да ги приказват тия приказки в детската градина.

65

Анонимен

преди 13 години

65Уаййй душичка мамина! Че кой ще даде толкова за свалянето на Борисов, като той сам си го прави! Въпрос на враме е:) Те и щяха да го убиват, но...разгеле, отърва се:)))))))))))) Бе кой може да пипне шотландските бойци Цвъ Цвъ и Боцето бре:) Единият има черен колан и с него си връзва гащите, другия може да прави стойка на глава и така си е взел изпитите:))))))))

64

Idiot

преди 13 години

Ако ви предложат 200 000 кинта, ще ги вземете ли?за да гласувате както ви кажат+ за ДА (ще взема)- за НЕ(нама да взема)ППАз ги грабвам от раз!

63

Анонимен

преди 13 години

Ръката която храни тези от Герб не е ББ, а народа.

62

до 65

преди 13 години

Като казваш, че олигарсите са против Бойко Борисов да те попитам - Цветелина Борисловова включваш ли я в това число ? :)И защо да са недоволни олигарсите от Борисов ? По време на неговото управление до тук бедните станаха още по-бедни, а богатите-олигарсите още по-богати !

61

123

преди 13 години

Бит и ***н кога са си признали, че и тези ли? Цялата ситуация много ми прилича на описаната от Алеко в Бай *** ..., нищо не се променило за повече от 100 години, за жалост ...

60

Анонимен

преди 13 години

64че естествено е! Един губи, друг печели:) Сега печелившите ги видяхме от разговора на Таанов с Борисов:) Народът е призван да ръкопляска:)

59

Анонимен

преди 13 години

Милиони били дадени до момента за платени публикации срещу правителството, вадене на компромати, подслушване, следене, събиране на подписки, организиране на акции и кампании. Сделките се договаряли най-чество в намиращи се в центъра сладкарници, лоби-барове, ресторанти. Кой има интерес от всичко това? Разбира се, Алексей Петров и свързваните с него лица от подземния свят, мафията, престъпните групировки, ДДС секторът, поръчковите магистрати, опозицията, свързана с мафията, президентът Георги Първанов основен двигател на задкулисната война, олигарсите, кукловодите от Държавна сигурност

58

Анонимен

преди 13 години

Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. На повече от 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина, пише в. "Торнадо". Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. Десетки милиони не влязоха в касите на Пещера, Карнобат и др.

57

Анонимен

преди 13 години

Разбирам мъката им! Защо не вземат да седнат в групата на ГЕРБ и да се приключва:)))) Тагарински и него да не забравят:) Защо се мъчат тези хорица ами не постъпят честно!

56

1984

преди 13 години

Всяка трета проверка за това кой с кого общува в интернет и по телефона става без разрешение на съдия. Поне 10 000 частни комуникации са били проследени от службите и прокуратурата само за първите 7 месеца, през които действат новите правила в Закона за електронните съобщения (ЗЕС).Те бяха приети след граждански протести и дълга битка на правозащитниците за съдебен контрол. Данните бяха изискани от прокуратурата и осемте най-големи районни съдилища в страната по реда на Закона за достъп до обществена информация.Когато МВР и службите искат да получат от интернет доставчик или телефонен оператор информация с кого е общувал даден абонат, за колко време и къде се е намирал, не могат да го направят без разрешение от съдия. От 10 май 2010 г., когато влязоха в сила тези правила, до 1 декември 2010 г. в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново и Плевен службите са поискали 7214 проследявания.Широка формулировка в ЗЕС обаче позволява на прокуратурата да изисква директно трафичните данни за комуникациите по телефона и в интернет без съдебен контрол. Въз основа на нея главният прокурор Борис Велчев е издал указания, с които разпорежда на подчинените си, че когато е образувано разследване за престъпление, не трябва да искат съдебно разрешение.Така без санкция от съдия само за 7 месеца обвинителите са изискали 2767 проследявания на комуникации. Според адвокат Александър Кашъмов никога не е била обсъждана идея да се либерализира режимът за следене на разговорите, както се е случило на практика.

55

JollyRoger

преди 13 години

На детектор!!!То ще бъде като екскурзия нали държавата ще плаща. Тамън с такси водомер, електромер да се сложи и една депутат. Стига вече бъркакали в собствения си джоб!