160

jiko

преди 13 години

mnogo glupav narod v taz bg

159

КПСС

преди 13 години

Къде намеси гиганта с глинени крака пък ти? Преди 20 години единствените спогодби, в които участваше СССР, бяха за внос на евтина пшеница за производство на долнопробна водка за пропилото се, проституиращо и продрусало се свое население...

158

Анонимен

преди 13 години

И кой му беше личен бодигард, май забравихте вече ... един, дето преди това беше личен бодигард на Тодор Живков.

157

Nakazanie

преди 13 години

Цар ли??? Мамичката ти.....заслужаваш бавна и мъчителна смърт, *** продажно.

156

Анонимен

преди 13 години

КОМУНИСТИТЕ АКО МИ ПЛАТЯТ СТО БОНА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ .А С ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ МОГА ДА ИЗЧЕЗНА ЗАВИНАГИ ОТ БГ ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН

155

Веска

преди 13 години

кой пише от негово име? той не е в състояние да съставя изречения.А пък кой го доведе в България? С кого беше съдружник преди да дойде в България?Най-малко този има право да говори за България, от която толкова много засмука и продължава.Пък и не си заслужава да му се отделя внимание на атози, който съди държавата ни.

154

Amenhotep

преди 13 години

"Страхът от тероризма..."***Ей тоя не е нагъл ... абе мошенник, ти не управляваше ли заедно с две ТЕРОРИСТИЧНИ ПАРТИИ - едната взривявала църкви, а другата влакове, гари, хотели и сладкарници? Симеон-Хасан - Цар на Афганистан!

153

Анонимен

преди 13 години

Не зная друго, но българинът живееше най-добре, именно по времето на НДСВ. Сега да не живеете много добре, промити мозъци.

152

до вси4ки мастии

преди 13 години

не нападайде царя а защитавайте каузата за която говори... шибаняцииначе ще си влачи народа родни и чужди пранги.

151

Pisna mi

преди 13 години

Carche, az na pogrebenieto na Ilia Pavlov ne sym hodil. Ti pomogna da ima prestypnost i pozvoli na rezacite da si veiat bairiaka. Aid ev levo begai sega. Ne si ni potreben.

150

Анонимен

преди 13 години

МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ КОЙ ГО ОХРАНЯВАШЕ ..... ДС,ТОГАВА ТАКА ЛИ МИСЛЕШЕ

149

Плешива крадлива...

преди 13 години

Тоя проклетник има очи да се показва пред нас още 800 дена за да ви оправя ,точно така наистина ни оправи в буквалния смисъл,надявам се да му се върне тъпкано на тоя дойде *** и най вече да заграби още малко от това което никога не е било негово змия проклета-как беше когато му дойде времето

148

Анонимен

преди 13 години

Недейте да плювате духовния баща на Бойко Борисов.

147

Анонимен

преди 13 години

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПОДСЛУШВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

146

w

преди 13 години

А теб, царчок, кой те докара в България? Кой назначи живковия гард за главен секретар на МВР, въпреки протестите на демократите тогава?

145

Българин

преди 13 години

И дайте да се разберем - България е член на ЕС по силата на споразуменията за нова подялба на света между СССР и САЩ още отпреди 25-30 години, а не заради заслугите, на който и да било български политик !И Азис да беше министър-председател на България, пак щяха да ни приемат в ЕС заедно с Румъния. Просто такива са договорките.Стига сте го величали тоя Симеончо ... Той издигна Боко, а сега критикува милиционерщината и нарушаването на човешките права !Лицемер !!!

144

Emigrant

преди 13 години

Tozi go misleh za politicheski trup , zashto li oshte go pechatat?

143

Мишо Бирата

преди 13 години

Малиий, ама гнусно изчадие е тоя мадридски плъх!

142

inatut

преди 13 години

Дядо му са го взели от кръчмата и са го направили цар..от там нататък всичко друго си е следствие.Да имали сме договорки, но не са спазени. Тръгва ли се на 4 фронта? Междусъюзническата война е била излишна..

141

лелей

преди 13 години

"Успех на правителство се мери с мандатите ,които изкарва ,а такова "успешно" в Бг все още няма,ама виждам че МониЗАра или Келипира все още ти липсва май и ти си намазал покрай него а?"Че то бай Тошо изкара бая мандати .