217

Истината

преди 13 години

Иван Костов е протеже и творение на Андрей Луканов! Вота с гласовете на БСП няма да мине, но с 3-тата колона на БКП - тия от т.нар. ДСБ може и да мине..

216

АСИ

преди 13 години

МНОООООООООООГО СИ ПРАВ.

215

Така си е!!!!!!!!!

преди 13 години

Най користният ***,след Бай *** е този црънчо!

214

Силно не вЕрващ

преди 13 години

Костов да обясни какво прави 2 години в школа на КГБ в СССР..............не вЕрвам, че е руски агент, а вие :)))

213

манго иван до 227

преди 13 години

Илено,ти ли си *** мискинке? Кой беше Стамболов-от драгалевци ли е,от мойто управление намаза ли,плати ли си?!

212

dedo

преди 13 години

Всъщност г-н Борисов има много полезни ходове:1. може да им покаже публично среден пръст на РЗС и да им каже да си е*ат м*** (не се чете)...

211

Анонимен

преди 13 години

ДА ТАКА Е

210

Анонимен

преди 13 години

Най-добрият български политик от времето на Стамболов е КОСТОВ, харизматичен, честен, истински патриот, интелигентен с поразяващо противниците си красноречие. Хората го обичат и вярват в него, именно заради тези и много други добродетели. При неговите изказвания няма измислици и празнословие, всичко което казва, веднага го подкрепя с цифри и факти. Истински държавник!

209

Анонимен

преди 13 години

Вътрешният министър Цветан Цветанов не отрича подслушването. Нещо повече, на 13 декември той казва, че няма недосегаеми и спрямо всеки, който извършва престъпление, уронва престижа на държавата или участва в корупционни практики, ще бъдат приложени съответните мерки, включително използване на СРС.

208

сакам власт

преди 13 години

Другарят Гаргамел пак мучи,явно на костовица фондацията е на червено?!!! И на *** му фирмите са зле-нема нагласени конкурси!

207

мафиот от Драгалезе

преди 13 години

Дон Джовани Костовезе,мафиот от Драгалезе,капо де ла тути капиГном *** му крепиала Боци яко ги затапи.

206

Анонимен

преди 13 години

Шенген ще го гледаме през крив макарон. Хлябът поскъпна. Олиото и то. По селски хоремагове Бойко Борисов все още гледа от предизборните плакати и синият фон, оплют от мухи, радва окото на верноизбирателите

205

Анонимен

преди 13 години

разрешавам комунисти, социалисти, агенти на ДС и останалите *** да се изпотрепат - започнете сега!

204

Анонимен

преди 13 години

Най-добрият български политик от времето на Стамболов е Борисов, харизматичен, честен, истински патриот, интелигентен с поразяващо противниците си красноречие. Хората го обичат и вярват в него, именно заради тези и много други добродетели. При неговите изказвания няма измислици и празнословие, всичко което казва, веднага го подкрепя с цифри и факти. Истински държавник, уважаван и приеман навсякъде по-света, много от водещите политици в Европа му станаха приятели, Путин и той го харесва. ФАКТ!

203

Анонимен

преди 13 години

Ауу малеууу, ама тоя гн_сен Мавър има нахалството даже да говори. Всяко негово изказване обслужва интересите на ДС, защото той самия е агент на ДС. Беше назначен от тях за демократ, изпълни перфектно поставените му задачи от ДС и им осигури безпрецедетното ограбване на държавата. Самият тоя се облагодетелства с над 600 МИЛИОНА от приватизацията за 1 лев. Даде за жълти стотинки телекумоникациите и Енергото на чужденци и сега тоя ГЬОН СУРАТ има безочието да се показва и даже да дава съвети. НАГЛЕЦ

202

D-R KARAMITEV

преди 13 години

CHAO, CHAO MY BOIKO, VREMET TI IZTE4E!!!OTIVA6 SI DRAGI I SAM SI SI VINOVEN.KOITO KOPAE GROB DRUGI MU SAM SI PADA V NEGO. SRSTA I RAZNI "LAPACHI", "NAGLI" I KAKVO SE OKAZA, CHE VITE STE "NAGLLITE LAPACHI?.MALKO LI SA VI 2 MILIARDA OT KONTRABNDA?KAKVO STAVA S TEZI PARI, KUDE SA? JASNO E EDNO, RAZDELILI STE SI GI I SEGA MAIKATA SI TRAKA, TREBVA DA SE PODAVA OSTAVKA.AKO NE, NIKOI POVE4E NEMA DA TI POVERVA, SAMO TEZI KOITO LAPAT S GERB. SORRY ZA GERB, DOIDE S NADEJDA, ZAMINAVA SI S IZMAMI.

201

до ХХгений

преди 13 години

Хмм, явно си доста лесен за манипулиране...

200

селяндур

преди 13 години

Защото сме българи...1. Обича да е номер едно.2. Не обича да му дават акъл.3. Обича някой да му свърши работата.4. Да се гордее с миналото си.5. Да злепоставя другия.6. Да говори зад гърба на някой.7. Да пие ракия и вино.8. Да яде пържоли.9. Да не гласува.10. Да се оплаква.11. Да работи само в краен случай.12. Да излъже някого.13. Да се преструва.14. Да е широко около него.15. Да се прави на велик.16. Да не уважава децата и старите хора.Следва продължение(общо 75)

199

c

преди 13 години

ЕК чака отговор от Министерството на правосъдието дали подслушванията са законниТова заяви днес говорителят на Комисията Марк Грей, предаде БТА.Миналата седмица ЕК официално поиска от България повече информация за изнесените в последните дни записи на разговори на шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов.Той подчерта, че Еврокомисията не е определила срок за получаване на отговора, но допълни, че Брюксел разчита на бърз отговор, съобщи и БНР.Според говорителя е "преждевременно" да се говори дали проблемът ще бъде отразен в междинния доклад на ЕК за България в изпълнение на механизма за сътрудничество и контрол. Преди това трябва да бъде получен и анализиран отговорът на българското правителство, заяви Марк Грей. Той допълни, че датата за публикуване на доклада още не е ясна.Грей отново отбеляза, че проблемът с разгласените в медиите разговори е "вътрешен" и освен това Еврокомисията не иска нито сега, нито в бъдеще да коментира "свързан с твърдения случай".Според него работа на българската прокуратура е да установи дали записите са направени законно, с одобрението на съдия или не. Отговорът на този въпрос комисията очаква от българското Министерство на правосъдието.

198

Анонимен

преди 13 години

100 % фалшиви записи - гарантирам