1177

Анонимен

преди 13 години

Ибрахим - "Щото ако такива *** дойдат на власт, спукана ни е работата!", че от кой зависи това дали ще дойдат, нека помислим малко

1176

Ибрахим

преди 13 години

С нетърпение очаквам президентските избори! Искам да видя колко човека ще гласуват за Алексей Петров, дето до преди година движеше като най-голяма мутра с 2 бели Кайена в центъра на София! Дето отвличаше, държеше ***, мамеше, грабеше, биеше убиваше! Това ще бъде официалното преброяване на безмозъчните хора в България. И колко ще гласуват за тоя откачалник Яне! Щото ако такива *** дойдат на власт, спукана ни е работата!

1175

DED

преди 13 години

Не народ, а стадо !!!

1174

Ибрахим

преди 13 години

пък то как си личи че има тука 5-6 човека дето са или от БСП или от филиалните й РЗС сложени! Шматароци ,тия записи не показват нищо кой знае колко притеснително. Очевидно Мишо Бирата е плащал на предните власти, защо мълчите за това!!!! Колкото до тези, лиценза му е отнет и после върнат по закон. Какво да направи ББ, да го разори ли? Еми нали после ще имаме още хора на улицата? Мислете малко с тези глави, трудно е, но опитайте, струва си!

1173

Анонимен

преди 13 години

Бойко е помогнал на бизнеса да се развие, щото ако затворят бирената фабрика, тогава кво правим? Ъ? Това е грижа за българския бизнес. Човещинка, някак си.

1172

Анонимен

преди 13 години

Много коментари, много мнения. След седмица всичко по тази тема ще е забравено и ще коментираме поредния скандал. Незнам защо в тази държава няма граждани, а само коментатори............

1171

БГ

преди 13 години

Бойко, к'ва е тая бира, ***? Е не, тоя път наистина ще отидем да му я треснем в главата! Защо ще ме прави на *** той мене, бе! Ще ме цака с нелегална бира!

1170

Анонимен

преди 13 години

С Бойковити СРС-та по Бойковата глава. 100 милиона за подслушване?!

1169

DFXFD

преди 13 години

Голям смях е когато чета Матросови коментари, че видите ли Първанов, Яне, Трактор, Багер, Сталин, Хитлер, Глобалното затопляне и прочие глупости били виновни, а ББ вода ненапита, СРАМ,СРАМ,СРАМ, хората са казали, когато СРС - то говори и слагачите на ББ мълчат !!!

1168

Marin

преди 13 години

KRAI izgorq mi glasat deto sam go podal ! ot sega natatak na kogo li trqbva da glasuvam -UJAS !

1167

Христо

преди 13 години

Ей така се е управлява България поне от 20 години вече. Винаги тя със компроматте са дърпали конците на вкички управляващи - сега просто всичко излиза наяве. Което значи че всички управляващи имат кирливи ризи и някой който им ги пере - а понякога и старателно пази :-) Предишнте - следващати все ще са такива за жалост.

1166

Ники

преди 13 години

До вчера бях фен на ББ, вече не съм ! Не вярвах, че той е такъв. Много жалко. Сега вече найстина падна в очите на хората.

1165

patriot

преди 13 години

Boiko , uuuuuuuuuuuuu

1164

dfxdf

преди 13 години

Добро утро, аааааааааааааааааааааааааааааа, ББ още ли не е подал ОСТАВКА ???????????

1163

Gabi

преди 13 години

Депутатът в НС и лидер на РЗС и Трактора в продължение на една седмица пощуриха Бъл гария с публикуваните записи на разговорите на първите държавни мъже. Те показаха, че 4-5 чове ка, умело използувайки истини и неистини, могат по поръчка или по собствена инициатива да очернят когото си поискат и както си поискат. Премиерът и вицепремиерът, показвани често от камерите на заседанието на НС в петък, представляваха отчайваща гледка - смутени,притеснени, сломени от наглостта на "петорката на българския Блейк". Единственият,който дръзна да се състезава по красноречие с Янето, беше артистът Л.Нейк ов от "Комиците", който прокле събеседни чката си от скеча с думите "Дано ти стане зет Янето, да се ожени за дъщеря ти и да й изневери със сина ти!" С тези думи може би той показа как трябва да се реагира на клевета, в съответствие с правилото "На война като на война!"

1162

Анонимен

преди 13 години

Цецо не е бил агент, той само е работил в 7-то на ДС!

1161

Анонимен

преди 13 години

Хахо, ходи в килийното, за да те научат на български!

1160

Анонимен

преди 13 години

"Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам"А Бирата с колко пачки ще се отплати?

1159

...

преди 13 години

AMA NAISTINA TRQBVA DA SI MALOUMEN ZA DA POVQRVASH CHE TAKIVA RAZGOVORI SA SE PROVELI ? NAGLASENA ISTORIQ E TOVA, SAMO CHE TEZI KOITO ISKAT DA VZEMAT VLASTA PARVO SA NESPOSOBNI, POSLE SHTE NI IZXVARLQT OT EC AKO IMA SMQNA NA PRAVITELSTVO VAOBSHTE,. AMA PRESTANETE DA SE ZANIMAVATE S GLUPOSTI,I DA TORMOZITE BOIKO, AZ KAZVAM KOI SHTE UPRAVLQVA I AZ KAZVAM CHE SHTE E BOIKO ILI NIKOI I VI OBESHTAVAM CHE AKO NE E TAKA KAKTO AZ ISKAM VSICHKI UMIRATE I NQMA DA MI E GAL ZA VAS, TAPI KO#ELETA.

1158

кроко

преди 13 години

На мен ми харесва развоя на събитията.Как иначе бързо и точно щеше да се компрометира Бойко с фактически материал ? Много ударно изпълнение на Първанов,Цветанов и прочее...