9

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че сме свободна държава!!!Не бяхме такава когато назначенията ставаха по телефона, но никой не знаеше за това. Когато масово се подслушваше и враговете на Партията заминаваха директно в Белене, а днес подслушването се използва за да бъдат уличени корумпирани политици, лекари и пр...

8

Анонимен

преди 13 години

У нас се спазват само правата на Боко Тиквата да слухчи като копой, на Цецо Лъжецо да си купува имоти с мафиотски пари, на Цецка Бориславова да краде законно чрез сибанк, а на останалите баламурници в тая държава-правото да търпят като ебани *** всичко това.

7

Желев

преди 13 години

Свободни медии ? Свободно пишат това което им кажат. А иначе сме независими - нищо не зависи от нас.

6

Патоанатома

преди 13 години

Не трябва да се съобщава истината на неизлечимо болните....

5

dedo

преди 13 години

Далечната 1985 г. е. Американец си говори с руснак.- Не мога да разбера как издържате тази цензура на изразяването на свободното мнение. Ето, аз например нямам проблем да изляза пред Белия дом и да кажа, че Роналд Рейгън е ***.- И аз нямам проблем да изляза на площада и да кажа, че Рейгън е ***. - отговорил руснака.

4

Ела

преди 13 години

Заключението на тази организация следва да се предаде на националния център по наркомании или на консилиум психиатри. Нормален човек, запознат със ситуацията в България, няма да напише такова дори мъртво пиян.

3

Анонимен

преди 13 години

Държава в която самата държава репресира хората родени тук, не е никаква свободна държава. Държава която толерира ромското население за сметка на нормалните честни истински българи не е свободна държава.

2

?

преди 13 години

Колко ли платиха от бюджета та да ни обозначат като "свободна" държава на "картата на свободата"?Дянков, кажи си!

1

Иво

преди 13 години

Ъхъм. И парите ни стигат да сме неззависими. Изобщо всичко ни е точно. :)