101

онбашията

преди 13 години

не мисля че на гърция и ирландия им е "излязло през носа", точно обратното - благодарение на страха да не рухне еврото сега могат да развият немислимо висока наглост и да си карат на кредит върху кредит. ако не беше еврото никой нямаше да тръгне да ги спасява. излязло е през носа на германеца че ги влачи на гръб, а на тях им е добре от еврото.

100

Анонимен

преди 13 години

Някой тука наскоро хвалеше Естония, че виждаш ли бутнали паметника на Съв. армия и сега ги приеха в Еврозоната. Май ще се окаже ,че зря са го бутнали.

99

Анонимен

преди 13 години

Оставете руснаците, рано или късно, ще се оправят. Имат ресурси-и финансови, и в хора. Да се върнем към чехите: винаги са били разумни и прагматични. Живеят добре- и при капитализма, и при социализма магазините им бяха пълни. И сега ще намерят най-разумното решение. Работят и искат да се радват на живота. Да му мислим ние с гайдите!

98

85758

преди 13 години

Тука не става въпрос само за голяма или малка държава, а за държавническо поведение. Видяхме докъде бяха докарали Русия Горбачов и Елцин.

97

56

преди 13 години

Прав е , но за Чехия. Я вижте колко вече дължат икономиките на южното крило на ЕС на централните икономики на ЕС. Тия ги поробиха без война. И ще продължат. А къде е Великобритания в цялата тази игра?

96

Харон

преди 13 години

Лодката е стехната и просмолена,греблата са нови...Идвайте останки на Еврейският Съюз,готов съм да ви превозя през Лета...

95

ВАНГЕЛИС

преди 13 години

Горбачов и Буш-ст. се договориха през 1988 на самолетоносача в Малта именно на това- Конвергенцията на Елита на двете ''противници-врагове''=Обединяването им за сметка и срещу тези,надолу по пирамидата и наи-вече за унищожаване на социалното,хуманното и справедливостта.

94

Анонимен

преди 13 години

Do 144: Germania :)Kato 6te si zadavame vaprosi kaji mi kakva e pri4inata Germaniq da uspqva da podarja takova visoko nivo na iznosa si ? Hint: Ne e nito evtina nito ka4estvena produkciq :)

93

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 13 години

КОНВЕРГЕНЦИЯ=СЛИВАНЕ НА ЕЛИТИТЕ.под диктата на Римския клуб,високите масони и Билдербергите, в услуга и интерес на САЩ и частните банки=FED.ZION-истинският владетел на СащКакво си мислят китаиски милиардери-арабски-американски-руски-европеиски-бразилски-индииски САМО ЕДНО КАК ДА ЗАПАЗЯТ ИГРАТА ЖИВА И ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАК,ДОРИ И ПОВЕЧЕ,ЗА СМЕТКА НА МАСАТА-ПЧЕЛИЧКИТЕ,БЕЗ ТЕ ДА СЕ УСЕЩАТ!

92

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно е прав човека.

91

Илюминат

преди 13 години

Много специалисти гледам - и от монетарна политика разбират, и от комунизъм...Само един въпрос: Коя страна от ЕС ще спечели най-много от сегашните дългови кризи? Айде капацитетите замислете се малко ... Един жокер: Явно каквото не става с военна сила, става с икономическа...

90

Анонимен

преди 13 години

Един много,много умен мъж:)

89

Анонимен

преди 13 години

Ne moga da gi razbera dqrjavite deto plachat protiv evroto. Ako ne go iskat da ne go priemat. Nikoi ne gi kara chehite da sediat v EU - spokoino mogat da izliazat shtom ne im haresva - nikoi ne gi e vqrzal. Sqshtoto vaji i za Gqrcia, Portugalia i ne znam oshte koi. Kato mojete opraviate se sami be hora, nikoi ne vi e natisnal da vzimate ot niskolihvenite evro-krediti.

88

Бореца

преди 13 години

Прав е Вацлав Хавел!Наистина еврото се оказа много лоша идея и ненавременна за съжаление!Първо трябваше да се изравнят стандартите на живот във всички страни-членки и тогава да се премине към обща валута,а после трябва да се направи политическа реформа от федеративно държавно обединение към конфедеративна държава с общ президент,правителство,обща банка и единни закони и конституция за ЕС като изцяло се ликвидира месното законодателство,а в досегашните държави да се избират губернатори!

87

Анонимен

преди 13 години

оп оп оп средствата дадени за армията в Русия през изминалата година колко са ... скромните 59 милиарда долара ...леко да не си глътнете езичетата

86

масон

преди 13 години

Лека нощ на всички.

85

масон

преди 13 години

Колкото и да го плюят Путин (западната пропагандна машина) - умело ръководи страната си и си знае интереса! Това не може да му се отрече!!!

84

масон

преди 13 години

До 127Като каза Путин, се сетих, че преди няколко дни (преди Нова година една нощ) чух по чуждестранно радио за гласувани бомбастични милиарди за пълно превъоражаване на армията, строежи на хиляди километри магистрали, търговски споразумения с Китай, при които разплащането ще става с национални валути! Т. е. ще се заобикаля долара. Нашия *** 5 години ще прави пиар с няк'ви си 40 километра, малкото човече неотдавна откри най-дългата новопостроена магистрала в Русия! Без много приказки....

83

масон

преди 13 години

До 127Точно. Един такъв ни трябва на нас, но не го виждам ....За съжаление. Боко се прави на страшен, но (съдейки по действията му) е слуга и клоун. Не можем да очакваме революционни и генерални промени към по-добро в държавата ни от жалко подобие на възпитаник на старата мафиотска /тоталитарна/ школа!

82

Анонимен

преди 13 години

Комплексите са ми дори прекалено открити :) . Не е необходимо да ги крия :)