1355

наблюдател

преди 13 години

до умопомрачените - желаещи да разрушат или преместят паметника на Съветската армия- дори и в мислите Ви нетрябва да искате това да се случи. Има заклинание - всеки дръзнал да разрушава паметници ще го сполети голяма беда до 9то коляно.Вижте какво се случи с човека подписал заповедта за разрушаване на мавзолея.Ние Ви го казваме , а решението си е ваше.

1354

Камен

преди 13 години

Журналистът Иво Инджев е завършил Московския държавен университет и е специалист по История на арабския Изток. С указ на президента Желю Желев беше назначен за главен директор на БТА през 1990 г. Та същото това куче , по умните от вас знаят какво се учи в Московския Държавен Университет е и доносник с кодовото име Йвайло, защото съдружник в службите не е разузнавач а доносник! Чудно ми е сега за кое разузнаване храчи!

1353

Камен

преди 13 години

За тези умните в чужбина дето са демократи и капиталисти, само един съвет от мен учете Турски, защото след 30 години когато искате да се върнете при мама, българския ще е 2-ри език, а сестрите ви ще се женят за *** и ще носят забрадки. Докато ни асимилират Европа ще ни поучава на толерантност и търпимост, етническа, верска и полова най-вероятно. За да не стигнат при тях ще трябва да си живеят при нас. Жалко само че 500 години Българи и Сърби спряха Турското нашествие на запад.

1352

Камен

преди 13 години

Какво ни даде Европа? Санкции , забрани, поучения, предателска гяурска зган има много в тая държава, след 20 години няма да има Българи а *** и мохамедани, кой ще ни освободи тогава, няма да са руснаците няма и Европа да го направи, изчезвали са държави и пак ще изчезват. *** не разбрахте ли че Европа даде на Турция това парче земя с което претендира че е в Европа а не Руснаците. *** такива не разбрахте ли че ние сме под Европеиско робство вече а скоро и под Турско.

1351

Камен

преди 13 години

Не лайте кучета срещу руснаците защото те са тези които идват на море с по 6000 евро в джоба а не пенсионери шваби от социала....Ето и по темата на тоя предател Инджев и групичката му заради която Белене е нужно да заработи отново.Русия освободи България от турско робство, като даде свидни жертви 200000 убити и ранени. *** народ - слаба държава!

1350

Анонимен

преди 13 години

Никога не сме били с фесове и нямаше и да бъдем.

1349

sss

преди 13 години

Имаме история рушим си я!!! Имал ли значение кой е построил паметника? Кой ще оспори че ако не е била руската армия още щяхме да сме с фесове. Една македония се хвали с историята дето я няма изобщо, а ние българите искаме да си я затрием!!! Ми дайте да направим паметник на Боко и след 2 години като падне от власт да го махнем. Осъзнайте се!!!

1348

Андрешко

преди 13 години

до1202Май не си прочел както трябва.Ама какви ги говора,на тебе ти четат Ти не четеш.

1347

Т-95

преди 13 години

Да, рядко се е къпал, защото постоянно е воювал, за разлика от теб.

1346

Без (платен) обяд

преди 13 години

Загиват около 750 цивилни и военни, ранени са 700 души, напълно разрушени са 463 сгради, включително Народният театър "Иван Вазов".

1345

Без (платен) обяд

преди 13 години

На 10. 01.1944 г. София преживя една от най-тежките си бомбардировки от съюзническата авиация - ударите са два, през деня извършена от 180 американски, а втората е през нощта от 80 британски самолети.

1344

Анонимен

преди 13 години

ми да, щото пък е задължително да има , как беше, че не е за проумяване, паметник на американските летци, които са бомбандирали софия... логиката е желязна, нали?

1343

Анонимен

преди 13 години

ами себе си се мия, понякога и два пъти дневно. за разлика от съветския войник, който се е къпал един път в годината и то в реката.

1342

Анонимен

преди 13 години

Стамболийски е водил проюгославска политика, той е подписал предаването на Македония на сърбите. За ВМРО е бил чист предател.

1341

до 1558

преди 13 години

да не би СССР да ме е освободил от турците? И кои сме ние "вие"? Ти каква си? Рускиня?

1340

"Кунчев"

преди 13 години

Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Българско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.

1339

Анонимен

преди 13 години

Да Окачим Гоце, СерГей, Доган, Масларова, Р.Петк. Р.Овч., Мони Втори и всички знайни и незнайни войни на комунизЪма

1338

запознат

преди 13 години

А за да допълня знанията ти относно убийството на Ал. Стамболийски привечер на 14.06.1923г. ще ти кажа и кой е физическият му убиец, лично признал си греха, че е прерязал гърлото му - Александър Стамболийски е убит от скопския войвода на ВМРО Величко Велянов (Чичето).

1337

Без (платен) обяд

преди 13 години

Не Лески а Левски, му е прякора на Кунчев. Най-правилно решение ще вземеш, като сам се гръмнеш, и така няколко пъти.

1336

Анонимен

преди 13 години

Кунчев? Явно за поклонниците на нагайката и миризливия руски ботуш Васил Лески е "Кунчев". Виж, ако си толкова опасен, мога и да те гръмна?