545

Анонимен

преди 13 години

60 акта и 128 отнети точки. Егати *** дето ни карат. Не трябваше ли да му отнемат книжката още като са му взели 30-тина точки. И пет Бойковци да дойдат не могат да оправят тая скапана държава където на всеки е разрешено да нарушава законите както и когато си иска. Кучето скача според тоягата а в българия тояга просто няма.

544

до 545

преди 13 години

Вярно хвърлям си *** през терасата.......върху селчовци като теб.Заради селски *** не остана нормален град за живеене в България!Носители сте на най-лошите пороци и обноски,*** в града!

543

Анонимен

преди 13 години

таксиджиите са наи скапаните *** от народа ни . познавам доста сеедно една маика ги е раждала .. велики за куршум..

542

600

преди 13 години

Сигурно са се събрали 30 коли за отрицателно време

541

майтап

преди 13 години

Майтап хората в цялата страна в продължение на няколко месеца да не ползват таксиметрови услуги,за да им паднат малко човките на таксиджиите !!!!!!

540

Анонимен

преди 13 години

Таксиджиите са най гадното долно противно племе на земята. С тях може да се разбереш само с оръжие.А безумните милиционери за пореден път показаха как се кляка на някаква ***, но ако обикновени хора протестират ще ги смачкат от бой.

539

atanas

преди 13 години

obesnete mi kak 6te ima 60 akta pri usloviq 4e ima 39 kontrolni to4ki-po edna da mu vzemat na akt.................

538

Анонимен

преди 13 години

ами таксиджия и лекар,какво да очаква човек от двама негодници.

537

Иво

преди 13 години

От това което чух по новините за инцидента - заставам на страната на доктора (въпреки че и докторите са известни с бакшишите- подкупите) . Как може това 25 годишно *** да кара такси с толкова актове, криминално проявен при това? Защо не са му взели книжката? И най-накрая - може ли държавата така да кляка пак пред 10 таксита и бакшиша пред парламента? Язък за големия брой полицаи след като се сгъват пред няколко таксита - не редовите полицаи а техните шефове!

536

Предложение

преди 13 години

При всяко блокиране на път с таксита,/спряли повече от две коли на улицата / при инцидент. Да се глобява компанията със 100 000 лв ,а шофиорите на таксита участвали в блокирането с 5000 лв.

535

Анонимен

преди 13 години

същия случай като с онзи *** Стойчо Стоилов от Литекс.кой съм аз-кво стана.

534

стефан

преди 13 години

няма смисъл да защитаваме бакшишите,те са най-долната *** в бг. ако има свестни сред тях това е изключение!

533

Ingreadonca

преди 13 години

Та не знаеш ли? че точно милицията най-много на тях разчита при проследяването и преследването на един или друг обявен за издирване криминален престъпник, или несъгласен с власта. Всеки каквато и работа да има в големият град, таксито му е под ръка.В крайна сметка, бакшиште са очите и ушите на полицията, и в частност на власта, за да сондират нагласите на хората какви са, и са отличен инструмент за сплашване и обществен натиск, ако резултатите им на бакшишите се потвърдят, че са крайно негативни обществените нагласи срещу власта. И от там следва директният жълт натиск. Тук ще бъде ступан някой клиент под предлога че бил неизряден платец на раздутата му сметка, а причината е чисто сплашване. Там ще блокират движението за да покажат вижте ни колко сме единни и власта ни уважава, така че хубаво си помислете дали ще скачате срещу моята, но не и вашата власт. Съответно, на власта колко и е да мобилизира жълтурковците при едни размирици например, да се заграждат улици и пътища, за да не могат недоволните хора да достигнат до любимците на народа си, и да им раздадат полагащото им се поздравление. За това милицията си ги пази и си им прощава греховете на бакшитата. Защото колкото са оцапани, толкова са по добри и послушни агенти на пътя. Така че никой за нищо да не се учудва, защо си седят и си пушат цигарите съвместно, но инак за пред медиите излиза че има непримиримост по между двата лагера, милиционери и бакшиши, а най-потърпевши се оказват или клиентите, или останалите участници в пътното движение и за едните и за другите джигити на пътя.

532

GMG

преди 13 години

"Главният секретар на МВР и заместник-директорът на СДВР са провели разговор с изпълнителния директор на таксиметровата компания. Обсъдени са мерки за контрол и недопускане на бъдещи инциденти от подобен характер". Г-да от МВР, кой обсади НС: лекари или вашите познайници-бакшиши те? Защо пребихте през януари 2009 г. студентите, когато протестираха заради техен убит колега,а сега свалихте гарда? Кой следи за реда в София: вие или бакшишите? И защо говорите за опит за убийство, та това е неизбежна самоотбрана! Престанете да защитавате престъпниците!

531

Безпристрастен

преди 13 години

Таксиметровите шофьори са най -безкруполните крадци у нас.Преди 4 дни във Варна за маршрута от Катедралата до техникумите и обратно единият ми взе 5.6 лв ,а другият 3 лв.Реално разтоянието е не повече от 2 км.Бях претиснен и не исках да се разправям с тях ,но това е рекет

530

WTF

преди 13 години

На всичкото отгоре, жълтурковците се бяха събрали пред народното събрание да протестират!???!?! Не знам за Вас, но ако човечеца го осъдят аз лично ще ходя да протестирам, защото това вече е абсурдно. А бакшиша е и рецидивист, освен с актовете, е бил съден и за кражба и за незаконна таксиметрова дейност. Пълен абсурд и най-лошото е че не се знае кога и на някой от нас може да ни сполети същото. В главата да го беше целил, не с 'уса', а с калашник!

529

Dimitrov

преди 13 години

Ne e nujno da si selianin za da si seliandur. Az sam ot provinciata, skoro biah v Sofia poneje ucha tam. Ostanah potresen ot selianiata, mrysotiata i grozotiata navsiakade okolo men. OSHTE KATO PRISTIGNAHA NA GARATA I BIAH ATAKUVAN OT ABSOLIUTNO PROSTI I DEGRADIRALI TAKSIDJII KOITO NIAMAT ELEMENTARNO VAZPITANIE. Kato cialo Sofia se e prevarnala v neshto kato gadno geto, radvam se che ne jiveia tam

528

WTF

преди 13 години

Снощи като се прибирах от работа минах през мястото на инцидента и цялата история е леко абсурдна, бакшиша е слязъл и нападнал човека, който пътувал с жена си, и двамата лекари. Жената се опитала да ги разтърве и бакшиша я ударил, тогава мъжа стрелял с устройство тип 'уса' (тези като писалка с по 1 патрон за самозащита). На бакша нищо му няма те са като *** не умират лесно, а човека са го прибрали и ще го съдят за опит за убийство.

527

иванов

преди 13 години

вярно е че аргесията се разрасна до нечувани мащаби,след като премахнаха жителството и паплачта от провинцията наводни софия.И едно уточнение - сганта от провинцията дошла в софия,няма нищо общо с нормалните хора от провинцията които си живеят там .( лично познавам такива )

526

RINO

преди 13 години

Sofiiskia seliak deto si hvarlia boklucite v centara na grada prez terasata se obadii.