50

Анонимен

преди 13 години

много ми интересно защо давате минуси на 47 каже те ми

49

Анонимен

преди 13 години

Наистина, прав си - има и българи, които просперират през последните месеци и имотното им състояние се увеличава. Ярък пример за това е Цанко Цветанов, но все пак не всички имат щастието да са в близките до "Премиера" кръгове и да намажат от новата власт. Огромната част от народа изнемогва. Това е истината.

48

Анонимен

преди 13 години

Падат заплатите на нискообразованите и мързеливите. Не съм чул да падат заплатите на адвокати, стоматолози, банкови служители, зъботехници, лекари, архитекти и куп още образовани люде. Лузърите и *** да не търсят оправдание за наудачния си живот, а да си сядат на задниците и да се образоват!!!

47

Анонимен

преди 13 години

Изхвърли тези митничари, които не му снасяха и насади на техните места свои "доверени" хора. Контрабандата в България, основно на цигари се е увеличила 3.5 пъти в сравнение с претходната година. И това не е според доклад на "Позитано" и вечно виновния Станишев, а по такъв на IAPTF ако въобще милиционерската ти кратуна знае какво означава това.

46

Анонимен

преди 13 години

В България от година и половина заплатите постоянно падат. Това, което се увеличава е безработицата и престъпността. Не онази показната, шумно прокламирана по телевизията, а другата - дребната, наречена битова. Като ти откраднат лаптопа, телевизора и други разни нещица, за които си работил цял живот, много важно за Леярите, Метларите, Октоподите и Скаридите

45

Анонимен

преди 13 години

ха-ха, извадил България по кризата и надвил мафията, но само по страниците на платените медии и слугинажната журналистика. Не е зле да си заблуден, ама чак пък толкова

44

Анонимен

преди 13 години

Имал сам много подобни случаи и аз ... попадал сам на много светни таксижии и на големи *** също ... Това което сам забелязал е че СВЕСТНИТЕ са обикновено градски хора, често софиянци с висше образование които временно са таксита ... *** са или *** или селяни миришещи лошо, злобни и с ниска култура ,,, те никога няма да ти направят жест, и винаги ще те излъжат.Извод - помнете и потдържайте свестните и помнете и избягвайте ***.

43

Анонимен

преди 13 години

Боко изхвърли на улицата над 200 корумпирани митничари, данъчни и полицай! Да продължава така и през 2011, па ако е част от мафията!!!

42

Анонимен

преди 13 години

На фона на падащите заплати и пенсиии и качващи се данъци в половин Европа, дори не съзнаваш колко си прав:)))

41

изумен

преди 13 години

Току що научих , че цените вървят надолу, пенсията ми е увеличена, няма безработица. Ура, надвихме кризата. А що се отнася до мафията, че те сегашните не бяха ли част от нея. Та не разбрах, надвиха или обединиха?

40

Анонимен

преди 13 години

Кои са селяци те бе , *** ? Тези ,които дават работа и хляб на мързеливата ,но иначе претенциозна *** наречена бакшиши ? Мързеливи , нахални , нагли ,необразовани,некадърни за , каквато и да е друга работа , миришещи на пот и чесън селски тарикати !

39

Анонимен

преди 13 години

"Тиквата" извади България от кризата и надви мафията и това те трови, нали:)))))

38

Бай Танас

преди 13 години

АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТДо- Тиквата в БразилияЕ баш така си е,отгоре на сичкото хората изтупани направени...ТИКВАТА СЛЕЗНА ПО АНЦУНГ-баси ***,да ходи пак у Банкя майка му да го праща за ЦВИКА бакшиша,мисля че с малки изключения,повечето са толкова некадърни,че само СОТ-аджийте ги бият по Лумпенщина

37

Хубава история

преди 13 години

Момче, ти си явно от София. Имах подобна история и аз само, че преди 30 години - от Х. Димитър до Павлово - тогава цените бяха 11 стотинки на километър и нямаше апарати по колите. Взе ме едно младо момче и като пристигнахме в къщи му платих петорно и до сутринта пихме и ядохме в къщи.Дойдоха и го прибраха колеги щото не можеше да шофира. Станахме си семейни приятели.След промените той-Наско замина в Австралиа при брат си.Пожелавам му здраве и късмет!

36

Tedzilla

преди 13 години

Понякога се налага да вземеш такси и нямаш избор гражданино. Като бързаш за някаде не можеш да чакаш градски транспорт, а нямаш кола се налага да вземеш първото такси. Това че идвам от по-малък град и не знам как стоят нещата в мизерна софия не значи че някакъв миризлив чичка-таксиджия трябва да ми вземе 45 лв за 10 мин возене.

35

Елекрото

преди 13 години

Платена черевена пиявица - това изказване няма нищо общо с новината - дано те удари ток по нова година, дъ гее!

34

Анонимен

преди 13 години

софиянец е, ама от новите

33

ИСТИНАТА

преди 13 години

твоя е единствения свестен коментар,другите са написани от ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ

32

бай ивань

преди 13 години

пък аз утивъм да упъна комшийкатамъжът и е инспектор у даито

31

Анонимен

преди 13 години

до: Tedzillaкьорав карти не играе селянино.другия път гледай къде се качваш ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Жалко че си софианец.