928

Анонимен

преди 13 години

Ми тъй си е. Дават ли те по талавизуръ - дигаш рейтинг у мат'ряло.То затуй му викат и "мат'рял" :)Но интересното е, че ББ, ЦвЦв, а напоследък и Гоце не слизат от екраните и медиите, а качване на рейтинг - йок! Или може би така си го задържар все още на някакво "ниво" :)

927

Милен

преди 13 години

Браво бе, направо разби!!! Не знам кой *** може да ти сложи минус. Много добре си го написал, карикатурата е супер!!!

926

скурзиянт аванта

преди 13 години

Предполагам ще скокне и до Венецуела за обмяна на опит и едно мачуе.

925

666

преди 13 години

По скоро на таксиметров шофьор раздвижващ се след дрямка в таксито

924

Анонимен

преди 13 години

Борисов щесе справи с държавата той е добър политик

923

Анонимен

преди 13 години

още по лоши са резултатите на герб мира мира. не си признавате обаче ще видите как нито президентските избори ще спечелят нито кметските тези некадърни същества гербаджии *** се и това е. признайте си най после недейти шикалкави социолози близци на ***

922

ТИТАНИК

преди 13 години

БОЙКО МИ НАПОМНЯ ЛЕО ДИ КАПРИО - ИЗПРАВИЛ СЕ НА НОСА НА "ТИТАНИК" И УВЕРЕНО ВОДИ БЪЛГАРИЯ КЪМ АМЕРИКА, ЕХ САМО КАКЪВ ЖИВОТ ГО ЧАКА БЪЛГАРИНА.НО АЙСБЕРГ...НА ПАЛУБАТА СВИРИ ГВАРДЕЙСКИЯ ДУХОВ ОРКЕСТЪР, ПУСКАТ СПАСИТЕЛНИТЕ ЛОДКИ И ЦЕЦКО КАЗВА КОЙ ЩЕ СЕ КАЧИ И КОЙ НЕ.ДЯНКОВ Е ЗАКЛЮЧИЛ ТРЕТА КЛАСА И НЕ ДАВА КЛЮЧА ДА ИЗЛЕЗЕ НАРОДА НА ПАЛУБАТА И ДА ИЗРАЗИ ОБИЧТА СИ КЪМ БОЙКО И ГЕРБ.ТОТЮ МЛАДЕНОВ ГОТВИ СПИСЪЦИ ЗА РАЗДАВАНЕ НА СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ САМО НА ПОЛЗВАЛИ ОТПУСК ЗА 2010МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ РАЗДАВА САНДВИЧИ ЗА ИЗ ПЪТ "СТАРА ПЛАНИНА"НОНА КАРАДЖОВА ПРОВЕРЯВА ВОДАТА ДАЛИ Е ЧИСТА И ТОПЛАСТРИНА ЦЕЦКА УДРЯ КАМБАНАТА ЗА ДА ОБЯВИ КРАЯ НА ВЛАСТТА.ДЕДО АНЮ ПУСКА СИГНАЛНИ РАКЕТИ ДА ГО ВИДЯТ ОТ НАТО И ЕСНИКИ МЛАДЕНОВ Е НА РУБКАТА И ПРИЕМА РАДИОГРАМИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА ЗА АГЕНТИТЕ, НО ТЕ НЕ СА ДОЛОЖИЛИ ЗА АЙСБЕРГА ПОНЕЖЕ СА ОТЗОВАНИВИНОВНА Е РУМЯНА ЖЕЛЕВА КОЯТО НЕ ВИДЯЛА АЙСБЕРГА - МИСЛИЛА Е, ЧЕ ИМА АЙСБЕРГИ САМО В АДЕНСКИЯ ЗАЛИВ.ВИНОВНИ СА СТАНИШЕВ И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КУПИЛИ "ТИТАНИК" ВТОРА УПОТРЕБА ОТ БЕЛГИЙЦИТЕ СЪС СПУКАНИ СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ И СЪС ПОВРЕДЕНИ ***

921

Булдозера

преди 13 години

Явно е , че така предложените ни проучвания са правени из чалготеките, щом рейтингът на Карашкембаков се дължи на телевизионните му изяви, където подскача и си върти дебелия ***. Опростачването - основен и най-висш приоритет за българина !

920

ужас и безумие

преди 13 години

Каква Кристалина,какви пет лева.Соцолозите лъжат като за последно.Кристалина,Миглена.Тинтири-минти.Слезте на земята бе, хора.Стига глупости и измишльотини.Не ви ли е срам от самите себе си.И този Каракачанов.Само като го туряте тук и там.Съвсем сте изперкали.

919

petko

преди 13 години

Dolu Broiko Brisov !

918

еее

преди 13 години

Ох. дано по Нова година ББ се попече и покъпе на Копа Кабана по -дълго и малко да замлъкне, че да си отдъхнем от "дълбокомислените " Му изявления!!

917

АМАН

преди 13 години

Да ви питам,кой от нас е изряден гражданин на държавата,кой от нас си е платил всичко дължимо според ЗАКОНОВИТЕ наредби,кой от нас никога нищо не е нарушавал,кой от нас е показал дори наченка на гражданско общество и колко от нас са дали нещо на държавата просто ей така от родолюбие?М?Хаиде да не казвам никой!А какво очакваме от държавниците-да са извънземни,да са по-различни от нас?Всеки,който управлява сега е бил сред нас преди и тогава и той е бил света вода ненапита!

916

Asen

преди 13 години

Гербавите не го отричат този факт.И в момента взимат заеми.Аз съм гласувал винаги в синьо просто показвам фактите.Това гербавото е лява популистка партия

915

ЧНГ

преди 13 години

"Природно интелигентен" премиер. Браво, веселяци- почти, като проблясъците в някои от "кандидат-студенските трудове".

914

Хей

преди 13 години

СВАЛИ АКЦИЗА БОРИСОВ ,ОСВОБОДИ ПОЛИЦЕЙСКИ И МИТНИЧАРСКИКАПАЦИТЕТ ЗА ПО ВАЖНИ НЕЩА..УВЕЛИЧИ МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И СИ ГЛЕДАЙ КЕФА.САМО ЗРЕЛИЩА НЕ СТИГАТ ,ТОВА ГО ЗНАЕШЕ И ЖИВКОВ.БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ СА ИСКАЛИ МНОГО..!!!!!!

913

Ивка

преди 13 години

А че статистиката е смехотворна то това е ВЯРНО, "статистиката" и останалите добре изпитани приоми на деспотичните режими са за баш глупаците. Ако 63% от българите са били пленени от ББ. то тогава защо на парламентарните имаха по-малко от 50% и нямат пълно мнозинство?

912

Георги

преди 13 години

Самият факт, че има почти 1000 коментара на тема за Бойко Борисов е показателен.. :). Така че драги другари и другарки, колкото и да плюете само му вдигате рейтинга на Бойко.

911

555

преди 13 години

Пенсионирахме се тази година при управлението на ГЕРБ. И ние минахме в лошия материал. 10-15 дни преди пенсия парите ни свършват. Закъсахме с регулярното плащане към монополистите. Иначе и двамата сме с висше образование. Може и да има магазини но не са за нас.

910

Ивка

преди 13 години

Че то на някои няма да им е за първи път. Как С.Д напусна набързо, набързо та дори и панически Грузия? Всичко е "уредено" за тях, но тежко им горко на българите.

909

но комент

преди 13 години

Герб ако официално се съюзят с ДПС, няма да вземат и 10 %.Стига социологически глупости!