193

Mango

преди 13 години

Всеки кьопек, който лае господаря си, получава ритник в муцуната и започва да скимти,но после си подвива опашката търсейки прошка от господаря си!Анадън му,кой на кого трябва да се извинява!

192

Еякулаций

преди 13 години

Изтривам от отметките днес.бг защото забелязвам, че се трият целенасочено някои неща а други не.МЪдераторите знаят какво имам в предвид.

191

Анонимен

преди 13 години

tiya bilgari koito iskat svoboda za kyurdite tiy kato ne upravlyavat tr i nyama kak da gi osvobodyat mogat da napravyat sishtoto s turtsite v bg naprimer v ludogorieto i v yujna bilgariya mogat da sizdadat turska dirjava nali eto vi svoboda puuuuu maloumni anguti svoboda ne se dava a se vzima

190

БОЛНИ ГЛАВИ

преди 13 години

Като се има предвид,че в този форум имаше щастливци от смъртта на един шофьор,български гражданин борещ се срещу стихията и загубил живата си на Струма, ми е ясно с какви болни глави си имаме работа тук. Но съм щастлив след около 25 години няма да има такива коментари. Защото ще са едно недъгаво малко малцинство... Това ме радва..

189

...

преди 13 години

Всъщност Турция е една млада държава.. век нейде.Преди това е била османска империя.Турцич това е националност, не е етносЕтносите в Турция са Българи, Сърби, Гърци, Арменци, Евреи... малко османлийци и много кюрди и т.н.Та седнал той да ми прави релация м/у турци и тюрки.. да не говорим за релацията българи-тюрки... много нелепо.Тюркските племена колко % са от населението на Турция?

188

Shark

преди 13 години

Да, ама някои тук ги разбират, сигурно са си "от техните" нагли ориенталци.

187

Shark

преди 13 години

Виж какво, вземи се регистрирай и не ми използвай ника, че дяволите те взели. Омръзна ми от мързеливци - използвачи. Че и акъл даваш тук.

186

Антитурчин

преди 13 години

Комисарят по правата на човека към Съвета на Европа Томас Хамарберг отправи критики към Турция заради практиката да арестува и да праща в затвора кюрдски деца,с фалшиви обвинения в оказване на подкрепа на кюрдски партизани.-ЕТО ТОВА Е ТУРЦИЯ,ПРАЩА ДЕЦА В ЗАТВОРА.

185

Антитурчин

преди 13 години

Следи се,ама трябва да се следи и какво пишат някои хора от турски произход,защото точно ТЕ застрашават националната сигурност на България.

184

до бай тошо

преди 13 години

Благодаря ти за признанието. Сега остава това да се докаже и доколко ТИ самият имаш приност в това поприще. Подкрепата на тероризма е престъпление от световен характер и се наказва много строго...ДАНС, има ли тук ДАНС?СЛЕДЕТЕ ДОБРЕ ТУК КАКВО СЕ ПИШЕ...

183

Антитурчин

преди 13 години

Никой не казва,че Израел е постъпил правилно,НО ПРЕДИ ДА ПРОСИШ ИЗВИНЕНИЕ ТИ СЕ ИЗВИНИ ПРЪВ ЗА СЪЩИТЕ РАБОТИ КОИТО СИ ПРИЧИНИЛ НА ДРУГ.АНАДЪМНО.

182

Антитурчин

преди 13 години

Да това ви е в манталитета,да убивате невинни хора,които просто си искат свободата.

181

...

преди 13 години

Идиотче, ха сега ми кажи на колко години е българският календар, един от най точните календари (нищо общо с недъгавият турски лунен такъв).А за релацията българи-тюрки... това е плод на напъните на протурска интерпретация на преселението на народите.

180

до Shark

преди 13 години

Значи и ООН са терористи, и всички цивилизовани държави,които осъдиха терористичния акт на Израел.Браво на тебе, и колко оръжие бе иззето от ``тези турски терористи``? И защо Израел има правото да блокира териториялните води на една суверенна държава наричина Палестина? Ти си за доктор, или не си си пил хапчетата...Веднага звънни на доктора и право в психиатрията...С луди работо си няма- макар и да обича Израел...

179

SIV VALK ot RAZGRAD

преди 13 години

Nay dobriyat kyurdin ,e umreliyat kyurd.DA JIVEYE TURCIYAAAAAAAAAAAAAAAAA...

178

до кои са турците

преди 13 години

Бъди справедлив неуки ми лумпене!!! Ако прочеш историята по-подробно и се паразкараш до Средно азиядсите степи ще видиш,че още когато не е имало такова племе булгари(които са също тюркски племена и са по-късен клон на това велико дърво) ще видиш,че се говори за ``турци` още преди 3000 години. Ако си умственно недъгъв ще приемеш,че много от цивилизацийте в Европа водят началото си от Азия. Гугъл..Ама си недъгъв,и умственно и тел.- отричаш собственната си история.Бяхте славяни,прабългари сега трак

177

Антитурчин

преди 13 години

Ами радвам се,ако е така.

176

...

преди 13 години

Тъпчо, и на теб да обесняТова се случи в международни води, но в територия под законна военна блоклада.Акта на турските терористи в този случай е нападение над армията на Израел, която според междунароното право законно е присъстваяла там.

175

Антитурчин

преди 13 години

Що сякаш турция не е подкрепяла терористи.АЗ СЪМ ГОРД,ЧЕ НРБ Е ПОДКРЕПЯЛА КЮРДСКИЯ НАРОД В БОРБАТА МУ СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛЯ.А ТИ КАТО ТОЛКОВА МИЛЕЕШ ЗА АНТИЧОВЕШКАТА ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ БЕГАЙ ТАМ.П.С:ООН също има доклади за това,че в Турция не се спазват елементарни човешки права.

174

а има ли?

преди 13 години

А има ли наистина офицери в затвора в Диярбекир? А защо са там? Мале,мале и защо са там?