71

ХА,ХА,ХА,.....

преди 13 години

....ЧАЛГАТА И "МЕНТЕТАТА", НЕ ВОДЯТ ДО НИЩО ДОБРО....!"МЕНТЕТО", ВИНАГИ УДРЯ...."УМНИЯ В КРАКАТА" ...И "ТЪПИЯ В ГЛАВАТА"...!!!ВИНАГИ....ТЪРСИ ,СЛАБОТО МЯСТО, НА ЧОВЕКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

do 71

преди 13 години

sluchai hubavo pravich mnogo goljamagrechka kato obijdach borcite

69

Анонимен

преди 13 години

***

68

anonimi

преди 13 години

mnogo si shuvstvitelen.

67

Rumen

преди 13 години

Имам едно усещане, че Габрово ще почернее от джипове.

66

Анонимен

преди 13 години

*** борци....накрая всички свършват така

65

selski

преди 13 години

abe wsi4ki li bugari imat tolkowa selsko izly4wane kato taq otrepka nikomu nenugna na snimkata ili se zablugdaem?

64

Анонимен

преди 13 години

не той е намушкал, а него са го намушкали!

63

Анонимен

преди 13 години

Браво на шампиона за успешната операция да се оправя по бързо ! Апък тоя ножар сега да го хванат и да му наврът ножката в *** !

62

Вярно е...

преди 13 години

Точно на празник сме най-лоши... Пък трябва да е обратното! Така си е... Лоша работа е, че нмого хора в Бг са комплексари, неудачници или смляни от мизерия или направо ЗЛОБНИ. Цяла година са живяли така и после на коледа или нова година се напиват безпаметно, стават "БЕЗСМЪРТНИ" и така идват белите и нещастията- точно на празника...Това дето го написах е много гадно, ама още по-гадно е това, че може и да е вярно... Поне аз си мисля така! Извинявам се на всички.Весела КОЛЕДА на целия НАРОД!!!

61

Фред Астор

преди 13 години

Срещу толкова мутри само с нож ако е имал пистолет с пистолет в противен случай са щели да го убият от бой.Момчето се е защитавало от мутренската напаст за което го поздравявам.

60

Пешо

преди 13 години

Като световен шампион трябва да спазва някои норми на поведение.Дано не съм прав,но съм 100% сигорен,че се е првил на бабаит забравяки ,че пред ножа и винкела всички са равни.

59

YAKUDZATA

преди 13 години

Кой каквото търси винаги си го намира!

58

billie

преди 13 години

tia ot Gabrovoi sa golemi selqni, napadat vse s nogove -sponmnete si slu4aq s ubitatab v gabrovo u4itelka

57

Sabrax

преди 13 години

*** и спортистите имаме, *** ти и спорта дето практукуват.

56

1313

преди 13 години

не мисля че може да става сравнение между двата случая -той е карал пиян, убил е човек, осакатил е друг! докато тук просто пиянска свада е завършила зле...не се знае дали Мишо Ганев изобщо е бил от инициаторите, а и дори да е така - вината му в този случай е била малко повече арогантност в съчетание с алкохол..едва не е загубил живота си от глупости или заради ***, не го стравнявайте с човек, който в очите на нацията ще си остане убиец без значение какво казва съда!

55

Анонимен

преди 13 години

нали? тия като този, ставийски и всякакви държавни храненици никога не са виновни....

54

до 43

преди 13 години

братле....подкрепям мнението ти напълно,но това с ХУМАНИТАРНАТА гледна точка ме разби.Погледни по ХУМАННО на нещата,а хуманитарното го остави на тел 112:)

53

ликтор

преди 13 години

Относно произхода на Мишо Ганев спорно е дали е *** - няма ром борец или щангист !!!Те са или футболисти ,или боксьори !Борбата е тежък спорт,ромите не си дават много зор както се знае ,а при футбола и бокса имат определено талант.Мишо още е много млад и е подценил противника си , което едва не го е убило .Добре ,че не е станало в Перник ,там винкела е основен фактор и ножарите не вървят .

52

ined

преди 13 години

Как да не се пропиеш от мъка след като една жена те е преборила???