230

фанта

преди 13 години

Не знам кой за кого работи и за какво работи вече, но въобще не мисля, че е Тиква, както твърдите доста хора? Умен е, разумно подхожда, а това буди уважение в мен. Такова не изпитвам към Станишев, Първанов, Желев, Стоянов, димитров, .... това показва,ч е този човек буди уважение с качествата си. А дали работи за нас или не, не знам, но не ми прилича на Тиква, както твърдиш. А аз не съм мазник, щото и на господ басма не цепя и си му казвам каквото мисля. Не веднъж съм хукал и себе си.

229

живковист

преди 13 години

(rofl)ще се пукна от смех Боко и акъл/колкото една замразена цаца/. С множеството издънки на шайката около него Бойко работи във вреда на Герб. Тройката крадци се кефят. Махни пицаря исоциалната мента и ще видите как народа ще го подкрепя. Стига накалинчване.

228

фанта

преди 13 години

защо го плюеш? Борисов е разумен, мъдър и ръководи правилно според себе си и много други хора? Днес имаше интервю с него и чух колко правилно подхожда - не като диктатор, а се вслушва в полезното. Ако такива бяха при бай Тошо повечето, сега щяхме да сме изоставили Япония зад нас. Ама кой да четка и се подмазва на шефовете за облаги? А то е просто - мисли се, мъдрува се, решава се и се прави. Опозиция в критиките е полезно нещо, но не и в делата. Затова че не го обиждай, защото не е Тиква, а учен

227

Анонимен

преди 13 години

Впечатляващо е, че още от сега ГЕРБ се плашат от Европа. Възразяват като съдът поиска европейска проверка дали има непозволен натиск над него. Мръщят се като Алексей Петров или Николай Цонев заведат дела в Страсбург.Европа е добра само когато можем да и преиначим докладите, просто защото държим медиите, и никой не иска да чете самите доклади. Но не е добра Европа, когато жертвата ти я поиска като арбитър. Но скоро ще има истина и от там

226

фанта

преди 13 години

Древните българи бяха комунисти. тоест, един народ, едно племе, една вяра, един път, една цел. И бяха велики. Откакто допуснаха тарикати предатели да ги разделят, подмамват в разни вредни религии и проявления, упадъка започна и не е спирал. При тоталитаризма имаше наченки да се оправят нещата, но самите хора и висши функционери я оплескахме. Трябваше да се вкарват в Белене не онези които плюят режима заради грешки, а които го хвалят за такива! Но властолюбието е и враг, понякога.

225

Калинчо

преди 13 години

Един по еден, лека полека, Желева, Мозъка, Борисова, разни Калинки с достойни смени Шкумби Мумби и секакви циркаджии разни .... скамейка дълга

224

bg..

преди 13 години

ГОСПОД ЧУВА...безверникоче гниеш в ада

223

Анонимен

преди 13 години

Bажното е да се вярва в месията Боко Тиквата - Инглиша!!!!Боко излиза от огъня на пърдящите ангели на злото, с тризъбец и голата Калинка под ръка и раздава златни монети на повярвалият буггарски народ под кикота на ангелогласният Цецо СЕРЕСОЛОГА!

222

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

***, шавате ли още, шавате ли - вие съперничете по издръжливост, дори на онова "мъртво" роденото, горнооряховско бебе...

221

фанта

преди 13 години

Само, ако Турция, Иран, Ирак, Афганистан, Либия, Ливан, ОАЕ, ЦРУ, цяла Африка и т.н. си публикуват всички членове на техните служби по медиите, тогава си струва да се помисил и за съответното от нас! Иначе ще ни прецакат и пак духаме супата. То заради отоманци, массони и какви ли не, от нас българите малцина са живи вече.

220

Задължения

преди 13 години

Добре е че Президента има две основни задължения, първо да подписва укази за назначения и уволнения и второ да НЕподписва такива укази ...... просто си има право човека

219

фанта

преди 13 години

Да, четох новината, където си признават в статията че е така. Това според мен си е повод да се разследват тия хора? Ако изобщо е останало нещо от нашите служби де? Отоманският съюз си гони апетитите,други също, какви ли не? Въпроса е, да не допускаме да си разрушаваме структурите заради враговете. Това не означава, че ако има кадърни за послнници млади да не ги назначат, но не и да се оставят да щъкат разни отоманци и други враждебно настроени на нас личности и организации.

218

дългата скамейка..

преди 13 години

Най напред да назначи Шкумбата, той е млад кадър от кариерата и е от най-способните.... и по после сичките останали циркаджии намерени по кръстовища и паланки от ...

217

heinz

преди 13 години

ГЕРБ e мерната единицата за ***, малоумие, простотия, тъпотия и наглост.Десет гербера са равни на един "ДЯНКОВ" ,петдесет гербера на един ЦВЕТАНОВ ,а сто " гербера " са равни на еднa "БОКО ТИКВА"

216

Анонимен

преди 13 години

Много е интересно, как синът на офицер от ДС се прави на толкова непримирим към ДС! Има народна мъдрост: "Няма по- зли турци от потурнаците". Факт! :-)))

215

!

преди 13 години

ДОЛУ БОЙКО! ДОЛУ ШАЙКАТА ПОПУЛИСТИ, КОИТО ВЕГЕТИРАТ НА НАШ ГРЪБ И НИ ВОДЯТ КЪМ ПРОПАСТТА! ДОЛУ НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА И АРОГАНТНАТА ПРОСТАЩИНА! ДОЛУ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ТРИКОВЕ НА ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ПОЖАРНИКАР И ИЗМИСЛЕН ГЕНЕРАЛ И НЕГОВИЯТ ПОДЛИЗУРКО ЦЕЦО СЕРЕСОЛОГА! ИСКАМE НОВ МОРАЛ,НОВ ЖИВОТ! НЕ ЖЕЛАЯ ДА НИ СЕ СМЕЯТ ЗАД ГРАНИЦА С УПРАВЛЯВАЩИТЕ/справка Д. Камерън по повод блестящият английски на Боко Инглиша/! Чудя са на нашият народ как така не одобрява кабинета, а рейтинга на Тиквата расте?!

214

Анонимен

преди 13 години

ДПС иска да се осветят всички наши военни разузнавачи!Може би не им е пълен списъка, който Доган предаде в турското посолство.И сега нашите ***, с *** горе изпълняват ибрикчийската си мисия.

213

!

преди 13 години

Тaзи просташка, пожарникарска Tиква-Боко, заедно с другия мoшенник-рецидивист Цветанов ще довършат БЪЛГАРИЯ. ЗБОГОМ БЪЛГАРИЯ !!!

212

Роман Херцог

преди 13 години

Между другото бившия президент на ФРГ Хайнрих Любке е строил на времето бараки за концлагери. Бившия президент на ФРГ Карл Карстенс също е бивш есесовец. Положителна роля изиграва президентът Роман Херцог, който си поставя, през 1994, благородната цел да интегрира всички бивши сътрудници на ЩАЗИ, които не са вършили престъпления, в новото общество. Херцог е умен човек и е решил да интегрира и ресоциализира старите кадри, на брой около 15 000 20 000 хиляди човека. Да ги спечели като приятели, а не да си генерира нови врагове. Докато пожарникарят се чуди с кого да се заяде и срещу кого да насъска феновете си. В този смисъл пожарникарят не е способен за интеграция, и това е основната причина, защо никой не го иска в Шенген!

211

Роман Херцог

преди 13 години

Между другото бившия президент на ФРГ Хайнрих Любке е строил на времето бараки за концлагери. Бившия президент на ФРГ Карл Карстенс също е бивш есесовец. Положителна роля изиграва президентът Роман Херцог, който си поставя, през 1994, благородната цел да интегрира всички бивши сътрудници на ЩАЗИ, които не са вършили престъпления, в новото общество. Херцог е умен човек и е решил да интегрира и ресоциализира старите кадри, на брой около 15 000 20 000 хиляди човека. Да ги спечели като приятели,