63

Чайника

преди 13 години

Ние може да сме мърлячи ама аз плащам данък смет ТУК! Не ми пука на мен кой от къде е ама ако ще работиш в София си плащай данъците тук! Всяка сутрин се изсипват от Перник, Ихтиман, Елин Пелин, Вакарел и т.н. Знаеш ли по задръстванията къв ми е разхода? Има едно къгово Руски паметник на което сутрин и вечер кола със С или СА номер няма. От къде е мръсния въздух?! Аз не си хвърлям *** като дойда при вас такаче и аз искам същото! София като е *** вдигат нашите данъци!

62

Охранител До Българи

преди 13 години

Точно така е човече, много си прав! Малко са българите във властта, които мислят за националния интерес. Б. Димитров беше като бяла лястовица в това правителство и е жалко, че българина винаги оплюва този, който може наистина да му помогне. Както казват англичаните: "Няма ненаказано добро!"

61

Анонимен

преди 13 години

A

60

Д1

преди 13 години

Ясно колко му е важна работата....

59

DA

преди 13 години

MAHA I TOI KAT TO6KATA

58

Странджата

преди 13 години

Бойко небива това се разбра.Всъщност манталитета му на ченге ще го срине ...НО ако си иде той кой ще дойде :Сергечо,Дуган,Симеон,Иван Костов ...ТИЯ ПЪ ЕПТЕН НЕ БИВАТ :(

57

Анонимен

преди 13 години

слагайте варненското *** никито младенов и да ставаме еврейска колония..поне малко да ни бомбардират, че така скука....

56

Охранител

преди 13 години

Кажи, бе Чайник...от къде е дошла, а? Не ми казвай, че някой я е привнесъл от провинцията. Цяла европа знае, че по-големи мърлячи от шопите няма! Когато София става столица на българия, всички западни дипломати се чудят що за решение е това...ти виждал ли си снимки на това село, когато става столица на България?

55

Пич

преди 13 години

"Не живея в София, и пари да ми даваш, няма да дойда там!Печеля сигурно много повече от теб, но не това е най-важното. Добре съм си, където живея! Много по-добре от теб Пич. Стой си в мръсотията и бъди щастлив в нещастието си да не си видял истинския живот, ограничено селянче от София! "Жалко че всички останали селяци не мислят като теб и всички се изсипаха в София. Печелиш ти ... смотльо.

54

Чайника

преди 13 години

Тая мръсотия от къде е дошла бре? Искаш ли да ти кажа?

53

TOSHO MALEROT

преди 13 години

Si zamina Bozidar Dimitrov, spionina koito lapkashe para za da reve sreshtu Makedoncite i za rekonstruirane na nqkakvi si grobishta v koito sigurno sa zaroveni vsichki kone i magareta ot boinoto pole t.e. balgarite. Makedonija e vechna i vinagi shte si ostane v istoriqta. Bojidarcho i na nego podobnite shte sedqt v mehanite s kiofteta i shkembe i shte si prekazvat za voivodite koito nikoga ne ste gi imali... da jivee rusia zashtoto oshte shtqhte da se molite na allah bugari...

52

Червената помия

преди 13 години

Един от малкото свестни хора в това правителство си заминава.Което е доказателство, че политиката е *** к.....ска работа.Неудобно Ви беше, когато се изказваше "Право куме-в очи" човека.Нещо да е излъгал и да не е прав за каквото и да било от изказванията си?И за Турция, и за *** народ , и за зърната на "поклонничките" в божия храм?Истината боли, но той има смелостта да я каже направо, а не да усуква като другите гербери от правителството.

51

Охранител До Шматко:

преди 13 години

Приятелю, не си прав, не е ГЕРБ, не ги харесвам и тях, но тази държава се разсипва бавно и методично от всички, които минаха през властта за последните 22 години...и лошото е, че ние-българите, тези които имаме право да ги избираме и да им търсим сметка за простотиите си траем...силни сме тук-по форумите...не съд, разстрели трябват...едни и същи са-разсипниците на държавата. Как не го разбрахме...?!?

50

Пич

преди 13 години

Ааа приятел недей, изчакай до утре. Мога само да си представя какво е около Метро в момента.

49

Българин

преди 13 години

На оставката на Божидар Димитров най-много се радват турците, защото това беше първият министър (макар и без портфейл) от 20 години насам, който се осмели да предяви претенции към агресивния ни съсед и който напоследък силно се ислямизира.Другите злорадстващи са от бюрм и сърбоманите. Отишъл си бил най-изявения анти-македонист.Вярно че Б. Димитров не е идеалния човек и най-добрият историк, но каза неща (а и направи много), които всеки българин би казал на въпросните съседи!

48

Чайника

преди 13 години

Ти мани простотията мислех да ходя до Метро ама няма да е днес! Те всъщност го направиха денонощно!

47

Шматко

преди 13 години

Според мен е дошло време Бъфи да се раздели с поста си стига е опропастявал държавата ни . След тез паталогично прости люде от ГЕРБ ще може всеки да претендира за каквото си поиска . ГЕРБ разипа образованието и размазаха армията и разузнаването ни . Едвали вече ще можем да направим агентура където и да било както и да се съгласи някой да работи на щат като разузнавач това е твърде рискована работа особенно ако работите в мюсолманска стана

46

Охранител До Пич:

преди 13 години

Не живея в София, и пари да ми даваш, няма да дойда там!Печеля сигурно много повече от теб, но не това е най-важното. Добре съм си, където живея! Много по-добре от теб Пич. Стой си в мръсотията и бъди щастлив в нещастието си да не си видял истинския живот, ограничено селянче от София!

45

Охранител

преди 13 години

Дори и тези, които няма къде да се изнесат, защото са си родени в софия, също са си селяни...софия си беше село, когато стана столица на България итова не я промени в град! Най мръсното и неприятно място за живеене в България! Ако има такава класация, винаги София ще я печели...комбинат за ***...в буквален и преносен смисъл...нещо свястно за държавата да се е родило там?! С висока производителност

44

БРАВО

преди 13 години

БЕЗ НАСЛЕДНИК ЗА ГЕРБ